Stargate

Stargate SG-1 – dezvăluiri incredibile

In Conspirație by 2 comentarii

Am mai discutat și în alte „episoade” despre faptul că unele filme fantastice au ici colo, presărate, adevăruri și realități ținute la naftalină. Nu, nu din cauza moliilor. Aceste adevăruri jucate artistic sunt în mod deliberat plasate în producțiile cinematografice pentru a pregăti umanitatea să facă un salt în conștiință.

Astăzi mai adăugăm un articol la cele cu Leonardo da Vinci și Observatorii, un articol despre serialul „Stargate SG-1”. Se pare că unele lucruri prezentate în acest serial sunt mai mult decât ficțiune.

Sunt numeroase asemănări între afirmațiile unui participant la o serie de Programe Spațiale Secrete cu privire la călătoria interstelară prin portaluri și efectele artistice prezente în „Stargate SG-1”.

Este posibil ca serialul „Stargate SG-1” să fi făcut parte dintr-un plan ce urmarea să prezinte conștiinței umane acest mod uimitor de a călători în Univers? A fost folosită în acest caz industria filmului ca unealtă pentru a pregăti umanitatea să accepte ideea călătoriilor prin portaluri cosmice?

Pe ultra-scurt despre „Stargate SG-1”

„Stargate SG-1” este un serial TV științifico-fantastic americano-canadian care face parte din franciza Stargate. Povestea sa începe la un an după filmul științifico-fantastic „Stargate” din 1994. A fost produs în Vancouver, Columbia Britanică. Serialul a fost difuzat în mai multe țări din toată lumea.

În universul științifico-fantastic din Stargate, o rețea de dispozitive extraterestre antice numite „porți stelare” se conectează la cele mai îndepărtate galaxii, inclusiv Calea Lactee, Pegas (Pegasus) și galaxiile Ori, deschizând ușa călătoriilor interstelare aproape instantanee. „Stargate SG-1” tratează explorările echipei SG-1, echipa principală din cel puțin 25 de echipe care explorează galaxia și apară Pământul de amenințări extraterestre cum ar fi Goa’uld, Replicatori și mai târziu Ori.

În 2007, după terminarea serialului, „Stargate SG-1” a fost clasat pe locul 25 în lista „The 30 Top Cult Shows Ever” din TV Guide.

Cine este Corey Goode?

Participantul la mai multe Programe Spațiale Secrete, Corey Goode, afirma că mai multe elemente din film reprezintă tehnologii avansate de călătorie interstelară ce se găsesc pe tot cuprinsul planetei, în Sistemul Solar și în Galaxie.

Catalogat drept un empat intuitiv (IE), Corey Goode a fost recrutat prin unul dintre programele MILAB (termen atribuit programelor guvernamentale de recrutare în scopul antrenării și pregătirii pentru operațiuni militare secrete) la vârsta de doar 6 ani. Goode a fost a făcut parte din acest program între anii 1976 si 1986/87. În ultima sa perioadă la MILAB a lucrat alături de unul dintre delegații ‘Super Federation Council’, un consiliu planetar ce are ca scop ‘comunicarea cu ființe extraterestre’.

Ce spune Corey Goode despre ” Stargate SG-1″

În episodul 12 al seriei de documentare Cosmic Disclosure difuzate de GaiamTV, „Portaluri: rețeaua cosmică”, Goode răspunde întrebărilor lui David Wilcock despre diferite feluri de tehnologii folosite pentru călătorii cosmice care sunt folosite de civilizațiile terestre străvechi și de civilizații extraterestre. Goode descrie diferențele între diferite tehnologii de tip „portal” sau „gaură de vierme”, care există atât în mod natural cât și construite de către o misterioasă civilizație străveche foarte avansată care rămâne încă necunoscută până și vizitatorilor extratereștri de pe planeta Pământ. De remarcat că acesta este exact scenariul descris în serialul SF „Stargate SG-1”, unde se

Stargate

Corey Goode

arată că portalurile au fost construite de către o rasă de ființe numite „Străvechii” (Ancients).

Goode arată că tehnologiile din „Stargate SG-1” reprezintă o ilustrare corectă a felului în care arată și funcționează acele portaluri străvechi de formă inelară (stargate). El a mai spus că sistemul de navigație este similar cu modul de identificare numeric al calculatoarelor conectate la internet: secvențe numerice ce sunt atribuite calculatoarelor, rețelelor de calculatoare, furnizorilor de servicii internet, și țărilor. Este vorba de baza conceptuală a adreselor IP ce face posibilă funcționarea și „navigarea” pe internet.

