Observatorul Sunspot

Conspirație? Observatorul Sunspot închis de agenți FBI

In Conspirație by A.B.B3 comentarii

Observatorul Sunspot din Munții Sacramento din New Mexico a fost închis brusc vineri, 7 septembrie 2018, fără explicații date publicului. FBI nu declară dacă a fost implicat, deși autoritățile locale spun că agenții FBI-ului erau acolo.

În lipsa unor explicații concludente, teoriile conspirației umplu tăcerea.

Cum s-au petrecut faptele la Observatorul Sunspot

Misterul continuă să înconjoare închiderea bruscă a Observatorului Sunspot din New Mexico, care a fost închis vineri, oferindu-se puține explicații cu privire la aceasta.

Observatorul Sunspot își cere scuze pentru închiderea unității„, a fost declarația de duminică, 9 septembrie 2018 de pe pagina Facebook a Observatorului. „Asociația Universităților pentru Cercetare în Astronomie (AURA) întâmpină o problemă de securitate la Centrul Național de Observare a Soarelui de la Sacramento Peak din New Mexico și a decis să renunțe temporar la această unitate ca măsură de precauție. AURA, care gestionează Sacramento Peak cu finanțare din partea NSF (Fundația Națională de Științe), colaborează cu autoritățile competente în această chestiune. Nu avem nici un comentariu în acest moment„.

Observatorul Sunspot

Observatorul Sunspot vedere aeriană

Cei de la Observatorul Sunspot nu au confirmat rapoartele mass-media conform cărora FBI ar fi fost implicat în închiderea spațiului.

A fost decizia noastră de a evacua această cladire„, a declarat purtătoarea de cuvânt al AURA, Shari Lifson, potrivit Alamagordo Daily News: „Clădirea va rămâne vacantă până la o nouă notificare„.

Potrivit publicației Daily News, Benny House, șeriful din localitatea Otero, a declarat că FBI a fost implicat în ceea ce el a descris ca fiind un proces de închidere elaborat și a spus că „FBI refuză să ne spună ce se întâmplă„. Șeriful a mai spus că are o mulțime de întrebări fără răspuns cu privire la ce s-a întâmplat la Observatorul Sunspot.

Pentru ca FBI-ul să se mobilizeze atât de rapid și să fie așa de secretos, cu siguranță s-au întâmplat multe lucruri pe acolo. A fost un elicopter Black Hawk, o mulțime de oameni în jurul antenei și echipaje de lucru pe turnuri, dar nimeni nu ne spune nimic clar„, a spus șeriful House, potrivit ziarului, care a raportat că intrarea observatorului a fost marcată cu bandă de avertizare galbenă în ziua de vineri.

Potrivit ziarului Albuquerque, Benny House a spus că departamentul său a primit un apel de la „oameni care lucrează în laborator” care au întrebat „dacă am putea trimite pe cineva care să păzească acolo pe toată perioada evacuării. Toți angajații au împachetat și au plecat”.

Purtătorul de cuvânt al biroului, Frank Fisher, nici nu a confirmat, nici nu a negat implicarea celor de la FBI, conform publicației Journal.

Între timp, oamenii încearcă să ghicească ce se întâmplă, iar opinia generală se învârte în jurul unor informații secrete legate de extratereștrii.

Unii spun că evacuarea ar putea face parte dintr-un efort guvernamental prin care se dorește să se acopere o descoperire ce implică viața extraterestră, o erupție solară iminentă sau altceva extraplanetar”, scriu cei de pe siteul www.cnet.com, site dedicat tehnologiilor.

Alții comentează pe Reddit și pe alte rețele că problema securității poate implica organizații străine care încearcă să folosească antenele observatorului pentru a spiona o bază militară de rachete, White Sands, aflată în apropiere.

Cei de la CNET au remarcat că armata americană a construit Observatorul în 1947 când a realizat că Soarele ar putea interfera cu comunicațiile radio. Fundația Națională de Științe a funcționat din anii 1960 până în acest an, când operațiunea a fost transferată la AURA și la Universitatea de Stat din New Mexico.

Sperăm că observatorul nu este în curs de a fi transferat fără voie străinilor sau spionilor străini„, scrie CNET.

Comentatorii de pe pagina Facebook a observatorului au dat iama cu teoria extratereștrilor.

Dacă extraterestrii ne invadează, oricum, nu are unde să ne mai evacueze cineva; adevărul va fi destinul nostru„, a scris Gene Alexander, unul dintre zecile de oameni care au comentat pe Facebook.

