Rezonanța Schumann

Rezonanța Schumann și Tineriada – aspecte spirituale

In Bizar, Paranormal by A.B.B11 comentarii

Asistăm la un moment fără precedent în istoria României. Niciodată nu s-a mai întâmplat ca românii să se lupte atât de înfocat pentru un demers legislativ și să intre într-un conflict ideologic atât de evident cu o putere aleasă în mod democratic. Au aceste mobilizari istorice de romani din ultimele zile un substrat tainic, de natură spirituală? Poate pentru unii dintre dumneavoastră pare că ne-am lansat în ocultisme dubioase. Pur și simplu ne întrebăm cum de i-a luat Dumnezeu mințile lui Dragnea și care a fost declicul emoțional care a dus la ieșirea în stradă a valuri și valuri de oameni. Au aceste lucruri un scop mai înalt? Trăim clipe istorice?

Nu există coincidențe, nu? Am găsit niște articole care spun lucruri fantastice.

Rezonanța Schumann înregistrează noi vârfuri de spectru

Conform Wikipedia, Rezonanța Schumann (RS) este un set de vârfuri de spectru în frecvență extrem de redusă a spectrului de câmp electromagnetic a Pământului (CEP). Rezonanțele Schumann sunt rezonanțele electromagentice globale, exercitate de descărcările fulgerelor în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă. Acest fenomen global este numit după fizicianul Winfried Otto Schumann, care a prezis-o matematic în 1952. Rezonanța Schumann apare datorită faptului că spațiul dintre suprafața Pământului și ionosferă acționează ca un spațiu închis.

Pe 31 ianuarie 2017, pentru prima dată în istorie, de când a început să fie înregistrată, rezonanța Schumann a atins frecvențe de 36+. În 2014, era considerată anormală creșterea frecvenței. Frecvența normală era de 7,83, iar în 2014 sărise între 15 și 25 de nivele. Iată ce spunea Dr. Kathy Forti, psiholog clinician, inventator al tehnologiei Trinfinity8 și autor al cărții „Fractals of God„, în 2015:

„Indienii antici numeau frecvența de 7,83 Hz, frecvența OM. Coincidența face ca tot ea să fie pulsul Mamei Pământ, cunoscut sub numele de „Rezonanța Schumann”. Timp de mulți ani, această frecvență de rezonanță a fost o constantă de 7,83 Hz, înregistrând doar ușoare variații. Însă, din iunie 2014 acest lucru s-a schimbat. Monitoarele de la Sistemul Observatorului Spațial Rusesc au arătat o creștere bruscă a activității la aproximativ 8,5 Hz. De atunci, au fost și zile când frecvențele urcau brusc până la 16,5 Hz. La început, au crezut că echipamentele lor s-au defectat, dar mai târziu si-au dat seama că datele au fost corecte. Toată lumea s-a întrebat ce face sa apară aceste vârfuri intermitente ale frecvențelor.

Se accelerează pulsul Pământului? Având în vedere că rezonanța lui Schumann este „în ton” cu undele alfa și theta ale creierului uman, această accelerare poate fi explicația faptului că numeroși oameni se plâng că timpul parcă terce mai repede, lucrurile au un mers prea accelerat, iar evenimentele și schimbările din viața noastră se petrec mult prea rapid.

Aceste frecvențe în curs de amplificare sunt corelate în mod natural cu activitatea undelor cerebrale. Ce ar putea să ne spună aceste frecvențe accelerate despre evoluția umană? O frecvență de 7,83 Hz este o stare alfa/theta. Această stare se caracterizează prin relaxare, o stare mai apropiată de un somn semi-conștient, o stare destinsă, de visare, un fel de „așteptând să se întâmple ceva”. La o frecvență de 8,5 – 16,5 Hz ieșim din starea theta și ne apropiem tot mai mult de o stare mai calmă, alpha, reprezentată de un număr mai mare de frecvențe beta (frecvențele beta corespund momentului în care ne trezim din somn). În momentul în care Rezonanța Schumann a sărit brusc la 12 – 16,5 Hz, am descoperit ceva și mai interesant. Acum mulți ani am fost antrenat în EEG Neurofeeback. În Neurofeedback, 12 – 15 hz poartă numele de frecvența Sensory-Motor Rhythm (SRM). Aceasta este starea ideala de calm. În această stare, procesele cognitive sunt mai clare iar noi suntem mai concentrați, suntem „în zonă”. Cu alte cuvinte, Mama Natură își modifică frecvența vibrațiilor și poate că și noi facem același lucru. Acesta poate fi unul dintre semnele că „ne trezim”.

