Termeni si conditii ClubEnigma

Website-ul https://clubenigma.ro (numit în continuare ClubEnigma) este proprietatea Club Enigma. Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

1. Politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal

Prin accesarea continutului ClubEnigma, fiecare utilizator îşi exprimă consimţământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a ClubEnigma, precum şi pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii conform politicii ClubEnigma, în scopuri statistice, pentru acţiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la aceasta. ClubEnigma garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Furnizarea datelor personale către ClubEnigma nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date.

ClubEnigma certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.

ClubEnigma se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi cu excepţia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

ClubEnigma nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. ClubEnigma nu poate fi făcut răspunzătoar în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ClubEnigma în scopul precizat în prezentul document.

2. Produse şi servicii

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afişare care pot surveni în urma unor greşeli de dactilografiere, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil.

3. Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului ClubEnigma – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea ClubEnigma şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul ClubEnigma a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizaţi încălcarea anumitor drepturi intelectuale va rugăm contactaţi-ne folosind formularul nostru de contact.

4. Calitatea serviciilor de hosting, erori de funcţionare

Site-ul ClubEnigma este găzduit de serverele unei terţe firme. ClubEnigma nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. ClubEnigma nu va putea fi făcut răspunzătoar pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ClubEnigma.

5. Comunicare

Utilizatorii site-ului ClubEnigma pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală, şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam.

6. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului ClubEnigmaeste gratuită şi voluntară, şi implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document. ClubEnigma deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletterului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

7. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe ClubEnigma şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului ClubEnigma, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de către ClubEnigma faţă de orice client este valoarea sumei încasate de ClubEnigma de la acest client.