Manipulare prin frică

Tehnici de manipulare prin frică

In Conspirație by Lasă un comentariu

Anumite grupuri au dezvoltat o rețea de manipulare prin frică la nivel fizic, concepută pentru a ține oamenii departe de la adevarata cunoaștere și de potențialul lor infinit. Ei au pus în aplicare lucruri oribile prin intermediul așa zisei „Elite” – care urmează un plan ce servește acestei scheme elaborate despre care Elita nici nu are habar. Cei din Elită cred că ei sunt cei care dețin controlul, dar lucrurile nu stau deloc așa. Ei sunt doar niște marionete, un mijloc spre atingerea unui scop.

Mișcări pseudo-spirituale, cum ar fi New Age, au drept scop de a arunca pe „piața spirituală” a instrucțiunilor diverșilor „maeștri” tocmai pentru a infesta și distruge manifestările spirituale autentice, prin substituire.

Fără cunoaștere, am continua să ne lăsăm manipulați. De aceea e bine să știm ce se petrece, prin demascarea tuturor planurilor ascunse, și în același timp să urmâm adevărata cale a sufletului nostru și să căpătăm cunoaștere de sine.

Tehnici de manipulare prin frică

Întunericul a planificat în mod strategic să oprească evoluția spirituală a omenirii.

Generarea de dezechilibre cu ajutorul acestei tactici de manipulare prin frică este una din strategiile cele mai eficiente ale Forțelor Întunecate de pe Pământ. Pe măsură ce dezechilibrele cresc, capacitatea psihicului de a absorbi energia Luminii se micșorează. Cu timpul, o scădere considerabilă poate distruge cu totul această capacitate.

Pentru a opri evoluția spirituală a omenirii, Întunecații – prin intermediul Elitei – recurg la tehnici de manipulare prin frică precum:

suprimarea autenticului din religii și crearea de religii sau secte religioase care să spună oamenilor ce să gândească sau să nu gândească; să renunțe la mințile lor în favoarea anumitor cărți religioase pe care majoritatea oamenilor, chiar și credincioșii nu le citesc, darămite să le înțeleagă;

încurajări de genul celor în care oamenii să fie focalizați pe lucruri absurde și triviale;

promovarea cunoașterii lineare prin scoaterea in față a falși oameni de știință care spun că nu există viață după moarte, ceea ce încurajează oamenii să nu gândească la un nivel superior deoarece au fost convinși că acest superior nu există. Tot ceea ce este nou este condamnat și este ridiculizat în toate modurile posibile pentru a preveni luarea în serios a informațiilor;

rețelele mass-media, de afaceri și politice folosesc tehnici de manipulare prin frică pentru a ține mintea umană închisă, uniformă și confuză;

sistemul monetar este astfel conceput încât menține oamenii mereu sub presiunea supraviețuirii la limită. Acest lucru nu le mai dă răgaz să gândească, sa simtă, să pună întrebări despre viață și lume, fiind prea ocupați cu grija zilei de mâine, pentru a se mai ocupa de altceva. A te gândi la Univers a devenit un lux pe care nu și-l poate permite oricine, mai ales din punct de vedere al timpului, sau cel puțin așa se vrea.

În continuare, vom demasca planurile ascunse de manipulare prin frică ce urmăresc în mod strategic să oprească evoluția spirituală a omenirii, și totodată să înțelegem că potențialul nostru este infinit, și cum putem să-l folosim fiecare din noi așa cum ar trebui, după libera alegere.

Frica – instrument interdimensional de dominare

Tehnica de manipulare prin frică începe cu controlul minții, ceea ce înseamnă formarea oamenilor în școli, biserici, grupări politice, organizații militare și alte agenții și instituții, pentru a-i determina să creadă și să facă ceea ce li se spune, fără a-și pune întrebări bazate pe fapte sau judecată sănătoasă.

Nu mai spunem la câtă influență are Biblia asupra milioanelor de vieți, și dacă am ști despre multele distorsiuni intenționate ale edițiilor curente, față de versiunea originală. Deja destui oameni au sesizat că mijloacele media ne servesc o dezinformare drept adevăr – uneori cu nevinovăție, alteori cu bună-știință – iar concluzia este că trebuie să ne alarmăm!

