Mărturisiri extraordinare

Mărturisiri extraordinare

In Comunitate, Paranormal by 13 comentarii

Salutare, prieteni! Una dintre cititoarele noastre ne-a vorbit despre câteva experiențe extrem de interesante prin care a trecut. Sunt pur și simplu fascinante, așa că fiți numai ochi! Și suflet!

Iată prima relatare:

„Totul s-a întâmplat într-o vară, când prietenul meu de atunci și vecinul meu m-au invitat la discotecă. A fost ciudat că pentru prima dată tata m-a lăsat să stau atât de târziu. Vecinul nu prea avea chef de gălăgie și a zis să mergem la el în garaj și să stăm cu toții în mașină, să povestim și să ascultăm muzica la radio.

Asadar, vecinul – cu iubita lui, eu – cu al meu, am intrat în garaj, după care vecinul a închis ușa pe dinăuntru și ne-am bagat cu toții în mașină. El și prietena lui stăteau în fata, eu și prietenul meu – în spate. Ascultam muzică, povesteam, râdeam, mâncam chipsuri și beam suc, așa, ca adolescenții.

La un moment dat am auzit cum se blochează automat portierele și am apucat să-l întrebăm pe vecinul de ce le-a blocat. El susținea că n-a făcut el asta. La scurt timp după, radioul a început să se bruieze. Ne-am speriat. Vecinul încerca disperat sa deschidă ușile sau să pornească mașina. Nu mergea nimic. A scos telefonul pentru că vroia să îl sune pe tatăl lui să vină să ne deschidă, dar nu avea semnal. Noi am crezut că glumește și că vrea să ne sperie. Dar când am scos și noi telefoanele am observat că nici noi nu aveam semnal. Toate astea s-au petrecut preț de câteva minute. Eram disperați să deschidem ușile, când deodată s-a închis și radioul iar în fața mașinii a apărut o sferă luminoasă care pur și simplu stătea, dar în nucleul ei parcă era totuși mișcare. Era de culoare auriu-portocalie. A început apoi să se învârtă în jurul mașinii lent, apoi din ce în ce mai repede și dacă erai atent erau 3 sfere de data asta. Prietena vecinului a început să țipe și să plângă isteric. Sferele se învârteau din ce în ce mai repede în jurul mașinii când brusc au dispărut, s-a auzit o bubuitură pe capota mașinii ca și cum ar pica ceva foarte greu pe ea și din reflex ne-am aplecat cu toții. După asta s-au deblocat portierele și radioul a pornit din nou.

Nu ne putem explica nici în ziua de azi ce s-a întâmplat atunci acolo. Mai știu doar că vecinul a chemat preotul și a sfințit garajul după cele întâmplate.

Am fost norocoasă că în experiența asta cu sferele am avut martori și nu am fost singură! „

Interesant, nu? Oamenii care trăiesc asemenea experiențe cred că sunt printre cei mai norocoși. Chiar dacă ești speriat, măcar ți s-a dat șansa să vezi că viața are și o altă dimensiune.

„A doua oară s-a întâmplat la o lună-două distanță de evenimentul menționat anterior. De data aceasta mă aflam cu sora mea pe balcon, deoarece era prea cald în casa și nu puteam dormi. Stăteam cu ea la povești. După ce am zis să încheiem seara și să ne băgăm în pat, am intrat înapoi în cameră, eu după sora mea. De deasupra ușii camerei, prin perete a ieșit o sferă care a trecut pe deasupra capului nostru, a ieșit afară pe balcon și a dispărut.

De data aceasta sfera era mult mai translucidă, mai palidă decât ce văzusem în garaj.

Nu ne-am speriat… A fost ciudat dar parcă energia ei nu ne-a dat fiori. Era ca și cum am fi cunoscut-o.

În noaptea aceea, am avut un vis interesant. Se făcea că mă duc la șifonier să îmi scot o cămașă. Și în șifonier, stând în fund, era bunica la braț cu un militar. Bunica mea este moartă încă de când aveam 4 ani.

Îi zic mamei a doua zi ce am visat. A început să râdă spunând ce imaginație bogată am. Trebuie să menționez că mama nu își cunoscuse tatăl.

