Fenomenul Monica Marin

Fenomenul Monica Marin

In Paranormal by 2 comentarii

Va prezentăm astăzi un interviu interesant mai vechi, preluat din publicația „Ziarul Național„. Acest interviu este semnat de domnul Emilian Mirea. Deși informațiile sunt mai vechi, ele nu sunt „trecute”.

Monica Marin s-a născut la data de 19 noiembrie 1980, în municipiul Craiova, județul Dolj, în zodia Scorpionului, cu ascendent în zodia Berbecului. Începând de la vârsta de 5 ani, a început să practice diverse sporturi: gimnastică de performanță – timp de un an, balet – timp de cinci ani, un an de judo, patru ani de kung-fu, iar din clasa a X-a de liceu a practicat parașutism sportiv, având în acest moment, „la activ”, 35 de salturi cu parașuta pe cerul patriei.

Din toamna anului 1992, împreună cu mama sa, o cunoscută bioenergoterapeută din Craiova, a urmat patru ani de yoga, timp în care, în paralel a studiat astrologia, Ayurveda, fitoterapia și cristaloterapia (domeniu din care rgretatul Dan Seracu și-a făcut un destin). Și-a descoperit calitățile așa-zis paranormale pe la sfârșitul anului 1992, mai exact prin octombrie 1992, a constatat că poate ridica cu palmele și cu fruntea diverse obiecte, indiferent de materialul din care erau confecționate: hârtie, metal, sticlă, magnet, cretă, chiar legume și fructe. În timp, a reușit să ridice astfel de obiecte din ce în ce mai grele, mai întâi cu mâna stângă, apoi și cu cea dreaptă, dar și cu fruntea. Nu a mai durat mult până să își dea seama că are calități bioterapeutice, reușind să vindece, ulterior, o gamă destul de largă de afecțiuni, dintre care merita enumerate: afecțiuni cardiovasculare, hepatice, renale, nervoase, boli psihice, reumatism, poliartrită, diabet zaharat etc.

Este de menționat că a avut capacitatea de a diagnostica afecțiunile pacienților înainte de a trece la tratamentele efective.

R: Prima întrebare ar fi: cum anume reușești să faci diagnosticarea unui pacient?

Monica Marin: Diagnosticarea pacientului care se prezintă la mine pentru tratament aș putea spune că se realizează gradat: pentru început, mă familiarizez cu vibrația energetică specifică a individului, prin câteva pase bioenergetice, și astfel percepția apare la nivelul palmelor, dezechilibrele și blocajele energetice, organele afectate, atacurile de informație negativă trimițând adevărate „mesaje energetice”. Prin intermediul palmelor, acționez asupra acestor zone dezechilibrate energetic până la normalizarea vibrației și uniformizarea biocâmpului. Metoda de tratament pe care o aplic pentru fiecare pacient o elaborez pe loc, în funcție de informațiile energetice primite la nivelul palmelor, care, pentru mine, sunt „receptori”.

R: Poți avea bănuiala că aveai aceste calități încă înainte de a le descoperi?

Monica Marin: Este posibil ca aceste calități să fi existat înainte de a le descoperi eu, sau să fi existat încă de la naștere, dar abia prin 1992 am aflat și eu de prin ziare și de la televizor, că există oameni care au aceste capacități magnetice, de a ridica obiecte cu palmele și, ca orice copil curios, am încercat să văd dacă pot face și eu așa ceva. Am reușit să fac acest lucru folosind mâna stângă. Pe atunci, aceste calități erau un fel de distracție pentru mine, un joc. Îmi amintesc de prima zi în care am descoperit că am aceste calități, că nu am făcut decât să exersez asta; am lipit de palma stângă tot felul de obiecte: chibrituri, brichete, casete audio, cărți de diferite greutăți, un magnet, obiecte metalice etc. Și în timp, am descoperit că forța mea, capacitatea de a ridica obiecte din ce în ce mai grele se mărea pe măsură ce creșteam. Peste puțin timp puteam ridica deja un scăunel cam de două kg, apoi un dicționar de vreo trei kg. Ulterior, am început să ridic obiecte și cu mâna dreaptă, tot așa indiferent de structura chimica a acestora: lemn, metal, hartie, sticlă, magnet, plastic, legume și fructe etc.

R: Cum ai ajuns la yoga?

Monica Marin: La practicarea organizată de yoga am ajuns tocmai din dorința de a înțelege natura acestor forțe pe care mi le-am descoperit, apoi cu scopul de a mă dezvolta, de a mă înțelege pe mine însămi. Acolo am învățat ce înseamnă și cum se face meditația, am învățat să respir corect și sănătos, să mă relaxez fizic și mental, să mă alimentez corect. Timp de 4 ani cât am urmat aceste cursuri, am deprins noțiuni precum hatha-yoga, laya-yoga, tehnici de control și dirijare a suflurilor vitale, Ayurveda și astrologie, meloterapie, bioterapie și medicină naturistă. Nu a trecut mult până ce am început să văd aura persoanelor din jurul meu și chiar a mea, reușind astfel să înlătur petele de informație negativă, blocajele și dezechilibrele energetice care, poate, uneori mă afectau.