Nu mai constituie un secret la ora actuală, că metodele de manipulare prin frică sunt extrem de variate si creative: hipnoză, droguri, inhibare senzorială, tortură fizică, implantare de micro-cipuri controlate de computere – sau orice altă combinație a acestor mecanisme și procese, ce accelerează informația stocată și activează persoanele a căror minte este controlată. Cu siguranță, ați înțeles cât de distructivă este forma de manipulare prin frică indusă prin propagarea de informații eronate din media, indiferent dacă cei care dau informația știu sau nu, că aceasta este falsă; scopul este de a influența oamenii și de nu a-i informa despre adevăr. Această practică cumplită a controlului minții este la fel de distrugătoare ca un poluant care invadează Pământul. Că și „dezastrele naturale” sunt concepute strategic cu ajutorul tehnologiei de către mințile controlate de Întunecați, nu mai constituie un secret, controlul minții este una dintre tacticile cele mai periculoase ale Forțelor Întunericului. Uneltele lor de pe Pământ sunt sufletele care aleg să îndeplinească planurile Întunecaților de a captura toate sufletele. Scopul lor este de a înghiți toată creația – și ca forță totală, Întunecimea crede că puterea sa ar putea fi mai mare decât a Creatorului. Și totuși, în ciuda metodelor manipulatorii diverse, omenirea este mai aproape ca niciodată să-și atingă scopul pentru care a fost creată. De aceea, Întunecații își aruncă cu disperare în joc toate resursele.

Toate aceste dezastre – războaie, omoruri la proporții uriașe, susținerea sărăciei, fabricarea în laboratoare a bolilor – urmăresc aruncarea omenirii în cea mai cruntă disperare, pentru că disperarea duce la frică, și frica este o formă virulentă, contagioasă de negativitate. Exact aceasta este intenția Întunecaților, deoarece energia fricii este incompatibilă cu energia Luminii.

Manipulările de orice fel încalcă liberul arbitru al persoanei și sunt absolut în afara tuturor înțelegerilor la nivelul sufletului. Contractul la nivel de suflet, care este întrerupt prin astfel de manipulări, produce un efect de undă care atinge mult mai multe vieți, decât cele ale principalelor persoane implicate, iar un proces de echilibrare ar trebui să asigure noi oportunități de învățare pentru toți, care ar trebui să se desfășoare pe o durată mai mare de timp.

Motivul dezvăluirii metodelor noi de control al populației este de creare a fricii. Se urmărește controlul minții combinat în mod eficient cu frica oamenilor. Frica este ușa deschisă pentru energiile negative. Cea mai eficientă armă de distrugere a unui suflet este energia mărită a fricii. O ființă plină de teamă, nu numai că își face un deserviciu, însă frica sa este molipsitoare. Frica este incompatibilă cu Lumina, cu râsul, cu bucuria, cu percepția clară, cu discernământul și, cel mai important dintre toate, este incompatibilă cu cunoașterea legăturii cu Dumnezeu.

Însă forțele pozitive lucrează, și nu există tehnologie în Univers care să nu poată fi neutralizată. Forțele Luminii lucrează la contracararea tuturor acestor manifestări întunecate. Și nu există nici metode fiziologice de control al minții care să depășească abilitatea lor de a o preveni sau combate, prin infuzie de Lumină la nivel celular. Sigur că forțele negative nu doresc ca noi să știm acest lucru, ele făcând pe cât posibilă denigrarea, falsificarea, infestarea oricărei metode de trezire a conștiinței oamenilor, astfel încât vulnerabilitatea indusă prin frică să fie copleșitoare.

Chiar dacă prin toate mijloacele media se încearcă un alt tip de control prin care într-o ultimă încercare disperată, Forțele Întunericului vor să schimbe cursul lucrurilor alimentând puternic cu frică în orice modalitate posibilă intens mediatizată boli noi (precum giripa de multe feluri), pătura de ozon, droguri, pierderea drepturilor civile, șomaj, foamete, terorism, chimicale, alimentație și toxicitate inevitabilă, chiar și acele situații reale sunt exacerbate la maximum pentru a spori teama.