A fost văzut ceva. Și nu ni se spune„, a scris un alt om pe nume Eddie Barnhill.

ObservatoruL Sunspot

Intrarea spre Observatorul Sunspot

John Pleites-Sandoval a oferit o teorie mai complexă: „Poate că un corp ceresc pe care nu l-am întâlnit de mult timp, de mii de ani, se întoarce înapoi în sistemul nostru solar„, a scris el pe Facebook.

Închiderea observatorului i-a speriat si pe cei de la site-ul despre tehnologie, Gizmodo. Iată ce a scris editorul și reporterul senior Jennings Brown:

„Așa se întâmplă atunci când extratereștrii intră în contact cu Pământul. Începe cu un reportaj jurnalistic despre activitatea suspectă la o instituție de cercetare spațială – agenți guvernamentali și vehicule militare. Șeriful local devine furios și confuz. Apoi, rapoartele de știri ale televiziunii conțin interviuri cu localnicii care spun lucruri precum: “Pe aici pe la noi nu se întâmplă mai nimic, e o zona liniștită…”. Și din moment ce nimeni nu știe, ar putea fi aproape orice”.

Unii spun că mai multe observatoare din lume, mai precis 6, ar fi fost închise brusc, aproape simultan, în ultima lună. Însă nu am găsit informații detaliate pe internet despre aceste lucruri. În schimb, se pare că teoria conspirației distorsionează mințile și spiritul critic, iar de fapt acele “șase observatoare închise” ar fi de fapt “webcam-uri fotovoltaice închise de la 6 observatoare”. Unii spun ca aceste web-uri ar fi offline de luni de zile.

Observatorul Sunspot

Model de elicopter Black Hawk

Mai precis este vorba de webcam-uri din: AXIS 232D Network Dome Camera situat în Sydney Australia, SOAR Observatory – Telescopul de Cercetare Astrofizică din Sud situat în Chile, BRT Telescopul din Tenerife Webcam situat în Spania, Observatorul Mauna Kea de la Universitatea din Hawaii Hilo, Observatorul Telescopului Canada-Franța-Hawaii din Hawaii, Observatorul JAT din Hills Fairless, Pennsylvania.

Unii adepți au conspirației au ținut să sublinieze că Observatorul se află la doar 134 de mile (aproximativ 200 km) de Roswell

Sunspot se află în Munții Sacramento din localitatea Otero, la aproximativ 15 mile sud de Cloudcroft. În prezent mai există un telescop de lucru la observator, unde Universitatea de Stat din New Mexico desfășoară, de asemenea, cercetări.

În calitate de localnic, simt că ar trebui să știm ce se întâmplă în jurul nostru„, a spus Roger Wiley, rezident al Cloudcroft. Un purtător de cuvânt al biroului șerifului din Otero a declarat că nu este implicat în anchetă.

Chiar si un oficiu poștal din zonă a fost de asemenea închis fără să se dea explicatii.

Chiar acum, ceea ce ni s-a spus este că au evacuat temporar zona. Nu ni s-a spus de ce sau când expiră termenul de evacuare„, a declarat Rod Spurgeon, purtător de cuvânt al rapoartelor USPS KVIA.News.

Explicația NASA

Observatorul Sunspot

NASA explică aceasta ca fiind fotografia unui tranzit lunar

NASA susține că la 9 septembrie 2018, Observatorul lor Solar Dynamics (SDO), a văzut două tranziții lunare pe măsură ce Luna a trecut prin fața Soarelui. Un tranzit se întâmplă atunci când un corp ceresc trece între un corp mai mare și un observator. Luna nu-si schimbă, desigur, direcția, dar se pare că o face din perspectiva SDO, bazată pe faptul că orbita navei spațiale, în mod esențial captează Luna, trecând de ea în timpul primului tranzit.

Fotografii stranii

Pe 11 septembrie 2018, Maria Gina Hill din Salem, Indiana a fotografiat ceva extraordinar lângă Soare, ce poate fi descris ca semănînd cu un OZN în formă de disc, precum și ceva ce pare o flotă uriașă de OZN-uri mai mici care însoțesc OZN-urile masive în formă de disc. Această presupusă flotă poate fi chiar o explozie solară în plină manifestare.

