Chirurgia eterică

Despre chirurgia eterică

In Paranormal by 1 comentariu

Acest articol despre chirurgia eterică vine în completarea articolului referitor la corzile eterice. În articolul despre corzile eterice, se spunea că omul formează cordoane emoționale zi de zi. Unele sunt sănătoase, altele nu. Aceste corzi eterice sunt legături de energie inconștientă. Sunteți conectați în mod continuu cu fiecare persoană cu care ați avut o experiență emoțională. Astfel avem tendința de a transporta energii nedorite și conexiuni nefaste, în jurul nostru, mulți ani, mai mult timp decât avem nevoie.

Cordoanele nesănătoase au capacitatea de a face să se scurgă energia. Odată ce corzile sunt tăiate sunteți liberi să vă conectați cu cei care sunt importanți pentru dumneavoastră într-un mod confortabil și detașat. Eliberarea de cordoanele care nu sunt folositoare dă vindecare instantanee.

Cum se face chirurgia eterică?

Chirurgia eterică este sinonimă cu tăierea corzilor eterice.

Chirurgia eterică este un proces în trei etape:

1. deconectarea
2. aruncarea
3. curățarea și vindecarea punctului de ancorare, punctului de conectare, punctului de atașament.

Pentru aceasta, pregătiți-vă spațiul: aerisiți, aprindeți o lumânare, un betisor parfumat, puneți diferite esențe florale, dacă vă place puneți o muzică relaxantă. Toate acestea mențin un câmp energetic vibrant. Apoi anunțați-vă intenția a ceea ce urmează să faceți, rugați-vă, invitați entități de lumină. Stați comod, într-un loc liniștit unde nu riscați să fiți deranjați. Inspirați pe nas și expirați pe gură, emițând sunetul „haaa„. După o vreme vă veți simți relaxat.

Imaginați-vă că puteți vedea diferite cabluri de energie care se extind din corpul vostru. Dacă sunteți suficient de relaxați și de atenți, puteți simți chiar locul pe corp unde sunt prinse aceste cordoane eterice. Ele se prind în locuri diferite, în funcție de tipul de relație în cauză, cu un cordon specific acestui tip.

Nu aveți nevoie să știți de la cine este cordonul atașat. Dacă aveți probleme în a vă imagina corzile, nu contează. Acest exercițiu își face efectul eficient.

În continuare, vizualizați că țineți în mâini o sabie de aur mare și spuneți intenția de a tăia toate corzile eterice. Ridicați brațele și începeți să tăiați aceste corzi, oriunde vă imaginați că pot fi. Imaginați-vă că tăiați de asemenea, și corzile din spate și de sub picioare, chiar dacă nu puteți ajunge cu brațele acolo – intenția va funcționa în continuare.

Pe măsură ce tăiați, ați putea afirma, de exemplu: „Eu sunt acum dispus/ă să eliberez toate corzile bazate pe frică”. Vizualizați toate rămășițele corzilor care se îndepărtează.

În continuare, vizualizați o frumoasă lumină albă aurie care vine prin partea de sus a capului (chakra coroanei) și umple întregul corp. De asemenea, vizualizați lumina cum se extinde spre exterior pentru a vă înconjura și a vă umple aura.

Nu contează cât de simplu pare acest exercițiu, chiar dacă nu puteți vizualiza nici un cablu sau aveți probleme în a vă imagina tăierea corzilor, fiți siguri că va funcționa. Important este să conștientizați că tăiați corzile care sunt toxice, nefolositoare.

Puteți cere să conștientizați lecția pe care trebuie să o învățați din acea relație de care v-ați eliberat prin această tăiere a corzilor.

Dacă doriți, înainte de a începe chirurgia eterică îl puteți chema pe Arhanghelul Mihail pentru a vă ajuta cu acest demers de tăiere a corzilor, sau să vă ajute să identificați corzile problematice și frecvențele de energie dezechilibrată. Doar cereți-i să vină, și el va fi acolo. Nu este nevoie să folosiți cuvinte sofisticate.

Arhanghelul Mihail va începe să taie legăturile numai dacă sunteți gata să dați drumul acestor legături. Dacă rămâneți în propria furie, dacă nu sunteți dispuși să iertați atunci legăturile nu pot fi tăiate. Chemați-l pe Arhanghelul Mihail când v-ați calmat și sunteți gata ca toate durerile să fie înlocuite cu pace.

