Investigații în paranormal-Reţeaua energetică a Pământului

Recomandare carte – Investigații în paranormal-Reţeaua energetică a Pământului

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Investigatii in paranormal

Titlu original: The investigation into the world energy grid. The Energy Grid. Harmonic 695: the Pulse of the Universe
Titlu în limba română: Investigații în paranormal – Reţeaua energetică a Pământului
Autor: Bruce L. Cathie
Traducători: Nicoleta Radu și Andra Petrescu
Pagini: 384
Editura: Vidia
Data apariției: iunie 1997 (în România, 2011)
Categoria: Paranormal, Științe de frontieră
Disponibilă pe: eMAG.ro , carturesti.ro , Libris.ro

Nomazii știu să interpreteze așa numitele „linii ley” (liniile energetice) care împânzesc întreaga Anglie. Preoții taoiști știu să descifreze graficele feng-shui. Radiesteziștii și aducătorii de ploaie din țările secetoase… Ce au toate aceste lucruri în comun? Fiecare dintre aceste activități utilizează rețeaua energetică mondială pentru a obține sănătate, cunoștințe și avere personală. Cu toate că este vorba de nume diferite, aproape fiecare cultură a dezvoltat o metodă instinctivă de utilizare a rețelei energetice care înconjoară și împânzește pământul. Ce fel de energie emană această rețea? Unde se află? Ce efecte are în viața de zi cu zi? Putem să o folosim? În jurul acestor idei se încheagă lucrarea lui Cathie.

Bruce L. Cathie este un autor de talie internațională, iar prima sa carte, „Harmonic 33„, a fost publicată în 1968, pe vremea când pilota aeronave comerciale, în Noua Zeelandă. Pe atunci căpitanul Bruce L. Cathie a fost primul cercetător vizionar care a analizat potențialul uluitor al energiei infinite care ne înconjoară planeta.

În lucrarea „Investigații în paranormal – Reţeaua energetică a Pământului„, Cathie analizează armonicele luminii și modul în care este structurată rețeaua energetică a pământului. Bruce L. Cathie se dovedește a fi una din mințile strălucite care inspiră şi revelează publicului larg un izvor de informaţii nu doar fascinante, ci şi tăinuite maselor.

Investigații în paranormal – Reţeaua energetică a Pământului” este o carte esențială pentru toți cei care vor să aprofundeze științele de frontieră și să înțeleagă mai multe despre conceptul de „free energy” și cum se poate extrage energie direct din mediul înconjurător.

Sunt iscusit analizate fenomene bizare precum OZN-urile, armonicile fiinţei umane, Stonehenge-ul Australian, câmpul magnetic al Pământului, descoperirile şi invenţiile pierdute ale unor genii precum Nikola Tesla, Pitagora și rețeaua energetică,vortexuri energetice, ecuațiile unificate, hărțile anticilor, informaţii incomode, respinse de ştiinţa clasică și o multime de alte subiecte fascinante.

Lasă un comentariu