Putin

Putin: „guvernele occidentale distrug planeta cu chemtrails”

In Conspirație by MayaLasă un comentariu

Pe vremea când era prim-ministru al Rusiei, Vladimir Putin, a adus acuzații grave asupra guvernelor occidentale. Putin le acuză de geo-manipularea mediului înconjurător prin operații de pulverizare chimică destinate să modifice clima mondială și să otrăvească populația.

Aceste declarații au fost făcute la un eveniment caritabil, din ele reieșind că pulverizarea substanțelor chimice în atmosfera Pământului prin intermediul armelor „chemtrails” este finanțată de către corporații și sancționate de către guverne.

Putin a declarat că el a fost „profund îngrijorat” cu privire la „riscurile” de alterare a climei planetei noastre, ceea ce reprezintă o „amenințare monumentală” care este „împotriva naturii” și toate astea sunt puse numai în slujba „controlului populației și a profitului„.

Cei de la YNW relatează că la un eveniment de strângere de fonduri din orașul său natal, Sankt-Petersburg, Putin a fost întrebat dacă operațiile de pulverizare a substanțelor chimice în atmosferă și modificarea climei realizate de guvernele vestice reprezintă cel mai mare asediu asupra vieții și sănătății pământului din istoria omenirii.

Putin a răspuns:

„Nu contează dacă este cea mai mare amenințare, cea de-a doua amenințare sau a treia. Ceea ce contează este că acesta chiar reprezintă un atac. Unul serios. Este de remarcat faptul că guvernul american refuză și acum să recunoască operațiunile care au loc. Datele științifice există și le poate vedea oricine. Cum vor putea oamenii cere reglementări și controale privind aceste operațiuni dacă guvernul nu va admite asta?! Așa ceva e o insultă la adresa inteligenței oamenilor. Aceste operațiuni nu sunt un simplu atac. Sunt ceva contra naturii.”

Sentimentul rușilor este că guvernele vestice „zboară prea aproape de soare„. Problema nu este că se vor arde ei. Problema este că pământul întreg va suferi consecințele acestor acțiuni nesăbuite. Este evident că geo-ingineriile și controlul climei dăuneaza stratului de ozon, iar pericolul este că Pământul va ajunge într-un punct de criză și nu îl va putea depăși. Pământul otrăvit va fi lăsat să moară ca un organism bolnav de o maladie incurabilă.

Potrivit lui Putin, alternativa ar fi ceva simplu și în firea lucrurilor, așa cum a fost dintotdeauna. Bun simț față de mediul înconjurător, față de apă și de aer. Întrebat dacă ar avea un sfat pentru cei care își petrec timpul în zone puternic afectate de aceste acțiuni, Putin a declarat că el nu va spune oamenilor unde să își petreacă vacanțele. „În schimb, încurajez oamenii să se informeze cu privire la această chestiune și să ia decizii inteligente”, a mai spus Vladimir Putin.

Lasă un comentariu