Persoanele sensibile la energie vor simți presiunii ale aerului când Arhanghelul Mihail taie legătura și are loc deconectarea. După aceea, vor simți mai multă energie, ameliorarea sau dispariția durerii.

Vă puteți conecta cu Arhangheli Mihail și Rafael, în același timp, pentru vindecare angelică în condiții de siguranță. Mihail taie și Rafel vindecă locul unde a fost tăiată coarda. Rafael vă va înconjura cu lumină verde smarald şi vă va vindeca complet vechile răni. În timp ce respiraţi profund, el va trimite energie vindecătoare verde în corpul vostru în locul unde au fost acele stringuri care au fost acum tăiate.Pe măsură ce respiraţi, orice senzaţie de gol sau de anxietate se umple acum, se vindecă şi este echilibrată de puternica energie vindecătoare a lui Rafael. Le mulţumiți Arhanghelilor Mihail și Rafael și tuturor entităților de lumină, care au asistat și ajutat, pentru această vindecare!

Puteți ruga pamantul sa absoarba energiile negative ca sa le transforme în energie pozitivă.

Este posibil să nu observați ceva imediat, dar în zilele următoare ați putea simți mai multă pace, vitalitate sau pur și simplu să vă simțiți mai „curat”.

Chirurgia eterică practicată ca exercițiu făcut în mod regulat vă va aduce un mare beneficiu pentru sistemul energetic, pentru sănătatea fizică și emoțională. Se poate face această tehnică ori de câte ori vă confruntați cu o situație dură – mai ales dacă sunteți foarte sensibili și aveți tendința de „căra” energia dureroasă a altora. De obicei, oamenii tăcuți, care știu să asculte și care obișnuiesc să țină totul în ei, sunt „adulmecați” de ceilalți care se descarcă pe ei. Aceștia din urmă îi simt că sunt cărăuși buni și țin la cursă lungă. Sunt persoane care fac această tehnică cel puțin o dată la șase luni.

Chirurgia eterică nu șterge amintirile, dar schimbă energia, și vă permite să fiți într-un spațiu mai neutru atunci când vă gândiți la acea persoană. În cele mai multe cazuri, oamenii simt un sentiment de liniște și bunăstare interioară.

Altă metodă de tăiere a cordonului eteric

Puteți începe chirurgia eterică prin a apela la Dumnezeu, Iisus, ghizi spirituali, sau Sinele Superior pentru a vă ajuta cu acest proces. Vizualizați-vă cum țineți o sabie de cristal. Spuneți cu voce tare: „Acum am tăiat și eliberat corzile acestei relații (numele persoanei)”, și în timp ce spuneți acest lucru, mutați brațele ca și cum ați ține o sabie și tăiați peste tot în jurul corpului, amintindu-vă să tăiați deasupra dumneavoastră și să trimiteți intenția. Vizualizați sabia cum merge mai adânc pentru a tăia rădăcinile relației. Ați putea vizualiza, de asemenea, că trageți în sus rădăcinile și că le smulgeți din câmpul dumneavoastră energetic în timp ce continuați să tăiați cu sabia. Vizualizați corzile energetice estompate pe măsură ce tăiați și le trageți afară din dumneavoastră.

Ați putea observa, pe măsură ce faceți acest lucru, că unele corzi pot fi mai concentrate în zona buricului sau a inimii. Relațiile intime sunt de obicei mai concentrate în chakrele inferioare.

Continuați să spuneți numele persoanei de care dorițiți să tăiați corzile eterice. Când simțiți că ați terminat tăierea de acea persoană și relație, faceți o pauză și obsevați dacă apare un sentiment care să indice dacă tăierea a avut succes. Cel mai bine este dacă tăiați doar câteva relații în ceremonia de tăiere a unei corzi. Începeți cu cei care vă ocupă mintea și inima prea mult sau abuziv.

Când simțiți că procesul este complet, faceți pauză și respirați pentru câteva clipe. Vizualizați o lumină de culoarea lavandei care vă încercuiește, că vă creați un nou câmp de energie, curat. Se lasă inima să se extindă și să se simtă legătura cu Sinele Superior. Făcând această ceremonie ați creat un spațiu de care aveți nevoie pentru a merge mai departe ca să formați relațiile pe care le doriți.

