Nostradamus. Profețiile complete 2001-2105

Recomandare carte – Nostradamus. Profețiile complete 2001-2105

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Nostradamus. Profețiile complete 2001-2105

Titlu original: Nostradamus: The Complete Prophecies For the Future
Titlu în limba română: Nostradamus. Profețiile complete 2001-2105
Autor: Mario Reading
Traducător: Raluca Pușdercă
Pagini: 352
Dimensiunea: 14.0×20.0 cm
Editura: Litera
Data apariției: 2006 (în Romania, 2012)
Categoria: Paranormal, Profeții, Previziuni
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro , carturesti.ro

Cheia în care terbuie interpretat Nostradamus, a fost descoperită acum! Autorul Mario Reading, a găsit în sfârșit metoda de a interpreta previziunile lui Nostradamus și de a face conexiunile corecte între catrenele clarvăzătorului. Cu această nouă metodă, Reading poate interpreta aceste predicții uimitoare în moduri nemaipomenite, ajutându-ne să aruncam un ochi asupra a ceea ce ne rezervă viitorul. Se știe că Nostradamus a prevăzut căderea Turnurilor Gemene, războiul din Irak, tsunami-urile devastatoare și inundațiile din New Orleans. Dar, și mai mult, traducerile originale ale lui Reading și comentariile sale arată exact ce urmează să vină. Proiecțiile sale, uneori extraordinare și șocante, includ demisia Monarhiei Britanice, desființarea Uniunii Europene și războiul mondial.

Mario Reading, autorul cărții „Nostradamus. Profețiile complete 2001-2105„, s-a născut în Dorset şi a copilărit în Anglia, Germania şi în sudul Franţei. Cunoaște patru limbi străine, şi a studiat la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatură franceză şi germană, precum şi în traduceri. Mario Reading este o personalitate aparte și un adevărat nomad. El şi-a petrecut tinereţea vânzând cărţi rare, predând călăria în Africa, studiind dresajul la Viena, făcând polo de performanţă în India, Spania şi Dubai, administrând plantaţia de cafea a soţiei sale şi supravieţuind unui cancer în stadiu terminal.

Nostradamus este deja celebru. El a fost medic şi farmacist francez ce s-a bucurat de recunoaştere încă din timpul vieţii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevăzut întocmai, cu o seară mai înainte, profeţiile sale au fost retipărite până astăzi. Ca și comparație, doar despre Biblie se poate spune că s-a vândut în mai multe exemplare decât profețiile lui.

Lasă un comentariu