emoții

Oamenii de stiință sunt uimiți: realitatea este modificată prin emoții!

In Științe de frontieră by 1 comentariu

Trei studii diferite, efectuate de echipe diferite de oameni de știință s-au dovedit ceva cu adevărat extraordinar. Dar atunci când un nou cercetător a făcut legătura între aceste 3 descoperiri, a realizat ceva șocant, ceva ce se ascunde chiar sub nasul lumii.

Emoțiile oamenilor chiar modelează lumea în care trăim. Nu doar percepția noastră despre lume, ci chiar realitatea însăși.

Experimentele au demonstrat că realitatea este modelată de emoții

În primul experiment, o mostră de ADN uman a fost izolat într-un recipient etanș. Cercetătorii l-au „bombardat” cu stimuli emoționali pe cel de la care se recoltase proba de ADN. Acele emoții au avut impact asupra mostrei de ADN care se afla în recipientul etanș din cealaltă cameră.

Când a primit emoții negative, ADN-ul părea că se contractă. În prezența emoțiilor pozitive, a părut că se relaxează.

Oamenii de știință au concluzionat că „emoțiile umane produc efecte care sfidează legile fzicii„.

În al doilea experiment, care nu a avut legătură cu primul, alt grup de oameni de știință au extras leucocite (celulele albe din sânge) de la donatori și le-au pus în camere astfel încât să le poată măsura schimbările electrice.

În acest experiment, donatorul a fost plasat într-o cameră și supus la stimulare emoțională constând în clipuri video care i-au indus diferite stări emoționale donatorului.

ADN- ul a fost plasat într-o cameră diferită din aceeași clădire. Au fost monitorizați simultan donatorul și ADN-ul său. Răspunsurile electrice au desenat grafice identice exact în același timp.

Nu a existat nici un decalaj de timp. Vârfurile și curbele graficului de la ADN se suprapuneau perfect peste cele ale donorului.

Cercetătorii au vrut să afle ce se va întâmpla dacă ADN-ul și donatorul vor fi separați de o distanță mare. Așa că au mers până la a-i despărți și 50 de mile, iar rezultatul a fost același! Efectele au fost la fel de prompte!

ADN-ul și donatorul au avut răspunsuri identice concomitent.

Însă al treilea experiment s-a dovedit a fi cel mai uluitor!

Oamenii de știință au observat efectul ADN-ului asupra lumii noastre fizice.

Într-un vacuum au fost puși sub observație fotoni. Mișcarea lor era complet aleatorie.

ADN-ul uman a fost introdus în acest vacuum. Surprinzător, dar fotonii nu se mai mișcau haotic, ci au urmat îndeaproape geometria ADN-ului!

Cercetătorii implicați în acest experiment au descris fotonii ca având un comportament surprinzător și contraintuitiv. Au mers până într-acolo încât au declarat că „Suntem obligați să acceptăm posibilitatea existenței unui câmp nou de energie!

Ei au conchis că ADN-ul uman modelează literalmente comportamentul fotonilor care alcătuiesc lumea din jurul nostru!

Așa că, atunci când o nouă cercetare a fost făcută, și toate cele trei experimente au fost alăturate, oamenii de știință au fost șocați.

Ei au conștientizat ceva uimitor, și anume că dacă emoțiile noastre afecteaza ADN-ul, iar ADN-ul nostru modelează lumea înconjurătoare, atunci e clar că emoțiile schimbă lumea din jur!

Și în plus, noi suntem conectați cu ADN-ul nostru dincolo de spațiu și timp.

Noi ne creăm realitatea alegând căror sentimente le dăm curs!

Iată că știința a dovedit deja fapte fascinante despre Universul în care trăim. Tot ceea ce trebuie să facem este să facem conexiunea între ele.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Pingback: INTERVIU CU TERAPEUTA RALUCA ROTARU - Raluca Rotaru