În continuare, pur și simplu relaxați-vă și odihniți-vă sau dormiți. Este posibil să vi se facă foame.

O metodă de a foloi chirurgia eterică este de a vă imagina stând pe un gazon mare, verde, într-un cerc. Cercul poate fi realizat din frânghie fină de mătase – literalmente un „cordon”. Simțiți-vă protejați pe iarbă, în interiorul cercului. Imaginați-vă o coloană de lumină pură de înaltă frecvență care vine din ceruri.

Apoi imaginați-vă ce persoane doriți din viața dumneavoastră, cum stau, de asemenea, așezate într-un cerc alăturat format din cordon de mătase. Cele două cercuri sunt apropiate unul de altul, dar nu se ating. Puteți vizualiza câte cercuri doriți cu persoanele dragi, cu care aveți relații sănătoase. Permiteți astfel ca fiecare să aibă propriul lor spațiul de afirmare. Între dumneavoastră și celelalte persoane din cercurile alăturate există corzi dar nu le tăiați, le lăsați întregi. Doar le dezlegați, detașați. Alimentați focul iubirii și compasiunii. Le spuneți la revedere cu iubire și treceți mai departe!

Sugestie de invocare cu scopul de a tăia stringurile

Un moment bun pentru a utiliza această invocare este DOAR ÎNAINTE de a merge la culcare. Puteți să o utilizați ori de câte ori doriți, pentru cât mai mulți oameni, de care doriți să vă eliberați. Ea va începe să funcționeze imediat, atâta timp cât nu reformați un atașament față de ei din nou.

„Eu (numele) cer îngerilor și ghizilor mei să mă îndrume, să mă ajute în această sarcină de tăiere a corzilor eterice care mă împiedică să fiu pe deplin sănătos/sănătoasă, fericit/ă, energic/ă, iubit/ă, iubitor/iubitoare. Mi-aș dori să mă eliberez pentru eternitate din legătura cu (numele), astfel încât amândoi să putem merge liberi de legăturile care ne leagă și de toate atașamentele de energie din trecutul nostru comun. Este timpul pentru a trece dincolo de experiențele cărora le-am permis accesul. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru ceea ce am învățat din lecțiile primite, dar acest atașament nu mai este necesar, mă reține și îmi afectează prezența mea acum.
Cu putere, acum, cer ca toate cablurile să fie tăiate, toate corzile energetice care ne leagă fizic să fie eliminate, dizolvate, transmutate, eliberate, și toată energia eliberată să fie trimisă în lumină și apoi, vindecată, să fie returnată, expeditorului.
Intenția mea este ca numai atașările de energie negativă trimisă către mine de la X (numele) să fie dizolvate. Cu iertare și pace le dau drumul să se mute departe de mine și să meargă mai departe, în timp ce eu fac la fel.
Fac apel acum la Arhanghelul Mihail să folosească sabia de un albastru puternic (sau SANANDA, Saint Germaine, Kwan Yin, Maica Maria), să mă înconjoare și să taie cablurile/ stringurile/ corzile eterice și să-mi dea protecție. Eu cer ca acest lucru să fie complet și sigilat ACUM. Te rog să cureți aura mea de energiile și emoțiile negative, și sigileaz-o cu dragoste. Amin!”

Apoi rămâneți câteva minute după repetarea acestor cuvinte, în liniște, respirați calm în timp ce îngerii lucrează pentru a îndepărta cablurile eterice și cârligele. Pot fi simțite orice tip de senzații sau căldură în timpul acestui proces, acceptați-le cu credința că această tăiere este efectuată pentru dumneavoastră acum.

Altă sugestie pentru tehnica de tăiere a corzilor eterice

Începeți prin a crea spațiul vostru liniștit. Faceți apel la ghizii și Sinele Înalt pentru a vă ajuta în timpul procesului de tăiere a cordoanelor de alimentare negativă, de atașament și apoi mulțumiți. Fiți focusați pe intenția dumneavoastră de a obține cea mai mare bucurie. Pe măsură ce scanați aura ar trebui să fiți capabili să vedeți cablurile care s-au desprins și pe cele care au rămas.

