Manipularea climaterică

Imagini ale NASA dovedesc manipularea climatică

In Conspirație by A.B.B3 comentarii

După cum știți, Uraganele Matthew și Irma au cauzat inundații extreme și daune imense. Au fost aceste uragane doar forța brută a naturii sau au mai fost implicate și alte aspecte? Teoriile conspirației spun că marile guverne fac cercetări și experimente în geo-inginerie de zeci de ani. La ce tehnologie există la ora actuală pâna și la îndemâna omului de rând, de ce nu ar fi posibil ca centre puternice de cercetare să nu aibă acces la aparatura capabilă de a controla vremea? Ca orice instrument, această aparatură poate fi folosită constructiv sau distructiv.

Dacă sunt implicate la mijloc interese meschine, nu e greu de imaginat că ar folosi această tehnologie pentru a produce pagube fără să bată la ochi. Nu poți da vina pe Mama Natură, cum ai da vina pe o bombă atomică sau pe trupele de soldați.

Imaginile controversate ale NASA ce dovedesc manipularea climatică

La acest moment, concepte precum Chemtrails și HAARP, plus legătura lor cu operațiunile guvernamentale sub acoperire și efectele pe care acestea le pot avea asupra vremii, nu pot fi prezentate fățiș, ci doar ca teorie a conspirației.

Iată câteva imagini din satelit care se presupun a fi ale NASA și despre care adepții teoriei conspirației cred că sunt „dovada șocantă a ingineriei climatice”. Ei se bazează pe faptul că norii iau forma undelor ELF cu care sunt bombardați:

Manipularea climaterică

Africa de Vest

Africa de Vest.

Africa de Vest

Manipularea climaterică

Aproape de Coasta de Est a Australiei

Manipularea climaterică

Coasta Californiei

Manipularea climaterică

Coasta de Vest a Africii

Manipularea climaterică

Sudul Spaniei

manipularea climaterică

Captură tot din Africa de Vest

Unii presupun că prin tehnologia „geoengineering” pot fi manipulate sisteme de furtună mai mari, cum ar fi uraganele. Astfel de acuzații au fost aduse asupra uraganului Matthew, sugerând că „fluctuațiile” din fotografia furtunii de mai jos arată „valuri/unde” în concordanță cu transmisiile puternice de „radio-frecvențe/microunde și aerosoli atmosferici”.

În fotografia de jos, este explicată maniera în care transmisiile de frecvențe radio pot afecta formarea norilor prin pulverizarea metalelor grele conductive din punct de vedere electric. Înainte cu câteva zile de operațiuni își fac apariția mai întâi avioanele care împrăștie chemtrails, pentru a îmbiba atmosfera cu metale grele, agenți patogeni, substanțe chimice nocive etc., apoi are loc emisia puternică de unde radio, pe frecvențe specifice, asupra zonei unde trebuie să se formeze turbulența.

manipularea climaterică

În general, adepții teoriei conspirației concluzionează că în aceste ultime evenimente climaterice stranii nu ar fi implicate o anume schimbare climatică sau încălzirea globală. Ei cred că oamenii se joacă de-a Dumnezeu prin manipularea climaterică, iar asta nu va duce spre nimic bun.

De asemenea, aceștia cred ca și România a fost atacată cu arme geoclimaterice. Unii martori susțin că în ziua când s-a petrecut furtuna din Timișoara, ziua începuse superb, senină și caldă, iar apoi în cursul zilei au început să treacă avioane cu chemtrails care au împânzit cerul, ca mai apoi, la amiază, să izbucnească „din senin” furtuna.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Nu stiu ce sa zic despre aceste teorii. Ca si coincidenta pot spune ca in duminica furtunii din Timisoara am vazut multe avioane pe cer si urme din acelea albe de avion prin zona Bacaului.