De vorbă cu extratereștrii

Recenzie de carte – De vorbă cu extratereștrii

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

De vorbă cu extratereștrii

Titlu original: Talking to Extraterrestrials
Titlu în limba română: De vorbă cu extratereștrii
Autor: Lisette Larkins
Traducător: Maria-Pia Luttman
Pagini: 316
Dimensiunea: 14.0×20.0 cm
Editura: For You
Data apariției: 2002 (în România, 2005)
Categoria: OZN, Paranormal, Dezvăluiri, Spiritualitate, Lectură motivațională
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro

Milioane de oameni au contact cu extratereștrii, însă le e teamă să vorbească despre asta pentru a nu fi luați de nebuni. Autoarea acestei cărți și-a asumat riscul și a scris despre mesajele pe care le-a primit de la extraterestri, impulsionând și pe alții să lase temerile acasă și să vorbească deschis despre experiențele lor.

Lisette Larkins s-a născut în sudul Californiei. În toamna anului 1987, Vizitatori înțelepți și misterioși au selectat-o ​​pe Lisette Larkins pentru o inițiere spirituală. Acest lucru i-a tulburat intreaga viață, crezând că, poate, și-a pierdut mințile. Însă, după testări și evaluări psihologice complexe, s-a convins că este absolut normală la cap.

În anul 2000, Lisette a început să lucreze împreună cu Neale Donald Walsch, autorul celebrelor volume „Conversații cu Dumnezeu„, ca asistentă a sa personală. Încurajată de Neale, ea a făcut cunoștință cu Bob Friedman, editorul cărților lui Walsch. Acesta a ajutat-o să înțeleagă ca extraterestrii doresc ca ea să înceapă o serie de comunicări cu ei. Scopul lor este de a ajuta omenirea să evolueze, și cu timpul, să intre în contacte directe cu oamenii de pe Pământ.

Așa că, luați cartea și alăturați-vă unui grup de extratereștrii iluminați, care vă adresează o invitație prin omul lor de contact, Lisette Larkins. Ei ne transmit prin persoana lui Lisette Larkins că se află acum aici și se oferă să ne ajute să ne îndreptăm cu ușurință spre un viitor pașnic.

Prima ediție a cărții „De vorbă cu extratereștrii” a fost publicată pentru prima oară în 2002. De atunci, autoarea a avut contacte repetate cu aceste ființe extraterestre și a dezvoltat o perspectivă spirituală mai largă pe care o împărtășește în această ediție extinsă și revizuită. Dacă prima ediție a cărții prezenta mai mult lupta autoarei cu efectele emoționale provocate de întâlnirile ei cu extraterestrii, cartea de față se concentrează acum pe promisiunea evoluției omenirii ca rezultat al îmbrățișării adevăratei noastre puteri spirituale ca ființe creative. Numai prin recunoașterea abilităților noastre înnăscute putem să proiectăm eficient experiențele pe care le dorim.

Vecinii noștri de Univers descriu modul în care relaționează unul cu altul, cum își cresc copiii și cum își conduc societatea lor pașnică. Ei ne inspiră să ne descoperim propria putere și să devenim co-creatori ai lumii în care trăim. Ei explică de ce nu au aterizat încă pe Pământ, dar că pregătirea noastră spirituală extinsă va permite curând o dovadă clară a prezenței lor aici.

De vorbă cu extratereștrii” este o carte care ne încurajează să ne creăm viața în functie de visele noastre, și să obținem abilitatea de a produce în mod magic ceea ce ne este necesar pentru a prospera. Prin vocea lui Lisette Larkins, extratereștrii ne provoacă să ne percepem pe noi înșine ca fiind frații lor din cadrul aceleiași familii și să ne acceptăm responsabilitatea de stăpâni ai creației.

Lasă un comentariu