Istoria se înșală! Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică

Recomandare carte – Istoria se înșală! Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Istoria se insala

Titlu original:
Titlu în limba română: Istoria se înșală! Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică
Autor: Erich von Daniken
Traducător: Bogdan Chircea
Pagini: 240
Dimensiune: 13.0×21.0 cm
Editura: Paralela 45
Data apariției: 2009 (în România, 2010)
Categorie: OZN, Non-ficțiune, Paleoastronautică
Disponibilă pe: eMAG.ro

Erich Von Däniken s-a născut în Zofingen, Elveţia, în 1935. Fascinaţia lui pentru extratereștri a fost vectorul care l-a purtat spre succesul din 1968: cartea „Amintiri despre viitor„, care a înregistrat un succes internaţional. De atunci, el a devenit cel mai citit scriitor de literatură de non-ficţiune din lume. Cărţile lui au fost traduse în 28 de limbi diferite şi s-au vândut în peste 63 de milioane de exemplare. De asemenea, el este si preşedintele A.A.S. R.A. (Archaeology, Astronautics & SETI Research Association) deținătoare a publicaţiei: „Legendary Times„.

În toate scrierile sale, Erich Von Däniken, a împărtășit descoperirile sale privind adevărul vizitării Pământului de către extratereştri, cândva, la începuturile istoriei omenirii. Autorul a venit cu dovezi recunoscute de toată lumea, obținute într-o manieră științifică, fără a se limita la actualele dogme şi paradigme.

În cartea „Istoria se înșală! Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică„, Däniken abordează subiecte controversate precum: Manuscrisul Voynich, care a sfidat toate încercările de descifrare, Cartea lui Enoch, misterioasele linii din deşertul Nazca, labirintul subteran din Ecuador, despre care se spune că ar adăposti o imensă bibliotecă de panouri din aur, ce ar avea legaturi cu mormonii, care au căutat-o decenii de-a rândul, crezând că ar conţine istoria strămoşilor lor.

Istoria se înșală! Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică” este o carte extraordinară care bulversează prin conținutul științific al dovezilor care susțin faptul că istoria a fost total altfel decât felul în care ne-o redau religiile. Este o carte născută în urma studierii amănunțite a sute de texte antice, aparent fără nicio legatură între ele. Însă, Erich von Daniken îşi demonstrează flerul găsind legături uluitoare care îl duc spre concluzii şocante, care le-au scăpat istoricilor și cercetătorilor.

Lasă un comentariu