În mod similar, Goode arată că o serie de coordonate numerice ce reprezintă identificatori matematici hiperdimensionali desemnează diferite galaxii, sisteme solare, planete, etc. – iar acest identificator unic devine „adresa” unui anumit portal. Este similar cu ceea ce s-a ilustrat în filmul original „Stargate” din 1994.

De remarcat că Goode nu este singurul care descrie un astfel de sistem numeric de accesare a portalurilor. David Wilcock arată că un alt martor numit Henry Deacon (cunoscut și sub pseudonimul Arthur Neumann) susține și el că acesta este modul în care se folosește un portal. Deacon a început să își publice informațiile secrete despre portaluri în anul 2006 într-un interviu la Project Camelot.

Goode spune că aceste portaluri străvechi au fost descoperite pe tot cuprinsul planetei, și că ele sunt căutate fercvent de către echipe militarizate secrete atât din SUA cât și ale altor țări. Un alt martor, Dan Burisch, susține că a făcut parte dintr-o astfel de echipă ce acționa sub acoperire și care a fost trimisă în Irak pentru a găsi astfel de portaluri străvechi ce existau acolo.

Deloc surprinzător, și Deacon a confirmat în mod independent faptul că în Irak a fost descoperit un portal (stargate). Există, de asemenea, dovezi circumstanțiale care dau credibilitate dezvăluirilor lui Burisch și Deacon care susțin că adevăratul motiv pentru invazia americană a Irakului a fost de a descoperi tehnologiile și portalurile străvechi aflate pe teritoriul acestui stat, după cum s-a menționat într-un articol publicat în 2003.

Într-un alt episod al seriei Cosmic Disclosure, Goode arăta că soarele este un portal natural ce este folosit de către anumite nave spațiale pentru a intra sau a ieși din sistemul solar. De asemenea, el mai spune că filamentele solare formează câmpuri electromagnetice puternice sub formă de torsiune ce creeaza așa-numitele „găuri de vierme” ce sunt perfect traversabile și care unesc diverse stele și sori din galaxia noastră.

Dar cel mai intrigant aspect al mărturiei lui Goode este acela că sistemele de portaluri străvechi și naturale formează o rețea super-vastă peste tot universul. „Sărind” prin astfel de portaluri dintr-un loc în altul, se poate călători eficient pe distanțe incredibil de mari între diverse galaxii, prin Univers. De menționat că și această realitate a fost fidel ilustrată în seria „Stargate SG-1”.

Oare este posibil ca producătorii „Stargate SG-1” să fi primit de undeva ideile ce stau la baza călătoriilor prin portaluri, pe care apoi le-au „împachetat” într-o formă de ficțiune cinematografică? De menționat că multe episoade sugerau faptul că aceste portaluri și tehnologia aferentă sunt menținute secrete față de populația Pământului, tratând și problemele de etică ce apăreau între operatorii acestei tehnologii.

Forțele Aeriene americane și Comandamentul Spațial au cooperat cu producătorii „Stargate SG-1”?

Într-unul din episoadele din „Stargate SG-1” a apărut însuși Șeful de Personal al Forțelor Aeriene SUA de pe atunci, generalul Michael Ryan, într-o scenă ce prezenta locația unui portal aflat în complexul Munților Cheyenne (SUA).

Trebuie observat că este foarte neobișnuit ca unul din șefii militari americani să apară într-un film artistic! Mai ales că este vorba de un film ce ilustrează cum o tehnologie secretă este ascunsă de public din motive de securitate națională. Acest episod din Stargate demonstrează că cel puțin anumiți șefi vechi din Forțele Aeriene ale SUA erau în favoarea popularizării adevărului despre aceste realități.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Sa stiti ca este si un mic hint daca pot spune asa, poate chiar e un hint, poate nu, cine stie… povestea era asa: cineva a facut un show foarte asemanator cu ce faceau ei ( calatorii interplanetare cu ajutorul portii stelare) , si jack oneill a intrebat de ce nu il cenzureaza showul? la care generalul a spus nu il luam jos deoarece va trezi suspiciuni, si plus de asta daca va fi o scurgere de informatii din baza, toti il vor crede nebun pt ca lumea va zice ca s-a luat dupa show.. 🙂