Religie și manipulare prin frică

Sistemele de credințe sunt boicotate și ele. Unele dintre sistemele actuale au foarte puțin sau chiar deloc de-a face cu o relație personală cu Dumnezeu. Nimic nu a descurajat mai mult oamenii de la cunoașterea legăturii lor cu Dumnezeu decât religiile, prin interpunerea între om și Dumnezeu a structurilor de ierarhii și dogme. Gândiți-vă numai la sintagma atât de uzitată: „frică de Dumnezeu„. Nu terbuie să ne temem de Dumnezeu!

O altă manipulare a fost strategia de includere a scrierii Apocalipsei în versiunile de mai tarziu ale Bibliei, pentru ca să îi condiționeze pe credincioși să includă în contextul ei, ceea ce se vrea a se întâmpla acum. Energia investită de credincioși în acest gen de gândire negativă, și în special frica de „sfârșitul lumii”, au atras și vor continua să atragă către planetă „profețiile” cumplite ale Apocalipsei. A mai venit plocon și filmul „2012” pentru a oferi oamenilor un scenariu la îndemână pentru a putea fi vizualizat cu ușurință și materializat inconștient, prin intermediul celor care îl văd și care fără să își dea seama atunci când se uită la scenele apocaliptice din film emit emoția fricii care mai pune o piatră la temelia materializării acestui „sfârșit al lumii„.

Dar, trebuie să ținem minte că acesta nu este un viitor obligatoriu. Nimic din aceste scenarii nu trebuie să fie așa. Noi creăm viitorul cu fiecare gând și cu fiecare acțiune.

Se încearcă un scenariu global, un efort cu efecte pe scară largă, în care sunt incluse incidente alese strategic, cât să țină frica treaza, referitor la epidemiile de gripă. A spori frica este scopul lor, și nu omorârea în masă. O dată ce nivelul fricii a atins saturația vor fi disponibile vaccinuri ca să se creadă că „molima” nu îi va atinge pe cei vaccinați. Dacă antidotul nu va fi suficient pentru toți – și asta se are în vedere – va fi o nebunie să-l obții, și astfel vă imaginați la ce cote va crește teama.

Lumina nu poate exista alături de negativitate, iar frica este una din cele mai puternice emoții negative. Este chiar opusul Luminii din punct de vedere al compoziției vibraționale. Deci va imaginați de ce se vrea mărirea cantității de teamă resimțită de populație reprezintă un lucru „vital” pentru planurile celor din Constelația Draco. Nivelul de vârf al forțelor întunericului nu se află pe planetă, dar, deși se pot manifesta prin corpuri ce nu diferă de ale pământenilor – și o fac – la origine civilizația lor vine din alt univers.

Această forță nu este o individualitate, ci mai degrabă o conștiință colectivă sau un câmp de forță sau o masă de energie care are abilitatea de a se întrupa în ce formă dorește. Această forță a părăsit Lumina și Iubirea în care a fost creată – și încă de atunci resimte rana provocată de absența Luminii și a Iubirii. Singurul mod prin care rana datorată acestei lipse poate fi tămăduită, este reumplerea acestei forțe cu componentele inițiale. Deci cea mai eficientă formă de a elimina Forțele Întunecate este aceea de a crea mai multă Lumină în propriile Micro-universuri – și conform legii corespondenței și în Macro-univers- până ce, ori sufletele Întunecaților vor fi pătrunse de aceasta, ori ei vor pleca de aici pentru a scăpa de această posibilitate. Acesta este motivul pentru care tebuie neapărat să ne străduim să aducem Lumina – aici și acum. Lumina lipsește din aceste suflete și ei cred că îi va distruge dacă se vor contopi cu ea. Frica lor de acest lucru este ceea ce îi motivează în lupta împotriva Luminii. Însă dacă ar intra în contact cu Lumina, aceasta nu îi va distruge, nu acesta este programul ei. Dumnezeu a accordat grația Sa tuturor ființelor laolaltă, atât sufletelor venite să-și facă școala evoluției cât și tuturor demonilor, anume reintegrarea în Întreg/Realizarea Sinelui/Iluminarea declanșarea Programului Maestru al Înălțării, la sfârșitul acestui ciclu evolutiv.

