Enciclopedia paranormalului

Recomandare de carte – Enciclopedia paranormalului-O cercetare asupra forțelor inexplicabile care ne influențează lumea

In Comunitate by Lasă un comentariu

Enciclopedia paranormalului

Titlu original: The Encyclopedia of the Paranormal
Titlu în limba română: Enciclopedia paranormalului – O cercetare asupra forțelor inexplicabile care ne influențează lumea
Autor: Rupert Matthews
Traducător: Lavinia Boja
Pagini: 304
Dimensiunea: 21.0×28.5 cm
Editura: Corint
Data apariției: iulie 2009 (în Romania, 2011)
Categoria: Paranormal
Disponibilă pe: eMAG.ro , carturesti.ro , Libris.ro

Rupert Oliver Matthews s-a născut la 5 decembrie 1961. El este un autor englez de cărți cu subiect paranormal. De asemenea, el a intrat în politică încă din anii ’90, iar în prezent este membru al Partidului Conservator. În iunie 2017 a obținut și un mandat de parlamentar european pentru regiunea engleză East Midlands.

Matthews a urmat Esher Grammar School și a lucrat ca scriitor și jurnalist independent. A scris peste 170 de cărți despre istorie, fantome, criptozoologie, OZN-uri, activități paranormale, ghiduri pentru Marea Britanie și povești pentru copii. Matthews este director editorial și acționar al Bretwalda Books.

Matthews a coordonat și un curs online pe tema fenomenelor paranormale pentru International Metaphysical University, pe site-ul căruia a apărut încadrat ca „profesor” până la jumătatea lunii ianuarie 2012.

Enciclopedia paranormalului

Enciclopedia paranormalului – O cercetare asupra forțelor inexplicabile care ne influențează lumea” abordează un spectru larg de evenimente paranormale, raportate în întreaga lume. Autorul nu are intenia să forteze nici o explicație pentru evenimentele expuse în carte, ci prezintă în schimb dovezile și analizează teoriile susținute de cercetători. Cititorii sunt lăsați apoi să decidă singuri care ar putea fi adevărata explicație, sau dacă este vorba de ceva inexplicabil încă.

În „Enciclopedia paranormalului – O cercetare asupra forțelor inexplicabile care ne influențează lumea” veți putea parcurge relatări incredibile despre persoane cu puteri neobișnuite, care depășesc natura umană și despre fenomene din sfera supranaturalului, petrecute în vremuri îndepărtate sau mai apropiate zilelor noastre, cum ar fi: fantome, reîncarnări, vampiri, poltergeist, Yeti, OZN-uri, cercurile din lanurile de porumb etc.

Lasă un comentariu