Potrivit oamenilor de știință, câmpul magnetic al Pământului, care poate afecta Rezonanța Schumann, se trezește încet, proces ce durează de mai bine de 2000 de ani. Nimeni nu știe de ce. Un bătrân învățat din India mi-a spus că acest câmp magnetic a fost creat de către Cei Antici pentru a ne bloca amintirile primordiale ale adevăratei noastre moșteniri. Acest lucru permite sufletelor să învețe din experiențele liberului arbitru, fără să fie influențate de memorii ale trecutului. Potrivit acestui învățat, câmpul magnetic se schimbă, devine mai slab permițând acestor amintiri să ne dezvăluie un adevăr suprem. Vălul se ridică. Dacă este adevărat, atunci se ridică și alte întrebări la fel de interesante.

Oricum, indiferent ce se întâmplă, este clar că această accelerare vă poate face să vă simțiți obositi, amețiti, deprimati, pe măsură ce cresc propriile frecvențe pentru a rezona cu Noul Pământ. Adaptarea nu este întotdeauna un proces ușor, dar gândiți-vă că este ceva unic, că este o parte din propria dumneavoastră TREZIRE. „

Pe acest site puteți urmări modificările Rezonanței Schumann în timp real:
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsosrff.tsu.ru%2F&edit-text=

Acolo, apăsați pe „Rezonanța Schumann”, în coloana de opțiuni din partea stângă a paginii.

Sunt interesante corelațiile dintre Rezonanța Schumann cu accelerarea curgerii timpului dar și cu nivelul mondial de conștiență. Bănuiesc că este dificil să se dovedească astfel de teorii în viitorul apropiat. Însă intuiția, senzorii noștri interiori, recunosc faptul că ceva se schimbă, că în aer plutește ceva diferit, iar emoțiile clocotesc.

De multă vreme se crede că, prin puterea conștiinței sale, omul poate avea un impact major asupra câmpului magnetic și poate crea perturbări în el, mai ales în momente de mare anxietate, tensiune și entuziasm. Ca ființe umane, suntem înzestrați cu un potențial extraordinar pe care doar recent am început să-l luam în seamă și să-l studiem. De aceea informațiile în acest domeniu par fanteziste, pentru că este un teren necunoscut care încă nu și-a format o bază de cercetare serioasă și o terminologie potrivită. Creativitatea, intuiția și talentele extrasenzoriale vor deveni ceva des întâlnit la generațiile care vin. Din fericire, putem învăța despre apartenența noastră la acest mediu electromagnetic, lucru care ne-ar putea ridica potențialul de vindecare, de creștere spirituală și de comunicare non-locală.

Rezonanța Schumann

Iată un link către Proiectul Conștiința Globală, unde se pot urmări în timp real creșterea frecvențelor electromagnetice din ultimele 48 de ore: http://global-mind.org/gcpdot/ .

Ce credeți că se va întâmpla dacă se mențin aceste vârfuri de spectru de 30+? O posibilitate ar fi aceea că vom începe să vedem sincronicitatea gândurilor, mișcări inconștiente spre obiective comune și poate o revelație la scară largă.

Gandiți-vă numai la România, la ce efect are acum mobilizarea oamenilor creativi, cultivați și de bună credință din stradă, plus ceilalți români plecați în străinătate care sunt cu mintea și sufletul conectați la ce se petrece acum în România! Cu siguranță există o legătură între acele vârfuri ale frecvențelor înregistrate în ultimul timp și ceea ce se petrece la noi. În acest context, nu ar fi greșit să spunem că jumătate de milion de români iesiți la proteste, de trei, patru ori mai mulți ca în 1989, au făcut o Revelație, nu o Revoluție.

Data de 2 februarie 2017 este a 3-a zi consecutivă în care s-au înregistrat frecvențe de 30+ și se pare că acest câmp devine stabil și tot mai puternic.

România încheie în 2017 plata unei karme de neam

Iată ce mai spun alte voci, într-un alt articol peste care am dat. Se pare că în 2016 s-au împlinit 8 cicluri a câte 9 ani. Știți că numerologia operează cu rădăcina cifrică. De exemplu anul 2017 este considerat de numerologi un an de cod 1. Deoarece rădăcina cifrică a lui 2017 este 1. Adica: 2+0+1+7=10, iar 1+0=1. Acestea fiinde spuse, iată, mai jos, ideile interesante peste care am dat.

