Arhangheli

Despre arhangheli

In Paranormal by A.B.B2 comentarii

Îngerii sunt o forță importantă în toate credințele. Ei sunt punctul comun al religiilor lumii. Creștinii au șapte arhangheli majori, în vreme ce religia islamică recunoaște doar patru.

Arhanghelii, pe lângă îngerii păzitori personali, încurajează dezvoltarea talentelor artistice și au puterea să ajute în procesul creativ pentru a realiza lucrări mărețe. Ei împărtășesc energia talentelor voastre. Prin artă, sau în momentul când un om face din cel mai banal lucru o artă, omul se exprimă pe sine și tot ce are mai profund în el. După cum știți, suprimarea impulsurilor artistice duce la răni și durere psihică și e nevoie de ani buni pentru a se vindeca. De asemenea, arhanghelii vă ajută să vă asumați tot felul de riscuri.

Se spune că arhanghelii sunt cei mai importanți mesageri ai lui Dumnezeu. Ei vă amplifică cel mai mult energia. Sunt puternici, prietenoși și nu au ego-uri asemenea ființelor umane. Sunt foarte bucuroși când le solicitați ajutorul, deoarece a va servi pe voi înseamnă să-L servească pe Însuși Dumnezeu. Ei pot fi invocați foarte simplu, doar prin rostirea lentă a numelui lor.

Invocarea arhanghelilor vă amplică propriile vibrații și vă extinde aura. Ei vă întăresc prezența. Vă ajută să nu vă pierdeți energia atunci când efectuați activități stresante și epuizante.

Când vă invocați îngerul păzitor, el vă va da liniște. Dar invocarea de arhangheli vă va da energie pentru a trece la acțiune. Ei emit o vibrație plină de siguranță. Teama și anxietatea cedează imediat în favoarea unei încrederi totale.

Cei șapte arhangheli

Există șapte arhangheli: Mihail, Gavril, Rafael, Uriel, Raguel, Sariel și Remiel. După cum vedeți, numele lor se termina în „el”, ceea ce la evrei se traduce prin „ființă strălucitoare”. Fiecare dintre arhangheli se ocupă de ceva specific, deci când vă rugați unuia dintre ei, vă vor veni energii care să vă ajute din domeniul propriu fiecăruia din ei.

Mihail

El guvernează protecția și iubirea. Dacă simțiți o lipsă de vitalitate, de bucurie și iubire, adresați-vă lui. Dacă faceți schimbări majore în viață, cum ar fi un nou job sau o călătorie importantă, invocați-l pentru a vă proteja și pentru a vă bucura de etapa respectivă. Mihail este considerat a fi primul arhanghel în ierarhia cerească.

Gabriel

El este al doilea în ierarhie, iar domeniul lui de lucru sunt emoțiile. Lui ii este caracteristic elementul Apă. Acest arhanghel calmează îndoielile și dă un surplus de încredere. El le este de mare ajutor celor care sunt temători din fire.

Rafael

Este responsabil cu vindecarea și protejarea energiilor la toate nivelele – corp, minte, spirit. El este asociat elementului Aer. Acest arhanghel vă va umple de energie la nivel fizic și de creativitate. Dacă sunteți scriitor, Rafael vă va ajuta să vă mențineți concentrat și lucid, pentru că ceea ce scrieți să poată ajuta și inspira pe toți cei care vă vor citi.

Uriel

El e legat foarte mult de vibrațiile Pământului și are mai multe misiuni. El întâmpină sufletele la poarta Raiului, este mesager și aduce avertismentele. Acest arhanghel este și cel care patronează muzica.

Raguel

Arhanghelul Raguel este al cincilea în ierarhia cerească. El are de grijă ca oamenii să se poarte într-un mod adecvat. Dacă aveți copii și mergeți la un drum lung, îl puteți invoca pe arhanghelul Raguel să aibă grijă de ei ca să se comporte bine la drum, să aibă o conduită corespunzătoare. De asemenea, dacă sunteți profesor și simțiți că elevii vă scapă de sub control la oră, îl puteți invoca pe acest arhanghel cerându-i să mențină lucrurile în liniște ca să puteți preda lecția cum se cuvine.

Sariel

El se ocupă de păstrarea în ordine a lucrurilor. Dacă aveți de dat petreceri care vă pot deranja groaznic casa, invocați-l pe Sariel. Pare un lucru banal, dar asta e misiunea lui.

Remiel

El se ocupă de speranță. Este o enitate foarte puternică și de obicei le apare oamenilor care trag să moară și îi însoțește spre Rai. Apariția sa dizolvă vibrațiile de stres și teamă, iar drama care însoțește procesul morții se transformă în pace și liniște.

Cum îi invocăm pe arhangheli?

Invocarea lor se poate face și într-un mod special, prin rugăciuni. Dar cel mai ușor este să le incantați numele în funcție de respirație.

[inspirație] Mi-ha-il [expirație și apnee] [inspirație] Ga-bri-el [expirație și apnee] [inspirație]Ra-fa-el [expirație și apnee] [inspirație] U-ri-el [expirație și apnee] [inspirație] Ra-gu-el [expirație și apnee] [inspirație] Sa-ri-el [expirație și apnee] [inspirație]Re-mi-el [expirație și apnee]

Așa că respirați și incantați numele fiecărui arhanghel, repetați procesul, până când începeți să le simțiți prezența. Cu cât prelungiți incantația cu atât mai aproape îi veți simți. Nu trebuie să vă grăbiți. Aveți răbdare și ei vor veni. Veți simți când sunt cu voi. Vibrațiile lor provoacă un sentiment de respect și vă veți simți ca și cum sunteți preocupat de ceva foarte serios, dar nu într-un mod sobru.

Deci vă puteți chema arhanghelii repetându-le numele. Indiferent că vreți să invocați o anume entitate individuală sau întregul grup, asigurați-vă că știți exact ce vă doriți. Când voi înșivă sunteți pregătiți să puneți lucrurile în mișcare, atunci veți fi ajutați. Nici îngerii, nici arhanghelii nu încalcă liberul arbitru al omului.

Frumusețea conexiunii la arhangheli constă în faptul că ei vă vor îndemna la acțiune și vă împiedică să pierdeți timpul.

Pe arhangheli îi puteți invoca oricând, chiar din momentul în care ieșiți pe ușă pentru a începe o nouă zi. Când sunteți pe punctul de a ieși din casă, vizualizați-vă îngerul păzitor cum vă ia de mână. Apoi, incantați numele arhanghelilor și rugați-l pe Mihail să meargă în dreapta dumneavoastră și pe Gabriel în stânga. Apoi invocați-l pe Uriel să vă conducă și pe Rafael să meargă în spate să vă motiveze. Apoi rugați-l pe Raguel să stea deasupra capului.

De asemenea, noaptea, înainte de culcare, îi puteți așeza în cele patru colțuri ale acoperișului casei pentru a purifica spiritele familiei.

Un alt mod simpatic de a vă conecta la arhangheli este să îi desenați sau pictați. Orice copil desenează îngeri, nu? Desenați-i așa cum puteți, dar cu bucuria unui copil. Lucrul făcut cu mâinile ne desprinde de ego-ul nostru și ne conectează direct la inimă. Inima este sediul de întâlnire cu toți prietenii și ajutoarele noastre cerești.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Foarte interesant. Ii voi invoca mai des. Problemele si grijile de zi cu zi m-au cam indepartat de tot ce este frumos

  2. Foarte frumos. Nu stiam de aceste lucruri. Chiar daca am o varsta.