Farfurie zburătoare surprinsă cu camera foto

Farfurie zburătoare surprinsă cu camera foto

In Comunitate by 5 comentarii

Fascinanta serie de articole din categoria „Cititorii ne scriu„, continuă!

Nu știu cu ce text descriptiv sau informativ aș putea umple pagina pentru a crea un articol, deoarece entuziasmul nu-mi dă pace și vreau să împărtășesc repede cu dumneavoastră un mic dar de la o fană ClubEnigma.

Priviți poza bine, deoarece face cât 100 de articole bine documentate.

O farfurie zburătoare la elvețieni

O cititoare ne-a trimis o fotografie super faină. E făcută prin 2006, într-o excursie în Basel. M-a rugat să blurez un pic chipurile celor implicați. Dar priviți în fundal, pe cer!

Noi, ca și ea, bănuim că fără să vrea, a făcut captura vieții ei, surprinzând o farfurie zburătoare. Dumneavoastră ce credeți?

Din păcate nu avem un program sofisticat pentru a clarifica poza, sau a-i mări rezoluția. Dacă cineva dintre cititorii noștri ne poate ajuta în acest sens, ar fi ideal!

Farfurie zburătoare Basel

Priviți în fundal. Este o formă ovoidală foarte bine conturată, ca un obiect zburător care staționează. Nu pare a fi o pata pe obiectiv, praf, sau insectă.

Farfurie zburătoare Basel

Farfurie zburatoare Basel

Farfurie zburatoare Basel

Farfurie zburătoare in Basel

Tot ce am putut face a fost să mărim pe cât posibil fotografia în Photoshop și să ajustăm un pic culorile pentru a evidenția obiectul.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Pingback: INTERVIU CU TERAPEUTA RALUCA ROTARU - Raluca Rotaru

  2. Poate fi orice. De unde stim ca nu e un obiect zburator experimental al armatei? Sigur si ei testeaza obiecte cu asemenea forme. Inca de acum jumate de secol marile armate au modele de acest gen.

  3. UAU!poza mi se pare foarte reala. sincer cred ca e prima poza de pe net cu un ozn in care am incredere ca nu e trucata

  4. Luciane, problema se pune la modul nu ca „de unde vine” dar mai ales „cand?”. E foarte posibil sa fi venit din viitor. Sau poate din trecut?!… INTREBARI SI INTREBARI…CU ASTA RAMANEM.