Răpiri extraterestre

Răpiri extraterestre – clasificare

In Conspirație by admin4 comentarii

Răpiri extraterestre reprezntă actul de a lua oameni sau animale în scopul studierii. Este o expresie-cheie în ufologie, întrucât sute de oameni au susținut că au fost luați de către extratereștri (sau de ceva ce ei percep a fi extratereștri) și că au fost supuși unor diverse teste, inclusiv recoltare de ovule, colectare de spermă, eșantioane de țesuturi, sondări și o varietate de proceduri chirurgicale, cum ar fi implantarea de dispozitive minuscule.

Răpiri extraterestre – clasificare

În tentativa de a furniza un model util pentru cercetările generale, dr. Richard Butler, cunoscut cercetator în domeniul răpirilor OZN, a clasificat experiențele subiecților lui în cinci categorii principale:

AE-1: Visul lucid: Aceste experiențe din vis sunt generate deliberat în inconștientul unui subiect, prin alte mijloace decât răpirea.

AE-2: Vis lucid tehno/telepatic: Aceste vise sunt considerate a fi generate de o forță externă, dată de știința extraterestră. În aceste vise, subiecții descoperă că visele normale se prăbușesc și în cadrul lor sunt introduse imagini specifice. La trezire, subiecții relatează adesea că au văzut un cerc strălucitor pe tavanul dormitorului lor (în diametru de 60-90 cm) și/sau un cilindru de energie coerentă, de la tavan până la patul lor. Pe măsură ce ei privesc, fasciculul se retrage și cercul dispare.

AE-3: Extragere de câmp energetic Psi/Bio: Experiența este asemănătoare cu experiențele extracorporale (OOBE), dar este inițiată cu forța, de către o putere exterioară. Ca și în cazul visului lucid telepatic, subiecții sunt conștienți de existența unui cilindru de lumină coerentă, de-a lungul căruia călătoresc. În timpul acestui tip de eveniment, răpiții trăiesc pierderea memoriei și, foarte des, pierd intervale de timp.

AE-4: Răpire fizică: persoana este efectiv mutată (trup și suflet) în alt loc, folosindu-se o tehnologie extraterestră. În unele cazuri, sunt implantate false amintiri, pentru a se da seama de perioadele de timp absente.

AE-5: Amintiri din vieți trecute: Acestea sunt cele mai rare experiențe legate de răpiri și adesea sunt rememorate prin hipnoterapie regresivă. În aceste cazuri, persoanele răpite își amintesc adesea că au fost duse în alt loc, de pildă la bordul unei nave spațiale sau pe o bază secretă de pe o altă planetă (Luna și Marte sunt printre cele mai pomenite locații) sau chiar într-o instalație militară subterană de pe pământ.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

    1. Majoritatea celor care au fost rapiti nu stiu ca au fost!
      Cred ca numai prin hipnoza regresiva aplicata de un specialist se poate afla unele detalii. Sunt si unele persoane care practica hipnoza regresiva fara a avea o pregatire teoretica medicala sau psihologica dar cu bune rezultate! Si la noi in tara exista asfel de hipnotizatori dar sunt cunoscuti in cercuri restranse.
      Daca ai avut o intalnire de aproape cu un OZN sunt sanse serioase sa fi fost rapit chiar daca au fost si alti martori care nu pot confirma desi au fost de fata.