1944 este anul în care România și-a trădat conducătorul pe timp de război, pe Mareșalul Antonescu. Într-o astfel de funcție sub presiunile care erau, era evident că acel om comitea și greșeli. Noi, ca neam, am trădat acel conducător, așa bun, rău cum era, vânzându-l străinilor. Legile Universului amendează grav trădarea. Nimeni nu este scutit de această plată, nici măcar un neam întreg. Karma de neam nu ține cont că unul sau mai mulți oameni s-au opus, sau erau nevinovați. Ea decurge pe întreg neamul, prin ADN, prin conștiința colectiva etc. Și mai grav este că, anul 1944 a fost chiar un an de cod 9, ce închidea un ciclu de 9 ani (1+9+4+4= 18, 1+8= 9).

Ceva și mai și, s-a petrecut în 1945 când mareșalul a fost împușcat. Anul 1945 a fost un an care, numerologic vorbind, simboliza un nou inceput, un an de cod 1. Cum am pășit în acel nou început? Prin crimă. Omorul șefului statului. Consecința? Aproape 20 de ani de chinuri. Pe toate planurile. Tot ceea ce am avut ca bunăstare în timpul războiului, sub conducerea mareșalului s-a pierdut prin trădare și crimă. Cine au fost capii acestei acțiuni? Conducătorii partidelor și regele fugar. Toți, făceau parte din elita clasei intelectuale și nobiliare sau burgheze. Oameni cu averi și stare materială superioară. Nu întâmplător, mai apoi, intelectualilor li s-a luat tot, au fost oprimați, trimiși la cele mai umile munci, torturați, uciși.
Opresiunea asupra poporului s-a făcut prin: pierderea pământurilor, foamete, oprimarea intelectualității și a proprietarilor, denumiți de comuniști “chiaburi”. Deci, karma de neam s-a sucit și ne-a luat cam tot.

Dupa închiderea a două cicluri de 9 ani, începând cu 1962 s-a încheiat colectivizarea. Adică, cedarea tuturor proprietăților de pământ, ca de altfel și a tuturor afacerilor de la mic la mare. Anul 1963, a fost din nou pe cod 1. În 1964, Gheorghe Gheorghiu Dej a oprit la granița cu URSS toate trenurile care transportau alimente, îmbrăcăminte și multe alte bogății, pe gratis, către imperiul comunist. Tot în 1964 au început să fie eliberați deținutii politici, câți mai rămăseseră în viață. Mulți dintre ei, au rămas mutilați pe viață. S-au au murit la scurtă vreme după eliberare. Tot în 1964, Gheorghe Gheorghiu Dej a schimbat politica cu URSS-ul și a început alianțe cu țările capitaliste. Și-a riscat viața, și în martie 1965, murea.

Rezonanța Schumann

În perioada 1966-1980, România a avut avânt economic și bunăstare. S-au dezvoltat industria și agricultura. În ciclul de 9 ani 1980-1989, România a fost singura țară la nivel mondial care, prin sacrificii uriașe, a reușit să-și achite datoriile. Anul 1989, a fost deci, încă un an de cod 9. Nu întâmplător, la sfârșitul acestui an au căzut zidurile comuniste din toată Europa. Însă noi, am repetat aceeași greșeală: tot în an de cod 9, ne-am ucis conducătorul.

Cei care l-au prins și condamnat pe Ceaușescu erau români. Au “executat” comenzile străinilor, dar erau români. Românii, s-au bucurat când au aflat vestea, tocmai într-o zi de Crăciun, o zi deloc întamplătoare. Această “bucurie” ne-a mai costat încă 3 cicluri de 9 ani. Tot karmă de neam. Ceaușescu, bun, rău, la nivel de națiune a avut realizări îndrăznețe: eliberarea de datorii, industrie, agricultură, țară exportatoare, învățământ, sănătate, o monedă puternică. Așa că în ’90, când noi puteam să luăm un avânt extraordinar cu un nou început pe un an de cod 1, am început cu o plată karmică. (Știti, doar, ce spunea Brucan, ca ne vor trebui 50 de ani ca sa ne curățăm de comunism.) Tot ceea ce ne-a lăsat moștenire Ceaușescu, astăzi nu mai există. Industria a fost vândută pe bucățele. Agricultura schiaună. Învățământul – un dezastru. În sistemul sanitar oamenii mor din lipsă de medicamente și personal, zone întregi despădurite, și tot restul.

Corupția a atins cote uriașe. Așa s-a încheiat anul 2016, un an karmic din ciclul al treilea. De data aceasta nu ne-au fost suficiente doar doua cicluri, ci am ispășit trei, adică, 27 de ani.

