Rugăciune pentru curățare

Rugăciune pentru curățarea karmei

In Paranormal by A.B.B1 comentariu

Pentru început aș vrea să vă spun ceva depre ideea de rugăciune. Ați văzut mini seria The Young Pope? Chiar merită! În episodul patru Tânărul Papă învață o femeie cum să se roage. El o duce langa o statuie a Fecioarei din Lourdes, îngenunchează amândoi și îi cere acelei femei să facă o rugăciune cu voce tare ca să își dea seama cum se roagă ea. Aceasta începe să turuie o rugăciune. El o oprește și ii spune:

„O rugăciune nu trebuie să fie o listă cu cereri. Trebuie să fie o ocazie pentru înțelegere. În timp ce ne rugăm reflectăm… în cel mai adânc mod cu putiință, ca cineva să ne poată șopti gânduri în ureche. Acel cineva este Domnul. Sau în cazul de față, Fecioara din Lourdes.”

După ce tipa reușește să spună cu voce tare o rugăciune sinceră, din inimă, o rugăciune spontană, creată pe moment, despre lucrurile care o macinau, îî face niscai mărturisiri Papei. Dar acesta o oprește spunându-i: „Sunt unele secrete pe care trebuie să le împarți numai cu Domnul.

Rugăciune pentru curățarea karmei

Karma este acea energie lăsată în dezechilibru prin acțiuni sau intenții dăunătoare. Ea produce blocaje, influențează negativ sau afectează pe sine și pe ceilalți. Mulți au folosit termenul „Karma” ca sumă a tuturor faptelor și acțiunilor unui suflet, dar într-adevăr karma care influențează umanitatea se desfășoară în trei planuri de conștiință – planul sufletului, planul spiritual și planul fizic. Această rugăciune de mai jos o puteți citi și folosi ori de câte ori simțiți nevoia.

Invoc polii de lumină (Iisus, îngerii, ghizii etc.)

Eu sunt cine sunt.

Anulați, anulați și dizolvați toate promisiunile, sau convențile pe care le-am făcut și care mă împiedică să interacționez cu adevărul universal, cu lumina acum sau în orice altă viață a mea.

Doamne Dumnezeule, îndepărtează și dizolvă orice promisiune sau convenție, pe care am făcut-o și de care sunt acum legat/ă, și care mă împiedică să mă contactez la Adevărul Universal, Lumina.

Îl rog pe Iisus care m-a răscumpărat să anuleze orice blestem pe care l-am făcut sau care a fost aruncat asupra mea, în orice timp sau spațiu în care am existat.

Eu sunt cine sunt. Îl rog pe Iisus, să mă aducă înapoi la tărâmul iubirii – așa să fie, acum.

Eu sunt cel/cea care comanda și cer în numele Duhului Sfânt, fiecărei creaturi care vrea să mă domine, sau care în orice fel folosește energia mea, să plece acum și să nu se întoarcă niciodată.

Eu cer ca nici o altă ființă care nu ar trebui să fie legată de mine să se desprindă de mine pentru totdeauna.

Îl rog pe Iisus Hristos să conducă aceste ființe la tărâmul iubirii pure.

Așa să fie, acum!

Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Eu cer să îmi aud sufletul.

Iisuse Hristoase, Duhule Sfânt, voi ființe de lumină, deschideți canalul printre noi, activați stâlpul de lumină, curățați-mă, vindecați-mă.

M-am deschis la binecuvântările infinite ale tot ceea ce este.

Eu cer Duhului Sfânt să mă mute în esența divină a unei coloane.

Te rog, Mare Spirit să mă ajuți și să mă aperi.

Sufletul meu chemă Prezența Divină.

Fii lângă mine, ajută-mă, călăuzește-mă, apără-mă.

Arată-mi ascensiunea și viața veșnică în calea de continuă expansiune.

Eu sunt cine sunt. Prezența Divină, anulează și dizolvă toată energia nedorită, energia negativă, care în această viață sau în orice altă viață a mea a provocat karma.

Acum sunt și accept conștiința lui Cristos în fiecare celulă a programului meu ființă.

Chem Duhul Sfânt să elimine toate forțe negative care s-au atașat de sufletul sau corpul meu.

Chem Prezența Divină în sufletul meu.

Vreau să elimini din sufletul meu toate ființele care mă domină sau care îmi consumă energia.

Vreau să elimini orice blestem care ar fi asupra mea, inclusiv blestemul transmis prin generații.

Mulțumesc!

Îmi cer iertare tuturor celor care sunt împotriva mea.

Îmi cer iertare tuturor celor cărora, în orice moment, intenționat sau neintenționat, le-am greșit.

Îi iert pe toți cei care au păcătuit împotriva mea, în orice spațiu, în orice moment.

Îmi cer iertare mie, pentru fiecare agresiune voită sau involuntară comisă împotriva mea, în orice spațiu și în orice moment.

Îmi cer iertare Creatorului tuturor pentru păcatul meu, comis în orice spațiu și în orice moment.

Îmi cer iertare în numele părinților mei tuturor celor care au fost lezați în mod intenționat sau neintenționat, în orice moment, pentru orice greșeli comise.

Îmi iert părinții pentru orice au păcătuit/greșit în orice loc și în orice moment.

Îmi cer iertare în numele părinților mei de la Creator pentru toate păcatele, crimele și omisiunile făcute în mod intenționat sau neintenționat în orice spațiu, în orice moment.

Îmi cer iertare în numele tuturor acelor familii care sunt împotriva oricărui membru al familiei mele din orice spațiu, din orice moment.

Îi iert pe toți în numele familiei mele, care au greșit în orice loc și în orice moment.

Îmi cer iertare în numele Creatorului tuturor membrilor familiei.

Îmi cer iertare Creatorului nostru, îmi cer iertare mie, îmi cer iertare strămoșilor mei și tuturor ființelor întâlnite în orice timp și în orice spațiu! Amin!

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Pingback: INTERVIU CU TERAPEUTA RALUCA ROTARU - Raluca Rotaru