Politică de livrare și retur

Livrare în toată ţara

Puteţi plasa comenzi în magazinul nostru online în orice zi şi la orice oră. După plasarea comenzii veţi primi un email de confirmare. Pentru comenzile plasate de luni până joi termenul de livrare este de 48-72 de ore iar pentru comenzile plasate în intervalul vineri-duminică termenul de livrare este de 48 de ore începând cu prima zi lucrătoare a săptămânii următoare. Termenul precizat mai sus este valabil pentru comenzile plasate înainte de orele 13:00. Comenzile plasate după orele 13:00 vor fi preluate de către curier a doua zi.

Produsele noastre vor fi livrate prin FanCurier, într-un ambalaj corespunzător ce asigură păstrarea calității și integrității acestora pe toată durata transportului.

Costuri livrare

Costurile de expediție în valoare de 20 ron se aplică tuturor comenzilor, indiferent de valoarea acestora.

Metoda de “Plată ramburs” vă permite să achitați valoarea coletului la primirea acestuia.

Retur în toată ţara

Politica de retur este comform legilor care guvernează comerţul electronic în România. Produsele alimentare nu se returnează, decât în codiţiile în care nu respectă caracteristiciile specificate pe acest site.

Cu toate acestea, Mara Coffee Shop vă oferă posibilitatea să returnaţi orice comandă în terment de 5 zile lucrătoare, fără să specificaţi un motiv al returnării. Nu pot fi returnate pachete desfăcute sau deteriorate. În cazul returnării, costul transportului este suportat integral de către client.