Manifestari paranormale

Manifestări paranormale

In Paranormal by A.B.BLasă un comentariu

Am fost dintotdeauna fascinaţi de lucrurile pe care nu ni le putem explica, de mister, de paranormal. Şi ce este mai misterios decât viaţa de dincolo? Întreaga noastră religie se bazează pe promisiunea unei vieţi de după moarte, însă ce se întâmplă dacă, uneori, sufletele nu pleacă de fapt nicăieri, dacă ele rămân printre noi, dacă păstrează un oarecare contact cu lumea noastră? În cazul acesta apar ceea ce experţii numesc “manifestări paranormale”. Obiecte, locuri, persoane… spiritele se pot ataşa de oricine şi de orice.

„Para” înseamnă „dincolo”, însemnând că prin definiția strictă, experiențele paranormale sunt acele evenimente care depășesc limitele a ceea ce face parte din experiența umană obișnuita. Iar aceasta acopera un teritoriu vast, în istoria omenirii existând zeci de mii de manifestari paranormale. Se pare că aceste manifestări paranormale apar prin producerea aparentă a unei disorsiuni a spațiului și a timpului, ce apar pe parcursul derulării proceselor de acest tip. Este ca și cum fenomenul s-ar derula într-un alt univers, condus de alte legi, în timp ce noi, ca participanți accidentali, sau ca spectatori, trăim în universul nostru pământesc.

Se manifestă multe mistere care au legătură cu lumea spirituală. Unele, care implică anumite creaturi precum elfi, vampiri, vârcolaci, tind către supranatural. Altele, cum ar fi zeii și demonii, aparțin lumii religioase. OZN-urile fac parte din știință, iar în ceea ce privește restul de fenomene precum fantomele, bântuirile, capacitățile psihice, toate acestea sunt sub umbrela denumirii de „manifestări paranormale”.

Există numeroase fotografii ale diferitelor entități inteligențe invizibile, există consemnări în diferite scrieri mai vechi sau mai noi referitoare la apariții și contacte cu anumite ființe uimitoare. Se pare că lumea noastră se întrepătrunde cu o lume invizibilă, pe o altă frecvență care scapă simțurilor noastre, pe o altă lățime de bandă. În această lume invizibilă coexistă mai multe categorii de ființe a căror existență se desfășoară în baza unor principii spațio-temporale diferențiate și în domenii vibraționale diferite.

Lasă un comentariu