Totuși, Gina a scris pe Facebook la 11 septembrie 2018, 8:02 Salem, Indiana: „Asta a apărut pe camera mea după ce am fotografiat Soarele la est în dimineața asta. iPhone 8 cu un adaptor pentru obiectivul camerei. Un obiect circular verde, asemănător unor uși, se află în centrul vârtejului/găurii de vierme și un șarpe în partea dreaptă, sus, deasupra unui disc. Sunt sigură că treaba cu șarpele și discul are o semnificație simbolică – imaginile și videoclipurile sunt în timeline-ul meu„, a spus Gina. În plus, în cele două filme, Gina vorbește despre discurile masive de OZN și despre flota de OZN-uri mai mici.

Dacă obiectele din imagini nu sunt efectul unor lens flares, rezultate ale exploziei solare sau obiecte care se reflectă în obiectivul camerei, atunci ce ar putea fi?

Furtuna solară

Ceea ce ar fi destul de ciudat, însă, așa cum Mac Slavo de la SHTFplan.com explica, observatorul este închis acum când o gaură uriașă s-a deschis în coroana Soarelui, ceea ce înseamnă că ne așteptăm la o furtună geomagnetică. Aureolele se vor putea observa în mai toată America de Nord pe măsură ce Soarele se va îndrepta către punctul său minim.

Observatorul Sunspot

Fotografie realizataă de Maria Gina Hill din Salem. Acea formă aduce cu un OZN discoidal.

Pe 11 septembrie 2018, s-a aflat despre o gaură gigantică care s-a deschis pe Soare, cauzând furtuni geomagnetice. Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (NOAA) a emis o avertizare de furtună solară de nivel G2 pe 11 septembrie. Aceasta este o furtună moderată, pe o scară a furtunilor solare de 5 niveluri, în care G5 este pragul maxim, potrivit Science Alert. În prezent, mergem către un minim solar, perioada cel mai puțin activă a ciclului de 11 ani al Soarelui. Asta înseamnă că vor exista pete solare mult mai mici, deci și explozii solare mai reduse. Pentru cei care iubesc aurora boreală și au ocazia să o fotografieze, acum este momentul, deoarece fenomenul va fi foarte intens.

Din cauza acestei furtuni geomagnetice care poate afecta aparatura, se pare că s-au închis acele webcam-uri fotovoltaice din mai multe observatoare solare ale lumii.

Alte speculații

Inițial, oamenii au început să speculeze motivul pentru care oficialii guvernamentali ar putea părea amenințați de un observator care avea acces la studierea Soarelui. O teorie a fost că agentii guvernamentali au închis Observatorul Sunspot pentru ca oamenii să nu mai obțină dovezi ale schimbărilor solare. Ar cauza asta o panică publică? Ce se întâmplă de fapt pe suprafața Soarelui pe care guvernul nu vrea să-l vedem? Iar acesta a fost doar începutul exploziei mass-media.

Observatorul Sunspot

Fotografie realizată de Maria Gina Hill din Salem

Postul de stiri Fox News a devenit febril, citând diverse teorii ale conspirației care implică planete uitate de mult timp care reintră acum în sistemul nostru solar care ar putea fi primul pas al unei invazii extraterestre. Bine înțeles că mass-media a încercat să facă un spectacol din toată această știre, pentru a-și crește raitingul, iar un jurnalist, Tucker Carlson, a prezentat cazul autointitulându-se „Fox Mulder din Marea Britanie„, personajul din celebrul serial “Dosarele X”.

Bloggeri și youtuberii s-au întrebat dacă nu cumva Observatorul Sunspot a fotografiat o navă spațială, iar autoritățile nu au vrut să facă publice aceste fotografii. Alte publicații s-au întrebat dacă nu cumva cercetătorii de la observator nu vor să spună public că Soarele moare…

De asemenea lumea a observat că acest eveniment s-a produs în jurul aniversării zilei de 11 septembrie, dată în care memele „9/11 Adevăr” navighează pe scară largă pe internet, iar multe dintre teoriile conspirației au început să se lege de tragedia din 2001. Au fost aceste închideri ale observatoarelor orchestrate (parțial sau integral) ca un test public pentru a vedea cum populația ar trata astfel de evenimente?

Să fie acesta un test pentru public pentru a vedea cum gestionăm informațiile legate de evenimentele catastrofale care se petrec în sistemul nostru solar? Ar putea fi o strategie de tip dezvăluire cu țârâita, spre a pregăti publicul pentru schimbări solare stranii? Teoriile conspirației presupun că oficialii răspund câte puțin și foarte evaziv, alimentând astfel informațiile generale ale populației în mod lent și numai cu cât cred ei că publicul trebuie să știe, pentru a nu crea panică, tulburând mentalul nostru fragil.