La o săptămână jumate după acel vis, apare fratele mamei pe la noi care urma să se mute în America. Adusese cu el o cutie cu poze de-ale bunicii de când era tânără. Acolo am găsit o poză care era identică cu ceea ce eu visasem! Bineînțeles ca mi s-a facut pielea de găină și m-a luat cu plâns…”

Alte mărturisiri extraordinare

Este clar că cititoarea noastră are niște abilități extraordinare și am întrebat-o dacă nu a fost tentată să și le dezvolte. Ne-a mărturisit că, deși crede și este deschisă spre astfel de lucruri, totodată resimte și o teamă. „Cred în chestiile astea dar îmi e frica de faptul că nu aș putea să le stăpânesc. Nu cred că aș fi în stare… Am observat că dacă sunt deschisă, receptivă, tot primesc experiențe de acest gen. O perioadă m-am menținut foarte deschisă spre aceste lucruri, și pe parcursul ei am tot văzut și visat și mi s-au tot întâmplat ciudățenii… Le-am blocat fiindcă mă depășeau și nelinișteau. Într-un fel e clar că ne autolimităm…„, a mai mărturisit ea.

„O altă întâmplare am mai trait acum 2 ani. Am visat-o pe bunica mea trei nopți la rând. Bătea cu pumnii într-o ușă, dar o vedeam ca și cum ar fi fost din sticlă și îmi cerea ajutorul disperată. Tot striga dupa ajutor. M-a impresionat foarte tare, asa ca i-am zis mamei că tot văd chipul chinuit al bunicii și că trebuie să facem ceva. Mama mi-a spus că a vorbit și cu o verișoară de-a ei care o visase pe bunica fix cu o seară înainte, tot așa, cum cerea ajutor. Ea i-a zis mamei să meargă la mormânt, pentru că nu mai fusese de 10 ani, cât fusese plecată în Italia. Mama venise cam de o săptămână în țară. Așa că s-a dus la mormânt, i-a făcut pomenire și visele acelea care mă chinuiau nopțile au încetat.

Apoi, chiar anul trecut, ceva asemănător am trăit în legătură cu unchiul meu care murise de 8 ani și pe care nu l-am văzut decât o singură dată în viață. Am avut un coșmar groaznic cu el, că îmi era frică să închid ochii ca să nu îi mai văd chipul terifiant. I-am zis mătușii că am coșmaruri cu el, iar ea tot așa, s-a dus la mormânt și s-au liniștit apele. Nu înțeleg de ce l-am visat și de ce arăta atât de urât… El a fost un om vicios și violent la viața lui… În vis arăta exact ca într-un film de groază… Nici nu vreau să îmi amintesc. Mi-am revenit foarte greu după aceste vise. Câteva zile îmi era și teamă să mai adorm.”

Ne-am întrebat dacă aceste ritualuri de pomenire chiar au efect, de morții ajung să le ceară cu disperare. Nu e de ajuns doar să petreci ceva timp, gândindu-te la ei, trimițându-le lumină? De ce trebuie să mergi la ei la mormânt ca să se liniștească? „Poate că prezența la mormânt este legată de faptul că oamenii își lasă amprenta energetică oriunde merg… Probabil de asta este important să mergi acolo…„, a spus cititoarea noastră.

Încă un lucru fain pe care ni l-a spus și care mi-a adus aminte de scriitoarea Sonia Choquette – care lucrează cu îngerii si care spune că ei ne veghează mereu și ne ajută până și cu cele mai mărunte lucruri, și că nu ar trebui să ne fie rușine să le cerem ajutorul în mărunțișurile cotidiene:

„Eram la cumpărături și ajunsesem la legume. Aveam impresia ca am luat tot. Și m-am întrebat dacă am luat tot sau mai lipsește ceva. Am scos lista și căutam cu privirea să văd ce lipsește. La scurt timp cade dintr-o ladă un săculeț cu ceapă. Nu era nimeni în spatele meu. De unde a căzut, nu știu! Eu nici nu mă atinsesem de ladă! Într-adevăr, lada era ușor înclinată dar nu avea cum să pice lucruri din ea. Oricum, am mulțumit și zâmbit. Și am mers mai departe.”, ne-a relatat I.O. (31 ani).

