Avort

Despre avort

In Paranormal by A.B.BLasă un comentariu

Salutare tuturor!

Cred că și peretele dumneavoastră de Facebook a fost invadat în ultimul timp de articole pe tema „Coaliția pentru Familie” și „avort„. Părerile sunt împărțite, iar discuțiile pe tema „avort” sunt bombe cu ceas. Acest articol este dedicat celor care caută să înțeleagă viața din perspective mai curajoase care nu implică frica, vinovăția sau dezonorarea celorlalți.

Am văzut „argumente” anti-avort care țintesc direct la sentiment, precum: „Știai că Andrea Bocelli, Céline Dion și Ludwig van Beethoven urmau să fie avortați? Tu știi cine va ajunge copilul tău?„. Oare sufletul care s-a încarnat în corpul lui Bocelli, să zicem, s-ar fi supărat ca văcarul pe sat și nu s-ar mai fi întors pe Pământ niciodată ca să-și ducă la bun sfârșit planurile, dacă mama ar fi avortat? Chiar nu ar mai fi găsit o altă mamă și o altă situație în care ar fi fost potrivit să se încarneze? Ce credeți?

Despre avort – din cercetările doctorului Brian Weiss

Iată o părere interesantă despre avort, extrasă din cartea „Daca dragoste nu, e nimic nu e” scrisă de doctorul Brian L. Weiss. Am mai vorbit de el și despre metoda lui de a-și trata și vindeca pacienții, numită „terapia prin regresie în vieți anterioare„.

În această carte este vorba despre un caz foarte interesant al doctorului. Acestuia i se întâmplă să facă ședințe separate de regresie cu un tip și o tipă care nu se cunoșteau. Ascultând regresiile fiecăruia în parte, doctorul Weiss realizează că poveștile lor se completează și că ei sunt suflete pereche ce se caută reciproc. Așa că se gândește să le pună ședințele la ore apropiate ca să îi facă să se întâlnească. Nu vă povestesc tot „filmul”. Citiți cartea, pentru că veți găsi tot felul de chestii interesante acolo.

Ca să nu mai prelungesc așteptarea, iată și extrasul din carte cu privire la avort:

În acest moment, Pedro se uită în jur stânjenit.

Ce este?” am întrebat.

El nu a răspuns imediat, a înghițit de mai multe ori înainte de a începe să vorbească.

Am avut o aventură cu o femeie mai în vârstă la cursul meu de anul trecut, de la universitate„, mi-a spus el încet.

Era mai în vârstă… Și căsătorită.

Pedro se opri.

Bine„, am răspuns după câteva momente, mai ales pentru a umple tăcerea. Puteam simți disconfortul său, și în ciuda multor ani de experiență, încă nu știam cum să fac față acestui sentiment neplăcut.

Oare soțul ei a aflat?

Nu„, a răspuns Pedro.

Lucrurile ar fi putut ieși mult mai rău„, am spus, încercând să-l consolez cumva.

Au fost mai multe lucruri la mijloc„, a adăugat el.

Am dat din cap, așteptând să continue.

Ea a rămas însărcinată…. A existat un avort… Părinții mei nu știu despre acest lucru.” Și-a coborât privirile în jos. Era încă rușinat și se vedea că încă se simte vinovat pentru cele întâmplate.

Înțeleg” i-am zis. „Pot să-ți spun ce am aflat despre avort?„, l-am întrebat.

El a încuviințat prin mișcarea capului. Știa despre cercetările mele cu privire la hipnoză și viețile trecute.

Un avort, sau un avort spontan, implică de obicei un acord între mama și sufletul viitorului copil. Sunt mai multe posibilități aici. Este posibil ca viitorul corp al copilului să nu fie suficient de sănătos pentru a-și îndeplini sarcinile planificate în viața următoare și atunci, decide să nu se mai nască. Sau pur și simplu momentul nu a fost potrivit pentru scopurile sale. Sau e posibil ca situația din afară să se fi schimbat, cum ar fi părăsirea tatălui atunci când planurile copilului includ neapărat prezența unui tată în familie. Înțelegi?

Da„, a dat din cap, dar el nu părea foarte convins. Am știut că educația lui catolică îl făcea să se simtă foarte rușinat și vinovat.

Uneori, vechile noastre credințe fixe interferează cu dobândirea de noi cunoștințe. M-am dus înapoi la elementele de bază.

Eu vă voi spune doar despre propria mea cercetare„, am explicat, „nu despre ce am citit sau auzit de la alții. Această informație vine de la pacienții mei, de obicei atunci când acestia sunt profund hipnotizati. Uneori cuvintele sunt ale lor, iar alteori, cuvintele lor par să vină de la o altă sursă mult mai vastă și profundă.

Pedro a dat din nou din cap, fără să vorbească.

Pacienții mei îmi spun că sufletul nu intră în corp imediat. Pe parcursul sarcinii sufletul viitorului copil face un fel de rezervare. Nici un alt suflet nu poate avea acel corp. Sufletul care a rezervat acel anumit corp de copil, poate apoi intra și iesi din organism, așa cum dorește. Nu există limitări. Acest lucru este similar cu experiențele oamenilor aflați în comă și cu decorporalizarea„, am adăugat.

Pedro a dat din cap în semn de înțelegere. Încă nu vorbește, dar ascultă cu atenție.

În timpul sarcinii, sufletul este tot mai mult atașat la corpul de bebeluș, dar atașarea nu este completă până în jurul momentului nașterii, fie cu puțin timp înainte, în timpul, sau doar după aceea.

(…)

Niciodată nu ai cum să rănești sau să ucizi un suflet„, am adăugat. „Sufletul este nemuritor și indestructibil. Sigur va găsi o cale de a reveni, în cazul în care are aceasta în plan.

Ce vrei sa spui?” întrebă Pedro.

Am avut cazuri în care același suflet, după un avort spontan sau întrerupere de sarcină, se întoarce la aceeași părinți în următorul lor copil.

Incredibil!” a răspuns Pedro. Acum, fața lui era mai luminoasă și nu mai părea atât de vinovat și jenat.

Așa că… nu se știe niciodată„, am adăugat.

(…)

Lasă un comentariu