Iubirea și frica

Iubirea și frica

In Paranormal by admin2 comentarii

Deoarece există un dezechilibru de frecvență între corpurile noastre spirituale înalt evoluate și cele joase, întâmpinăm probleme materiale de supraviețuire.

Când nu aveți tot ce vă trebuie, când nu aveți bucurie și mulțumire de la viață, nici pe ceilalți nu vă trage inima să-i ajutați. Bucuria este cheia unei înalte stări a ființei. Nimeni nu a venit pe Pământ într-o misiune de suferință. Sufletele coboară aici ca să experimenteze bucuria și să-și revendice propria Divinitate.

Dacă ne tot facem griji că nu avem un job, sau că afacerea nu ne merge, nu ne iubim pe noi înșine și nu iubim munca și produsele pe care le vindem. Și nu iubim nici banul pentru că suntem nemulțumiți pentru că se face greu și nu câștigăm cât vrem și când vrem. Oricât pare de straniu, iubirea este cea care face banul să curgă. Dacă urâm banul și lucrurile pe care el le reprezintă în lume, vom avea probleme financiare. Iubiți banul și toate facilitățile pe care el vi le creaza și banul vă va iubi la rândul lui.

Nu lumea exterioară este cea care ne influențează în ceea ce experimentăm în viață. Ceea ce simțim în sufletele noastre ne influențează.

Fiecare dintre noi are un produs sau un serviciu care are o valoare, nu contează cât de spiritual este serviciul nostru. Nu contează natura produsului sau serviciul nostru, dacă acesta este spiritual sau material. Toate creațiile vin de la aceeași Sursă. TOTUL este spiritual.

Frica și iubirea ca vibrații

Când energiile sunt dezechilibrate – prea multă energie înăuntru (în a lua), sau prea multă curge în afară (în a da) – nu ne servim pe noi înșine. Când nu ne servim pe noi înșine, nu ne iubim pe noi înșine. Când nu ne iubim pe noi înșine, negăm accesul nostru la energiile noi care sunt acum pe Pământ.

Iubirea și frica sunt cuvintele care descriu două benzi de frecvență. Planeta a fost până acum într-o energie veche, în banda frecvenței fricii. Dar începem să ieșim din această energie. Iubirea este de fapt o bandă de frecvență, nu ceva ce noi facem sau nu facem.

Faptul că ne „tragem în banda” unei anumite frecvențe vine de la sentimentele/emoțiile noastre, de la cum ne simțim în fiecare moment. Fiind ființe ale vibrației sunetului, noi ne mutăm în sus și în jos, pe diferite grade în alinierea fercvenței de la un moment la altul. În timpul schimbării energiei planetei Pământ, noi ne mutăm în sus și în jos frecvența foarte repede. Noi ne schimbăm între cele două benzi ale frecvenței iubirii și fricii, în funcție de ceea ce experimentăm pe moment. Dacă privim știrile de seară de la televizor, picăm în banda frecvenței joase a fricii. Dacă participăm la un eveniment spiritual împreună cu oameni cu care rezonăm, ne vom ridica până sus pe banda frecvenței iubirii. Vom simți energiile înalte care intră în ființa noastră și ne vom simți minunat.

Pentru că nu știm să ne controlăm emoțiile, suntem duși de valurile lor și ne simțim acum rău, acum bine. Suntem destul de labili emoțional. Pur și simplu oscilăm între banda fricii și banda iubirii într-un mod cu totul aleator. Poți să te simți minunat pentru că este o zi frumoasă și este de ajuns să te întâlnești cu cineva care îți spune că arăți nasol ca să îți strice toată ziua. Din cauză că sentimentele/emoțiile merg când înainte, când înapoi, între cele două benzi de frecvență, experiențele vieții par să fie adesea imprevizibile.

iubirea si frica

Nu viața, ci energiile schimbătoare sunt cele care crează experiențele noastre. Este vorba despre punctul nostru de vedere particular în alinierea frecvenței pe care noi o alegem în fiecare moment.

Sărăcia și lipsurile sunt manifestări ale benzii de frică. Abundența și prosperitatea sunt manifestări ale benzii frecvenței iubirii. Noi alegem banda frecvenței pe care să ne aliniem prin alegerea trăirilor interioare, a sentimentelor sau a emoțiilor.

Acest fel de alegere a modului în care vă simțiți este ceva care poate fi controlat! Puteți face această alegere conștient, cum anume să vă simțiți, în fiecare experiență, cu fiecare eveniment din viața voastră. Când realizați acest lucru, atunci ați făcut primul pas către recuperarea puterii Divine proprii de Co-Creatori. Acesta este un drept dat de Dumnezeu: să alegeți cum să va simțiți.

Într-adevăr, este mai dificil de ales modul în care să ne simțim când energiile planetare sunt în banda de frecvență joasă, determinate de emoția fricii. Dar nu imposibil!

Pentru a deveni aliniat cu frecvențele iubirii și bucuriei, frecvențe care permit abundența și prosperitatea, este necesar să alegem conștient să facem acest lucru. Sentimentele și emoțiile de moment, sunt cele care determină alinierea frecvenței, și în mod consecvent, ele determină natura experiențelor exterioare.

Am trăit până acum pe planeta dualității. Viețile noastre, sistemele sociale, religioase, practicile spirituale, au fost bazate pe dualitate: unele bune, altele rele. Natura de etichetare, de judecare, este de asemenea o manifestare a benzii frecvenței fricii în care planeta a trăit.

Când judecăm ceva ca fiind rău, această judecată de valoare trădează frica și este necesar să evităm aceste sisteme de raportare. Dacă trăim ceva ca fiind bun, încurajăm și îmbrățișăm iubirea. Natura dualității face ca unul să ducă la celălalt prin cele două extreme.

Pe ceea ce ne concentrăm, spre ce ne îndreptăm atenția, o să avem ca experiență și manifestare. Dacă ne este frică de o experiență anume, precis o să o atragem către noi, ca și cum am dori și am alege acea experiență. Aceasta este natura dualității. Nu conteaza ce judecăm sau ce etichetăm. Orice lucru pe care-l judecăm o sa fie reflectati înapoi către noi. Energiile dualității și energiile iubirii și unității pur și simplu nu sunt compatibile! Există un principiu de bază în vigoare aici: Iubirea și frica nu pot exista în același spațiu vibrațional.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Starea de frica cred ca o am de cand ma stiu. Totusi, citesc prin multe aeticole despre „iubire” si sincer nu inteleg la ce se refera, pt ca spun ca nu e ca iubirea fata de sexul opus, sau ca iubirea fata de familie, copii. Mi-ar placea sa inteleg ce inseamna iubirea la care se refera misticii, cei elevati spiritual, cei care inteleg acest concept. Multumesc.