De asemenea, sonda solară Parker de la NASA a fost lansată în august 2018 pentru a afla mai multe despre Soare. Este o coincidență faptul că acest proiect a fost abandonat imediat după închiderea observatorului? Mulți oameni cred că au fost presiuni pentru a ascunde ceva ce se petrece pe Soare și că li se ascund lucruri legate de câmpul magnetic al Soarelui.

Iată ce spune Corey Goode

Corey Goode este un controversat insider care încearcă să demaște programe secrete din culisele programului militar spațial secret, secrete guvernamentale sau cu privire la dezvoltarea industrializarii în sistemul nostru solar. Mulți consideră spusele lui doar complexe ficțiuni științifice, însaăsunt destui amatori ai conspirațiilor care îi iau spusele foarte în serios. În general discursurile lui Corey se învârt în jurul unui mesaj extraterestru, care transmite detaliile unei ascensiuni în masă a Umanității. Alianța Ființelor Sfera, se găsește aici pentru ca să ne orienteze prin procesul ascensiunii, însă este datoria noastră să aprobăm schimbările care vor duce la dezvăluirea completă a adevărurilor esențiale. Corey Goode, transmite mesajul spiritual al Ființelor Blue Avians, care specifică avansul spiritual pe care suntem pe cale să-l atingem.

Goode ar fi declarat: “Mi s-a spus că nu a fost un eveniment solar, ci o serie de evenimente care au dus la un eveniment mare”. Discursurile lui Goode implică conversațiile sale cu oameni adânc infiltrati în programul secret spațial. Unul dintre contactele sale, poreclit Sigmund pentru a-și proteja identitatea, i-ar fi spus lui Goode că un eveniment solar major va avea loc între 2018 și 2024. Soarele pulsează cu energii cosmice și le eliberează în sistemul nostru solar într-un procent tot mai mare. Potrivit lui Goode (și a multor alți oameni de știință și cercetători), aceste energii afectează în mod direct corpurile noastre, starea noastră mentală, câmpurile noastre electromagnetice, ducând la implicații de ordin spiritual.

Observatorul Sunspot

Doua fotografii realizate de Maria Gina Hill din Salem, iar cea situată în colțul din dreapta sus este una dintre imaginile NASA despre care s-a spus că este un tranzit lunar

Creșterea activității solare activează gelozia, furia și frica stocate în mințile noastre, indiferent dacă suntem conștienți sau nu de acest proces. Dacă oamenii nu au lucrat la vindecarea acestor probleme, ele se amplifică atunci când există o perioadă de creștere a activității solare. Trăim o perioadă dificilă dar nu ar trebui să devenim pesimisti, pentru că putem folosi această perioadă în avantajul nostru. Trebuie să învățăm să folosim această perioadă de creștere a energiei solare pentru a crea oportunități mari pentru o transformare socială pozitivă. Lumea are nevoie disperată de o astfel de transformare.

Goode face un apel la umanitate să-și pună karma în ordine, deoarece această schimbare ne va duce de fapt în faza următoare a evoluției conștiinței. Corey Goode nu este singurul care vorbește despre un eveniment imediat care ne va duce în faza următoare a călătoriei noastre spirituale colective. Cercetătorul și istoricul William Henry a urmărit ani de-a rândul investigațiile despre Soare și prezintă o cantitate uriașă de informații despre sfârșitul unei epoci umane și ascensiunea într-una total diferită:

“Profeția creștină cu privire la sfârșitul timpului descrie, de asemenea, un râu supranatural de lumină extrem de puternic provenind din Soare care ne transformă în ființe luminoase. De fapt, așa cum am discutat în cartea mea din 2012, “The Judgment Day Device”, acest râu de particule încărcate este piesa centrală a scenariului Zilei Judecății în care o lumină transformatoare strălucește pe pământ dezvaluind chivotul sau tronul lui Hristos… în Soare”. (William Henry, “Ascension Fire, The Solar Flash, and the Return of Christ“)

Trebuie să luăm în considerare posibilitatea ca Biblia, precum și alte texte istorice, cercetători și insideri să se reunească pentru a oferi o perspectivă mai profundă asupra a ceea ce se întâmplă de fapt pe planetă. Totul pare foarte conectat.