Apoi invocați: „Chem acum pe Tatăl Creator, Mama Creator, Îngerii și Ghizii mei și pe Arhanghelul Mihail pentru a elimina negativitatea din aura mea la nivel celular și molecular. Le permit tăierea cordoanelor eterice nesănătoase și care m-au rănit, pentru binele meu cel mai înalt.

Stați liniștitiți. Pur și simplu permiteți să primiți energia de vindecare, prin focusarea pe propria respirație.

Alte opinii

Unii practicanți, susțin că această chirurgie eterică sau îndepărtarea tuturor cordoanelor, ar crea un șoc în sistemul energetic emoțional. Anumite atașamente, pur și simplu nu ar trebui să fie eliminate, deoarece acestea sunt încă prea adânc ancorate în sistemele de energie și prin tăiere poate avea ca rezultat un șoc emoțional, creând o serie de senzații nedorite, sentimente și emoții puternice, fie pentru dumneavoastră, fie pentru persoana de la celălalt capăt.

Dacă există multe cabluri de energie negativă atașate, începeți cu cel mai proeminent sau cel mai deranjant. Începeți să tăiați cu dragoste, cu compasiune, câte unul odată. Apoi le conectați la energia pozitivă a rețelei cristaline a Pământului. Se repetă procesul și se continuă tăierea cordoanelor unul câte unul și conectându-le imediat la energia pozitivă a rețelei cristaline a Pământului sau aruncați-le într-o flacără violet.

Astfel nu se șochează sistemul niciuneia dintre părți, și permite practicantului să se vindece mai eficient și se sigilează punctele de conectare.

Arhanghelul Raphael

Îl puteți chema pe Arhanghelul Raphael, rugându-l să introducă în corpurile și chakrele voastre o frumoasă lumină verde smarald ca energie de vindecare, care să curețe orice frică rămasă, și să ajute la rezolvarea oricărei probleme, oricărui sentiment de vinovăție sau stresul unei situații.

Pur și simplu credeți și spuneți:
Arhanghele Raphael, conectează-te la corpul meu și elimină orice dezechilibru sau energie negativă chiar acum.

Și așa se întâmplă. Îngerii nu încalcă Voia lui Dumnezeu sau voința liberă a omului, astfel invocarea îngerilor este necesară.

Flacăra Violet

Utilizarea Flăcării Violet, energie de înaltă frecvență, de lumină spirituală, este extraordinar de utilă pentru a vindeca zonele în care au fost atașate cablurile și de a crea un scut în jurul fiecărei chakre pentru a preveni atașamente suplimentare.

Flacăra Violet transmută energia negativă transformând-o în lumină, care vă va face să vibrați la un model de energie mai mare, eliberând mai multă energie spirituală în corpurile dumneavoastră. Flacăra Violet este un instrument de auto-transformare. Ea are capacitatea unică de a transforma frica în curaj, anxietatea în pace și ura în iubire. Ea restabilește armonia și echilibrul.

Puteți folosi Flacăra Violet în armonie perfectă cu orice sistem de credință, religie sau practică. Nu există absolut nici o condiție aferentă. Puteți memora o invocare sau puteți folosi cuvintele și sentimentele din propria inimă.

Spunând cuvintele cu voce tare este mai bine, deoarece puterea și vibrația cuvântului rostit are o energie, care ajută la crearea unor rezultate maxime ale Flăcării Violet (sau puteți spune pur și simplu în minte).

Pasul 1. Aduceți Flacăra Violet în corpul dumneavoastră. Adresați-vă Sinelui Superior, ghidului sau îngerilor, cerând să vă ajute în a aduce sau să ceară ca flacăra să „se arate”. Vizualizați-o. (Nu are importanță dacă o puteți vedea de fapt.)

Pasul 2. Imaginați-vă Flacăra Violet în jurul corpului. Aduceți-o în interiorul corpului și în chakra inimii. Flacăra vă umple corpurile emoționale, mentale și spirituale.

Pasul 3. Cereți Flacăra Violet să transmute tot ceea ce doriți să fie modificat sau eliminat din viața dvumneavoastră.

„Flacăra Violet transmută în lumină toate gândurile și emoțiile mele negative. Flacăra Violet transmută în lumină cele mai dense sentimente, emoții, acțiuni, fapte, gânduri și karma mea. Flacăra Violet dizolvă în lumină toate corzile eterice care nu sunt spre binele meu superior.”

