Extrasenzorial

Extrasenzorial

In Paranormal by A.B.BLasă un comentariu

Omul a fost condiționat să gândească la faptul că are niște posibilități fizice și psihice restrânse, limitate. Însă fenomenele extrasenzoriale dovedesc faptul că omul are energii potențiale nebănuite și mult mai vaste decât ne imaginăm.

Unii oameni au în mod evident anumite daruri mai speciale pe care le numim “al șaselea simț”, “voce interioară”, capacitați “paranormale” sau “parapsihologice”. Nu ar fi greșit dacă am spune că toți oamenii au astfel de capacități, doar că nu se manifestă, ci sunt într-o stare latentă. Uneori, prin exerciții susținute, aceste daruri pot fi accesate și stăpânite. Dar, de cele mai multe ori, ele se manifestă în situații limită. Cu siguranță, cel puţin o dată în viaţă, dumneavoastră sau un cunoscut ați avut o experiență, paranormală de a “vedea” viitorul, sau ați perceput evenimente care se întâmplau la sute sau chiar mii de kilometri distanţă. Mulţi dintre dumneavoastră ați avut vise care s-au adeverit, ați intuit sau prevestit accidente sau ați prezis corect diverse întâmplări banale din viaţa cotidiană.

Articolele cuprinse în această categorie își propun să descrie acele fapte extraordinare ce ies din comun și provoacă rațiunea. Multe dintre aceste fenomene extrasenzoriale au început să fie acceptate pe scară largă, deși încă nu sunt pe deplin înțelese. Este evident că aceste fenomene extrasenzoriale nu pot fi șterse pur și simplu din realitatea istorică. Au existat de când lumea și încă se manifestă. Fenomenul de levitatie, apariția stigmatelor, corpuri ce iradiază lumină, cadavre care nu putrezesc, scăderea/creșterea temperaturii corpului dincolo de limitele normale, bilocația, mediumnitatea, aparițiile, viziunile, premonițiile, abstinența alimentară totală, sunt realități atestate, incontestabile, deși încă neexplicate.

Aventura vieții pe Terra nu ar fi ceea ce este dacă misterul ar lipsi, dacă nu ar exista o realitate ascunsă pe care fiecare din noi, are norocul să o observe din când în când. În vechime, omul fiind mult mai apropiat de ideea de sacru și de spiritualitate, misterele lumii erau acceptate în mod natural și integrate în viața cotidiana, experimentate de multe ori cu teama, dar și cu respect. O dată cu apariția Iluminismului, s-a încercat să se explice totul prin mijloace raționale, să se interpreteze și să se critice tot ceea ce părea inexplicabil, să se aducă tot inefabilul la rangul de concret și de tangibil.

Lasă un comentariu