Mesagerii Luminii lucrează pe toate fronturile pentru a stabiliza cât mai multă Lumină pe Pământ. Se manifestă chiar un aspect al Duhului Sfânt, pentru a ajuta oamenii în tot ce trebuie să știe, actualizând întreaga Cunoașere, că „separarea este o iluzie„, că „puterile Spiritului sunt latente în fiecare ființă umană” și că „lampa este deja pregatită, gata să i se dea foc fitilului, ca să lumineze„. Fiecare ființă umană după ce își declanșează propriul Program al Înălțării, îl poate activa mai departe și pe al semenilor lor, așa cum o lumânare aprinde altă lumânare, la infinit. Este dreptul tuturor oamenilor și de aceea s-au născut în acest sfârșit de ciclu evolutiv în care se împlinesc promisiunile cărților sfinte: „la vremea de apoi, va veni Duhul Sfânt Mângâietorul, vă va învăța toate cele și va rămâne cu voi în veac!„.

După activarea Programului Maestru al Înălțării/Realizarea Sinelui, puterile Spiritului Divin din fiecare om se manifestă astfel ca structura sa energetică este modificată, și la rândul lui, omul poate modifica structura energetică a mâncării, a apei, a plantelor, a mediului etc.

A fi înfricoșat și a crea vibrația fricii a devenit o formă de dependență în plus pentru un mare număr de oameni, iar entitățile fricii sunt hrănite și energizate de energia fricii. De ce credeti că atât de mulți oameni sunt atrași de tipuri de distracții care provoacă spaime sau caută să urmărească știrile cu evenimente odioase? Principalul motiv, inconștient de altfel, este că emoțiile create prin urmărirea acestor scene hrănesc entitățile fricii care rulează programarea interioară a celor cărora le plac astfel de senzații. Toate acele filme horror sau violente, ajung să fie privite cu plăcere de foarte mulți deoarece spaima indusă de acestea creeaza un stimul în centrii energetici ai corpului, stimulând astfel energia entităților fricii din interior și crează o iluzie de excitație mentală și emoțională. Cu alte cuvinte, frica atrage entități care se hrănesc cu energia fricii emise, iar coabitarea cu astfel de entități duce la scăderea propriilor vibrații.

Frica se localizează în zona sternului, la nivelul plexului aortic, în chakra Anahata Centru, chakra ce răspunde și de menținerea activă a sistemului imunitar. O dată instalată în acest centru, teama acționează spre distrugerea propriului corp, distrugând în primul rând sistemul de apărare al organismului, adică sistemul imunitar. Astfel, frica devine o boală patologică.

Această manipulare prin frică vine de la Forțele Întunericului ce lucrează în atmosfera Pământului. Luați aminte la situațiile care vă declanșează stări de teamă sau emoții negative. Aceste stări pot fi depistate de conștiința voastră care vă va avertiza să evitați situațiile nedorite.

Emoția este efectul fizic și biochimic al unei experiențe. Emoția aparține trecutului, întrucât este expresia experiențelor care sunt cunoscute și înregistrate deja în conexiunile neurale ale creierului.

Orice emoție puternică poate atrage asupra persoanei care o emite o amplificare a situației care a declanșat emoția.

Unii oameni sunt foarte înspăimântați de ideea morții, din orice cauză ar apărea ea. Desigur că vor muri cândva, dar cei care dezvoltă o obsesie pentru această teamă, cheamă către ei forțe care aduc moartea la o vârstă mult mai tânără decât dacă nu ar fi fost preocupați de ea.

În concluzie, atunci când îți este frică de ceva, adaugi mai multă frică la formele-gând asemănătoare din Univers. Emoțiile negative puternice pot pune în mișcare energii ce vor devia cursul evenimentelor, trăgându-l spre unul dezastruos.