Echipa ClubEnigma îi mulțumește din inimă pentru aceste mărturisiri extraordinare! Cititoarea noastră a dorit să îi păstrăm anonimatul. Însă o chestie faină pe care v-o putem spune este aceea că ea este de profesie medic. Dacă este adevărat că de multe ori trupul fizic ajunge să sufere din cauza unor dezechilibre energetice, sufletești, este clar că avem nevoie de medici care să aiba asemenea abilități speciale, „medici de trei corpuri”, am putea spune, parafrazând titlul unei cărți. Sperăm ca într-un viitor cât mai apropiat insitutțiile medicale să înceapă să fie deschise spre aceste lucruri. Ne dorim ca acest articol să le fie de folos cititorilor noștri, si să le dea un „refresh” celor care din când în când sunt măcinați de îndoială și au nevoie de noi confirmări.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

 1. Mi s-au intamplat si mie destule întâmplări de genul. Este clar ca energiile din Univers coboară sub diferite forme printre noi!

  1. Author

   Frumos spus! Multumim!
   P.S: daca vreti sa impartasiti aici povestea dumneavoastra, ar fi foarte fain 🙂

    1. Author

     Ne-am bucura să împărțiți cu noi și cu cititorii Clubului experiența dumneavoastră! Suntem numai ochi!

 2. Am si eu o poveste despre care as vrea sa vorbesc aici. Va marturisesc de la inceput ca nu am crezut si nu cred in reincarnare, dar nu stiu cum sa explic o amintire pe care o am in minte de cand ma stiu. Ma vad copil mic, chiar foarte mic, de 2-3 ani, inconjurat de 5-6 persoane, probabil membrii familiei mele, intr-o seara, cand deja amurgul se lasase. Toti se uitau uimiti si vorbeau, aratand spre o imagine uimitoare aparuta pe cer, spre nord-vest. M-am uitat si eu si am vazut o stea cu coada, o cometa, cum aveam sa aflu mai tarziu. Uimirea si conversatiile au durat ceva vreme, dupa care cei din jurul meu au intrat in casa, doar eu am ramas sa privesc acea nemaivazuta minune. O cometa nu ar fi ceva nemaipomenit, doar ca m-am interesat si am aflat cu stupoare ca, in perioada copilariei mele, nicio cometa nu a fost vizibila pe cerul Romaniei. Aceasta amintire am purtat-o in minte toata viata si nu stiu s-o explic.Mentionez ca nu este o amintire clara, cum sunt celelalte din copilarie, ci e ceva pe care nu pot s-o incadrez intr-un context anume, nici legat de spatiu, nici de persoanele din jurul meu.

 3. Uau… Ador articolele de genul asta, ati mai avut voi ceva de genul. Chiar am nevoie de confirmari, mi-ar placea sa intalnesc si eu astfel de oameni, mi-ar reface stocul de speranta sincer. Sper sa mai publicati astfel de marturisiri! Felicitari si multumiri celor care au curajul si pana la urma generozitatea de a impartasi cu noi, restul, aceste intamplari atat de intime!

 4. Buna ziua, foarte frumoasa si interesanta relatarea acelor intamplari, numele meu este A.C., si in legatura cu ce ati scris, observ o foarte mare legatura sufleteasca intre dumneavoastra si bunica decedata, cea ce ma duce cu gândul la prezenta acesteia langa dumneavoastra mereu chiar si dupa deces sub forma acelei sfere de lumina si la ajutorul pe care il primiti necontenit de la dansa. Intradevar cele relatate in legatura cu incuietorile masinei si radioul sunt palpabile, deoarece sfera luminoasa( sufletul) reprezinta energie pura care poate interactiona cu obiectele electonice, electrice si a le chiar defecta, nu din rea dorinta.Pe scurt foarte interesante intamplarile, si in acelas timp mentionez ca sunteti o sensibila si o privilegiata, multi dintre noi chiar daca întâlnim asa ceva din lipsa de cunostinte fie negam fie nu luam in seama. Daca va ma pot fi de folos cu mare drag si alta data, va las si o adresa de email catarufor@yahoo.com. Numai de bine.