Despre Mara Coffee Shop

Povestea Mara Coffee Shop a început cu pasiunea, sau ma bine zis obsesia noastră pentru ceaiurile rare și cafeaua premium.

În anul 2010 am cumpărat primul aparat de prăjit cafea, cu care am experimentat și am încercat diferite combinații și multiple modalități de prăjire. Am rămas plăcut surprinși de gustul aparte al cafelei proaspăt prăjite dar, în același timp am realizat și cât de slabă calitativ era cafeaua pe care obișnuiam să o cumpărăm de la supermarket.

Vestea s-a răspândit către familie și prieteni care au aflat de “cafeaua aia bună” pe care o serveam cu plăcere la noi acasă. Mulți ne-au întrebat de unde am cumpărat-o și dacă nu am putea să comandăm și pentru ei. Apoi ne-au întrebat cum facem de la noi “iese atât de bună”.

Și astfel s-a născut ideea pentru propriul nostru magazin de cafea: Mara Coffee Shop.

În spatele Mara Coffee Shop se află o mică afacere de familie fundamentată pe o pasiune deosebită pentru produsele de calitate. Ultimii ani au fost marcați de experiențe la care nici nu visam, de călătorii minunate și de șansa de a descoperii tradiții unice. Pe lângă amintiri, ne-am făcut și prieteni – oameni care împărtășesc aceeași pasiune: cafeaua de calitate.

Am avut șansa unică de a savura zeci, dacă nu chiar sute de sortimente de ceai, cafea sau ciocolată caldă, fiecare cu propria ei poveste fascinantă.

Deși Mara Coffee Shop nu s-a vrut a fi neapărat o afacere, am ajuns să avem o mulțime de clienți fideli, oameni minunați care apreciază din plin produsele noastre. Pe această cale dorim să le mulțumim și să-i asigurăm de angajamentul nostru în a le oferi în continuare sortimente de cafea deosebite.

Cum funcționează sistemul nostru

Cu toate că Mara Coffee Shop a crescut peste așteptările noastre, am rămas neclintiți în ceea ce ne-am propus inițial. Acesta este motivul pentru care produsele Mara Coffee Shop nu se regăsesc pe rafturile nici unui magazin. Noi vindem doar online. De ce? Pentru că vrem să păstrăm prospețimea produselor din oferta noastră. Cafeaua sau ceaiurile care stau cu lunile pe rafturile magazinelor își pierd mare parte din aromă, calități și chiar din proprietăți. Asta indiferent de modul de ambalare.

Astfel, inspirându-ne și din ceea ce companii cu tradiție fac de ani de zile, am conceput un sistem care să permită clienților Mara Coffee Shop să se bucure de calitățile excepționale ale sortimentelor de ceai și cafea proaspătă.

Produsele vin ambalate corespunzător iar stocurile noastre limitate garantează că nici un produs nu este păstrat în depozit mai mult de 14 zile. Pentru noi nu există intermediari; lucrăm direct cu producători cu tradiție și experiență din Marea Britanie. Astfel, circuitul ceaiurilor și al sortimentelor de cafea este unul extrem de scurt: plantație -> depozit producător (unde acestea sunt prelucrate și ambalate corespunzător pentru transport) -> magazinul nostru.

De ce Mara Coffee Shop?

Deoarece pentru noi calitatea este cea care primează. Am crezut dintotdeauna și credem în continuare cu tărie că România nu trebuie să fie doar o piață de desfacere pentru produsele second hand. Merităm să ne bucurăm de aceleași produse de calitate ca și oricare alt cetățean european. Românii merită să savureze o cafea excepțională, sau un ceai natural provenit direct de pe plantații din India, China, Japonia sau, de ce nu, chiar de la noi din țară.

Deşi un concept relativ nou pe piaţa din România, noi sperăm ca micul nostru magazin online să vă insufle dragostea pentru o “cafea cu personalitate”.

Vă mulțumim pentru încredere!
Familia Mara Coffee Shop