fenomenul OZN

Fenomenul OZN

In Bizar by A.B.BLasă un comentariu

Fenomenul OZN este, probabil, unul dintre cele mai mari mistere din istoria omenirii. Fenomenul OZN nu este recent, ci vechi de când lumea. De la scrierile bisericești (în Vechiul Testament vorbindu-se despre Elohimi care s-au unit cu femei pământence, dând viaţă poporului iudeu), legende (unde se vorbește de creaturi stranii pe care oamenii i-au numit Zei și care i-au învățat științele și diferite arte) sau construcţii extraordinare pe care omul antic, așa cum este el descris de istorici, nu ar fi putut niciodată să le înalţe, întreaga noastră istorie pare să fi fost influenţată, într-un fel sau altul, de existenţa unor civilizaţii extraterestre, a unor fiinţe cu puteri extraordinare în scopuri benefice sau, poate, malefice.

Sondajele de opinie arată că aproximativ jumătate din omenire crede fenomenul OZN. Alt lucru interesant ce reiese din sondaje este că un procent de 5% dintre persoanele intervievate ar fi experimentat o întâlnire de gradul III. Au existat și multe raportări de OZN-uri care, în timp, s-au dovedit false, oamenii interpretând greșit diferite fenomene naturale. Totuși, multe raportări însoțite de fotografii sau video-uri, sunt fascinante, misterioase, sfidând orice logică. Desigur că s-a creat un folclor urban în jurul acestui fenomen, dar în timp, studiind, putem decela între informațiile eronate și fenomenele a căror autenticitate este mai presus de orice bănuieli.

Ce pare comun fenomenului OZN, este că, incidentele OZN au fost semnalate dintotdeauna, pentru asta stând mărturie straniile artefacte și monezi ce înfățișează ființe ciudate, nave misterioase, gravuri, vechi picturi care înfățișează farfurii zburătoare. Se pare că, de-a lungul istoriei sale omenirea a fost supravegheată relativ discret de nave extraterestre. Aceste istorii apar în toate culturile lumii, nu sunt fenomene izolate. Chiar dacă aceste OZN-uri vin din cer, din adâncul apelor sau din interiorul gol al Pământului, aceste aparate sunt în general invizibile, ele situându-se într-o lume (dimensiune) paralelă cu a noastră. Aparițiile lor în lumea noastră sunt în general bruște și de scurtă durată.

Lasă un comentariu