Probabil că, într-un anumit moment, încercările mass-media de a discredita cercetarea colectivă și de a distruge mentalitatea de tipul „conectați punctele” care a început să se infiltreze nu doar în adâncurile internetului, ci și în masele din întreaga lume, să se prăbușească. Ce va mai rămâne? Un grup mare de oameni care stau acolo cu brațele larg deschise, gata să-i primească pe cei care au avut mereu un val tras deasupra ochilor. Este momentul să ne redobândim puterea personală, să continuăm să descoperim adevărul, să ne ridicăm pentru suveranitatea noastră personală și să continuăm să punem întrebări atunci când agențiile de control încearcă să ascundă informații.

Oricum, acest evenimant bizar cu observatorul solar din New Mexico a fost un exercițiu fantastic pentru publicul care a început să întreprindă cercetări și să emită speculații pe cont propriu. Căutarea adevărului este un proces. Și chiar dacă nu avem toate răspunsurile, avem intuiția și inspirația să folosim darurile și talentele noastre colective pentru a descoperi și pentru a cuceri ceea ce urmează. Împreună. Ca un colectiv unit.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Distopiile hallywoodyene si,au zis cuvantul in mentalul colectiv asa ca toti se asteapta la o invazie. De parca o invazie vine asa, treptat, anuntata de buzduganul lui Fat Frumos cu 7 zile inainte, care pregateste psihic masele. O invazie se face cu forta si pe nepusa masa, de asta se cheama invazie. Totusi, daca asa cum vehiculeaza totfelul de articole si insideri ca sunt nave care supravegheaza pamantul de atatia ani ca sa nu spun dintotdeauna , inseamna ca poate chiar sunt benefici si ne ajuta cumva. Fiinte care isi alimenteaza ozn-urile de la soare si care fac atatea alte lucruri, nu cred ca se tem de armele de pe Pamant sj poate nici de virusii de aici. Deci daca isi propuneau sa le devenim sclavi si sa ne ia planeta o faceaj demult.

  2. Vad ca foarte multi sint entuziasmati de o posibila venire a extraterestrilor. Unii, mai belicosi, se dau viteji ca sint pregatiti chiar pentru o invazie. Sincer cred ca lumea asteapta venirea alienilor cum astepta bunica.meu sa vina americanii. Posibil ca o venire a lor o sa ne scape de rate, de job poate si de tot felul de chestii de rutina care nu ne plac, dar sigur va trebui poate sa ne adaptam in conditii mult mai stranii. Ce scandal a iesit acuma cu referendumul pt familie, dar cand o sa se puna problema de casatorii cu extraterestri cum va mai fi daca lumea deja a luat.o razna? Ma rog, dincolo de glume, eu unul cred ca acolo se spionau bazele militare din zona. Nu va mai faceti ganduri ca guvernele sriu mai multe decat noi, cred ca vor fi la fel de surprinsi si de buimaciti ca oricare muritor de rand la un eventual contact.

  3. Nu inteleg de ce agentii FBI, daca au fost acolo, asa cum sustin seriful si localnicii nu fac pur si simplu o declaratie ca sa linisteasca lumea si sa nu mai existe atatea conspiratii si SF-uri. Adică, bai oameni buni, am primit o amenințare credibilă cu privire la un posibil atac terorist, sau le-au fost sparte serverele sau orce altceva decent care le trece prin minte, chiar daca nu e tocmai adevarul. Tocmai ei care stau atat de bine cu psihologia si cu manipularile psihologice nu isi dau seama ce presiuni pun pe mentalul colectiv cu asemenea comportament? Cand omul vede agenti, elicoptere negre, bărbați inarmati purtand ochelari de soare, intinzand bandă galbenă peste tot, ca la locul unei crime, inchizand si un oficiu poștal, la ce sa se gandeasca?…
    Oare chiar masele mai sunt azi atat de fragile mental cum spuneti, si nu merita sa stie ce se petrece pe planeta? Nu stiu ce sa mai zic. Uneori cred ca e o pierdere de timp sa citim toate aceste speculatii si vehiculari. Azi sunt mari mistere si maine vin astia cu o explicatie simpla si verificabila si ne gandim cat de mult poate mintea umana sa fabuleze sub excitatia adrenalinei si a fricii. Am uitat cum se cheama efectul ala psihologic cand creierul e supus la o informatie pozitiva si imediat la una negativa, dar cert e ca psihicul nu suporta bine asemenea treceri bruste intre stari.