Anul 2017, este din nou un an de cod 1. Un an care simbolizează la nivel spiritual, un nou început. Partea buna este că în 2016 nu ne-am mai trădat vreun conducător de țară. De fapt, nici nu mai avem conducător de țară care să fi făcut ceva esențial pentru România. Îl vom avea din nou când vom ști să-l apreciem. Când îl vom merita.

Interesant este că, spre deosebire de anul 1989, când revoluția avea ca centru Piața Universității și Piața Constituției, în 2017, centrul s-a mutat în Piața Victoriei. Nu este întâmplător. De abia acum începe Victoria pentru poporul român. Vor urma schimbări mari. Dar nu vă așteptați ca ele să fie bruște. Schimbările la nivel macro se întâmplă în ani. Dar, de data aceasta, în 2017, avem o șansă. Șansa României. Cei care și-au făcut jocurile până acum, nu mai sunt susținuți de energia, frecvențele și codurile Universului. Așa că, vor fi răsturnări de situații, neașteptate dar benefice. Românii, au o șansă să se trezească din “somnul cel de moarte”, ca oameni pregătiți să facă ceva pentru țara aceasta, să ajungă la conducere și în pozițiile cheie de unde se poate restabiliza economia.

Liviu Dragnea s-a dovedit, în final, a fi cel mai bun organizator de evenimente: „Dragnea connecting people”. Vedeti, mișcările cu asemenea anvergură spirituală pot fi recunoscute și după contradicțiile care le caracterizează. Iată ce scria cineva într-o postare pe Facebook:

„Ce au reuşit PSD şi mai ales Liviu Dragnea, până acum: să-i facă pe timişoreni să strige „Bucureşti, luptă Bucureşti!”, să-i facă pe bulgari să fie alături de români, să determine Biserica Ortodoxă să fie de partea anticorupţiei, în ziua în care DNA l-a trimis în judecată pe Arhiepiscopul Teodosie, să provoace, probabil, primele proteste din istoria Teleormanului, să aducă Russia Today să transmită despre anticorupție, să îi facă pe români să cânte „Deșteaptă-te, române!” mai des decât echipa națională, să scoată colegii PSD din teritoriu la protest împotriva propriului guvern, să îi facă pe români şi unguri să cânte împreună imnul României la Târgu Mureş, să provoace primul protest din istoria Urziceniului, să adune mai multă lume în Cluj-Napoca decât a reuşit Armin Van Buuren, să deszăpezească Firea mai repede centrul şi să se bată jandarmii între ei, să îl facă pe preşedinte să vorbească la turaţie normală din cauza nervilor.”

#REZISTĂM!

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. nu s-a rezolvat nimic nici cu iesirile nici cu rezonanta nici cu alte energii. eu unu sint dezolat de viata de la noi si nu cred ca ne vom mai trezi. nici nu cred ca mai ies la vre-un protest sincer

  2. soros e in spate. ati vazut ce inseamna de fapt acel #rezist? instigati la homosexualitate, avorturi, renuntare la crestinism si la alte pacate!

  3. Un articol foarte bun. Aveti noima. L-am recomandat! Distribuiti sa afle cat mai multi oameni, poate asa vom contribui la incheierea karmelor si la trezirea neamului!

  4. Ne luati de prosti sau ce. Eu am facut fizica! Nu rezonanta Schumann scoate lumea in strada, si arma psihotronica. La fel ca si la celelalte proteste, la fel ca la Revolutie. Asemenea miscari de mase sunt manipulate du dispozitive psihotronice, documentati-va!

  5. rar am citit o cretineala mai trista… duceti-va la munca si lasati aberatiile pseudostiintifice!

  6. un articol care chiar merita citit. sunt semnele unei mari schimbari. lumea se asteapta la cutremure pentru ca anumite persoane cu abilitati au prezis cutremure. dar n au specificat ce fel de cutremure. in opinia mea vor fi mari cutremure sociale care vor afecta nu numai Ro ci intreaga lumea. cei care sunt empatici si intuitivi stiu asta, o simt .sunt stduii serioase cu privire la rezonant Schumann, nu e doar ocultism aici.

  7. Cine va plateste? Cred ca PSD-ul. Vedeti voi cce teapa o sa va luati de la mult adoratul Iohanis.

  8. In 2016 cand a fost an de vibratie 9 cum ziceti voi, Johannis a pus foc la Colectiv ca sa aiba pretextul de a schimba guvernul sa ii puna pe ai lui. Apoi cu Bamboo sa fie doar o coincidenta? Nu ne mai revenim fratilor, ca natie, avem de ispasit fara-numar-fara-numar-fara-numar.