Dacă o persoană este cuprinsă de îndoială, frică, mânie, răzbunare sau orice alt atașament energetic negativ, ori este într-o perioada de stres emoțional sau fizic intens, procesul de neutralizare a influenței întunericului e cu mult mai dificil sau chiar imposibil, în funcție de gradul de opoziție. Oricare dintre aceste atitudini sau stări, împiedică serios intrarea Luminii în câmpul energetic al respectivei persoane, deoarece aceasta nu mai este pe frecvența Luminii. Dar dacă persoana înțelege acest fenomen și printr-un efort susținut reușește să înlocuiască negativitatea copleșitoare cu convingerea că situația se poate schimba, va putea să revină pe frecvența Luminii. Dacă persoana nu poate face asta, este ca și când ar oferi adăpost întunericului. Practic, aceasta înseamnă „a-i lăsa pe alții să-ți ia puterea„, deoarece înseamnă efectiv, preluarea energiei cuiva de către altcineva pentru a-și mări puterea, în speță de entitățile negative. Acest lucru poate să se petreacă la fel de bine și între oameni foarte apropiați, cum ar fi un părinte, soțul, soția, părinții, cineva care este atât de dominator încât celălalt îi cedează acestuia propria capacitate de sine.

Totuși, se înregistrează un declin al fricii deoarece multe tactici de manipulare prin frică în masă nu au reușit să se mențină: frica de nu a avea destulă hrană s-a spulberat o dată cu recesiunea economică, spaima legată de suprapopulare scade, frica legată de terorismul global scade și ea.

Populația începe să se împotrivească puternic formelor de control. Din ce în ce mai mulți oameni au mai multă compasiune, adoptă ajutorul, altruismul, iar toate acestea măresc Lumina pe Pământ și îngreunează sarcina în tabăra Întunecaților, aceea de a păstra ascunsă înșelătoria, corupția, brutalitatea.

Ceea ce trebuie să facem, orice s-ar întâmpla, este să avem încredere. Frica este o energie pe care o plantăm atunci când, fără să ne dăm seama, chipurile, să ne protejăm, „punem răul în față„, și asta și avem. Frica omenească s-a născut o dată cu ideea indusă că oamenii sunt separați de Dumnezeu. Marele mit cu alungarea din grădinile Edenului a contribuit la cimentarea fricii, cum că am fi pedepsiți și ne urmărește păcatul originar. Voi v-ați alunga copiii? Sau i-ați crește cu drag dându-le toate darurile voastre, iar atunci când ajung la maturitate îi sfătuiți cu dragoste să își ia zborul din cuib, dându-le libertatea de a alege să facă ce-i mai bun pentru ei? La fel și Tatăl Ceresc, din mare dragoste pentru copiii Săi, nicidecum nu i-a alungat din Rai, ci atunci cand aceștia au hotărât, le-a dat învoirea de a pleca în Creație să o studieze și să se întoarcă Creatori în Divinitate. Numai prin studiul și cunoașterea lucrurilor noi, putem să ne trezim și să ne amintim cine suntem și să nu mai confundăm scopul cu calea.

Alte metode de manipulare prin frică

Frica înseamnă control. Unele ființe folosesc această manipulare prin frică pentru a exploata, menține în ignoranță, îmbogățindu-se pe seama celorlalți. Această teamă este trăită atât de total, că ajunge să facă parte efectiv din experiența umană. Efortul și strădania de a ajunge în față sau de a se menține pe linia de plutire sau faptul că nu este destul ce au, toate acestea se bazează pe frică. Teama nu este doar un gând, ea a devenit realitatea de zi cu zi.

Un alt gen de frică este frica de a face greșeli. Nu vă sfiiți să încercați lucruri noi de frica de a nu greși. Deoarece orice greșeală aduce cu sine o învățătură. Oamenii nu se axează pe partea constructivă a greșelii, ci numai pe sentimentul de vinovăție. Dar de multe ori se dovedește că ceea ce era considerată odată o mare greșeală, s-a dovedit a fi de fapt o mare binecuvântare. NU există greșeli, ci doar experiențe. Cei care vor vedea așa, sunt oameni cărora nu le e frică să ia decizii și să-și asume riscuri, iar așa se obțin marile câștiguri. Iar acesta este un exercițiu ce dezvoltă încrederea și capacitatea de a fi mereu la limita imposibilului și de a te confrunta cu încercările vieții, transformând acele încercări în ocazii de a-ți experimenta propria ta măreție.

Lasă un comentariu