R: Ce informații oferă aura energetică unui bioenergoterapeut?

Monica Marin: În primul rând, aura oferă informații despre starea generală de sănătate a individului – fizică, psihică, starea spiritului, precum și despre natura predominantă a gândurilor sale, potențialul individului etc. Și în funcție de informațiile oferite de aura energetică, un bioterapeut își poate da seama de natura și gradul de dezvoltare ale afecțiunilor fizice și/sau psihice ale acestuia.

R: Concret, cum realizezi diagnosticarea unui pacient?

Monica Marin: Simt la nivelul palmelor, vibrația locului (organismului) bolnav sau dezechilibrele energetice din zona în care, poate mai târziu, se va instala o boală. Am reușit astfel să descopăr boli în stare incipientă despre care pacienții habar nu aveau și nu credeau că ar suferi de așa ceva… Deci am descoperit aceste boli înainte de manifestarea simptomelor lor la nivel fizic sau fiziologic!…

R: În ce constă „atestarea” ta oficială pentru a practica bioterapia?

Monica Marin: Am urmat în 1993, în paralel cu cursurile de yoga, cursurile de medicină alternativă în cadrul Centrului Național de Pregătire Naturistă Pluridisciplinară din București, primind de aici atestate pentru bioenergie și masaj reflexogen, iar în 1995, tot de aici, am primit atestate pentru practicarea tehnicilor de Rei-ki și a terapiilor de autovindecare.

R: Există anumite testări pe care le-ai făcut și care merită menționate?

Monica Marin: Da, aș putea menționa testările pe care mi le-a făcut în 1992, profesorul universitar doctor Șelaru, de la Spitalul de boli psihice din Socola, Județul Iași. Domnia sa m-a testat astfel: mi-a spus să țin ochii închiși, și în acest timp, mi-a pus în palmă o brichetă de o anumită culoare, de fiecare dată întrebându-mă dacă simt ce culoare are bricheta respectivă. Avea brichete de toate culorile – roșii, albastre, verzi, maro, negre etc. De fiecare dată am reușit să-i indic corect culoarea brichetei pe care mi-o așeza în palmă. A continuat testul, după ce mi-a cerut să mă descalț și, în timp ce aveam ochii închiși, mi-a dat pe talpă cu zahăr, cu ness-cafe, cu sare, rugându-mă de fiecare dată să-i spun ce este. La fel, de fiecare dată, i-am indicat corect substanța cu care-mi dădea pe talpă.

R: Care a fost parerea profesorului Șelaru despre tine, la acea vreme?

Monica Marin: A spus ca am capacități extrasenzoriale certe și că voi avea chiar posibilitatea, în timp, să comunic cu alte civilizații din alte dimensiuni.

R: Îmi spuneai la un moment dat, despre un fel de cercuri concentrice care se unesc într-un fel de tunel care pornește dintre sprâncenele tale, mai exact din accel loc pe care yoghinii îl numesc Ajna-chakra și este corespunzător celui de-al treilea ochi…

Monica Marin: Da, adeseori se întâmplă acest lucru: cercuri concentrice, de natură probabil energetică, pornesc dintre sprancenele mele, de la nivelul lui Ajna-chakra, și apoi se concentrează într-un fel de tunel energetic, care apoi se adună într-un punct. Chiar în legătură cu aceste emisii energetice s-a exprimat și unul dintre profesorii mei de yoga, dl. Marian Roșescu, spunând că acestea sunt premisele colaborării pe viitor cu alte lumi (cu alte dimensiuni).

R: Cu ce te ocupi acum?

Monica Marin: Actualmente sunt studenta în anul I la Universitatea „Mihai Viteazul” din Craiova, la Facultatea de Drept, și lucrez alături de mama mea, Ana Florescu, la cabinetul de bioterapie deschis în Craiova pe strada Săvinești, nr.4.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Acest interviu îmi aparţine, a apărut în 1999 în ziarul NAŢIONAL şi în revista PARANORMAL, era semnat EMILIAN MIREA, adică de mine, cum de a dispărut autorul acestui material?!…

    1. Author

      Vă mulțumim pentru comentariu și pentru atenționare. Specificasem deja la începutul articolului, dar și la final, în „Sursă”, că este un interviu preluat din Ziarul Național din anul 1999. Nu am specificat autorul pentru ca am fost în posesia unei bucțăți rupte din acel ziar, a cuiva care păstrase cazul respectiv. Am „scotocit” după numele autorului, dar nu l-am găsit. Acum am adăugat numele dumneavoastră în articol! Foarte interesant interviul!