Pasul 4. Folosiți flacăra pentru a schimba negativitatea în Lumină Divină și pentru a vă umple corpul.
Eu sunt o ființă de foc Violet/ Eu sunt puritatea pe care Dumnezeu o dorește/ Eu sunt Flacăra Violet în acțiune.„(Se repetă de 3 ori)

Dragă prezență luminoasă EU SUNT/ Înconjoară-mă și sigilează-mă cu tubul tău de lumină,/
Maeștrii Înalțați ai flacării/ Vă chem acum în numele lui Dumnezeu,/ Păstrați templul meu liber/ De toate discordiile trimise către mine,/ Eu chem în continuare Flacăra Violet/ Pentru a transmuta toate dorințele/ În numele, libertății/ Până când Eu sunt una cu Flacăra Violet.
” (Se repetă de 3 ori)

Conexiunea la Sinele Divin. Exercițiu pe care îl puteți face pentru dumneavoastră sau pentru o altă persoană

Aduceți Sinele Divin al persoanei cu care aveți un atașament nesănătos, cordoane nesănătoase conectate.

Amintiți-vă că vine Sinele Divin al persoanei, fără toate temerile, îndoielile și probleme de control. Imaginați-vă persoana în întregime, plină de lumină iubitoare.

Odată ce simțiți prezența persoanei, vorbiți-i, spuneți-i din inimă ce simțiți despre trecut, despre modul în care aceasta v-a rănit și cât ați suferit în timpul relației. Puteți face acest lucru silențios, în minte, dacă nu vreți să spuneți cu voce tare. Descărcați-vă spunând tot ce vă doare și vă deranjează.

Odată ce ați terminat ce aveați de spus persoanei chemate, după o scurtă pauză, este timpul ca Sinele Divin al celeilalte persoane să vorbească. Amintiți-vă că sunteți în siguranță. Aceasta este o persoană iubitoare, adevăratul sine, fără teamă sau furie. Spuneți-i să vorbească din inimă, spunând toate lucrurile care au deranjat-o la dumneavoastră. Ascultați acum cu inima deschisă și fiți dispuși să primiți ceea ce are de spus. (Poate fi o comunicare telepatică sau poate crea un sentiment). Ascultați și așteptați în liniște informațiile ce vin.

Apoi cereți iertare. Iertarea este luarea deciziei de a nu căra emoțiile negative mai departe. Întrebați-vă dacă sunteți dispuși să ajutați această persoană cu ceea ce are nevoie. Este în regulă dacă nu sunteți dispuși să faceți ceva pentru cealaltă persoană. Întrebați-i ce ei sunt dispuși să facă pentru ei înșiși.

Odată ce acest proces se simte complet, chemați o ființă spirituală înaltă pentru a vă ajuta. Priviți în spațiul dintre dumneavoastră și acea persoană. Acolo veți vedea atașamente, unele vor fi sănătoase și pline de lumină, altele vor fi nesănătoase arătând ca niște ramuri moarte de copaci. Acum cereți ghidului spiritual să vă ofere un instrument pentru a tăia toate conexiunile moarte și nesănătoase. Pe măsură ce efectuați chirurgia eterică și tăiați aceste atașamente, ghidul vindecă cu lumină locurile de unde au fost tăiate aceste stringuri.

Ați putea alege culoarea preferată pentru lumina de vindecare folosită. Continuați tăierea atașamentelor nesănătoase, până când conexiunile dispar și doar lumina sănătoasă rămâne. Ghidul va lua corzile vechi și le oferă Mamei Pământ să fie transmutate în viață nouă. (În cazul în care persoana pe care o chemați vrea să vă ajute, permiteți-i să facă parte din acest proces)

Odată efectuată chirurgia eterică și toate punctele de conectare vechi sunt sigilate cu lumină, sunteți, Acum, liberi să puneți capăt acestei relații sau să continuați pe o bază care este sănătoasă pentru amândoi.

Mulțumiți Sinelelui Divin al persoanei pe care ați efectuat chirurgia eterică, și spuneți „la revedere„, permițându-i să se întoarcă la ceea ce făcea. Mulțumiți Sinelelui Divin și ghidului și reveniți ușor în starea de veghe, la starea de conștiință.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Pingback: INTERVIU CU TERAPEUTA RALUCA ROTARU - Raluca Rotaru