corzi eterice

Corzi eterice

In Paranormal by A.B.B2 comentarii

Relațiile interumane crează o conexiune energetică între participanți, fie că este vorba despre rude, părinti, fostul soț sau iubit, copil, prieten apropiat sau coleg de muncă, terapeut, pacient, șeful, profesorul sau actualul partener. Aceste conexiuni energetice se mai numesc și „cordoane eterice” sau „stringuri eterice”

Această legatură energetică de la suflet la suflet este creată la începutul fiecărei relații. Asta înseamnă că de-a lungul timpului construim o întreagă colecție de conexiuni energetice pentru fiecare persoană față de care ne implicăm puternic emoțional.

Aceste conexiuni energetice nu se întrerup când se termină o relație sau atunci când cineva moare. Astfel ca pot exista cordoane eterice din alte vieți atașate de noi, de la toate sufletele pe care le-am cunoscut.

Aceste corzi eterice pornesc de la o anume chakra a unei persoane, extinzandu-se ca niste tuburi, la chakra celelaltei persoane, în funcție de tipul de atașament format. Energia se mișcă de-a lungul acestor tuburi, între cele două persoane, uneori curge de la una spre cealalta și invers.

De asemenea, se pot crea corzi de atașament pentru casă, obiecte, țară sau o locație geografică, pentru mașină, față de un viciu.

Pot exista corzi energetice temporare între două persoane, care de obicei, nu durează mult și se disipează în câteva zile sau chiar ore.

Pot exista tot felul de tipuri de cordoane eterice: cordoane spirituale, cordoane karmice, cordoane emoționale, cordoane mentale, cordoane sexuale etc., cu persoane vii sau decedate. Există corzi de frică, de vinovăție, de control, de gelozie, de dorință sau nevoi, de invidie, de griji, frica de singurătate și tot felul de emoții negative.

Corzile create din frică sunt cel mai greu de tăiat. Este nevoie să fie retăiate de mai multe ori. De fiecare dată când vă întoarceți într-un loc/situație în care ați trăit teamă sau îngrijorare sau oricare dintre emoțiile negative, formați cordoane/stringuri noi.

Acest lucru înseamnă că persoane si lucruri, cumva vă manipulează, deoarece au acces la câmpul dumneavoastră energetic (inconștient, desigur). În cazul în care cealaltă persoană are o perioadă dificilă, ea poate trage energie pentru propriile ei nevoi, lăsându-vă obosiți și goliți.

În plus față de corzi eterice, puteți fi legați energetic prin legămintele și blestemele din trecut. De multe ori în viețile trecute, ați făcut un legământ, sau o promisiune, unui alt suflet sau unei organizație, unei biserici. Aceste legăminte pot fi sub formă de contracte, jurăminte, care sunt deținute în Cronicile Akashice.

Interesant este faptul ca energia unei credinte este de multe ori înregistrata in Cronicile Akashice sub o formă sau alta. De exemplu, dacă dumneavoastră credeți în blesteme și vi se pare că ați fost blestemat, deși nimeni nu v-a făcut asta, Cronicile Akashice vor înregistra că ați avut un blestem.
Partea buna este ca aceste corzi eterice si înregistrările din Cronicile Akashice le puteți elimina definitiv.

Sunt oameni care pot vizualiza aceste corzi eterice. Ei le descriu ca având o culoare închisă. Poate fi de forma unui cablu subțire și par a se lipi în mod superficial de o persoană, sau pot fi lipite puternic, având o grosime considerabilă ca de șnururi multiple.

Corzile acționează pentru a trimite și primi energie psihică între chakra noastră și a celeilalte persoane. Cu cât trimitem mai multă energie, cu atât mai mari sunt corzile. Atunci când vrem să lăsăm pe cineva să plece sau vrem să ne eliberăm este recomandat să tăiem aceste corzi.

Dacă întâlnirea sau relația este iubitoare, cablurile sunt o sursă continuă de energie de vindecare, care nu poate fi ruptă. Dar, în cazul în care experiența a fost negativă este posibil să primiți prin aceste tuburi o doză constantă de energie toxică, furie, frică, slăbiciune etc. Puteți percepe această energie ca pe ceva greu și apăsător. Această energie este cea care vă ține blocați în tipare negative, gânduri negative și diverse tulburări emoționale.

O metodă de tăiere a acestor corzi eterice ar fi invocarea Arhanghelul Mihail, cu intenția de a le tăia chiar el. Uneori acest lucru funcționează. Însă, daca acele legături sunt foarte puternice, este nevoie de conștientizări, de timp și posibil de alte metode adiacente.

Alte metode implică boluri tibetane, cristale, clopoței, mantre de vindecare. Folosirea numelor sacre și a mantrelor de vindecare măresc debitul pentru fluxul de energie divină care ajunge la dumneavoastră. Ideal ar fi ca omul să își asume responsabilitatea pentru tăierea corzilor, nu doar să ceară acest lucru îngerilor sau altor ființe de lumină, iar el să aștepte pasiv.

Tăierea corzilor se elimină toată durerea solidificată, toate formele negative de gândire și emoțiile reprimate. Aceasta „chirurgie eterică” rezolvă blocajele energetice, se dizolvă modelele de gândire limitative, temerile și toate energiile de vibrație inferioară. Gândurile devin clare, se transmută blocajele energetice, emoțiile devin echilibrate, se dizolvă temerile, durerea dispare, se asimilează lecția ce trebuia învățată, vă veți simți fericiți și plini de energie.

Formele negative de gândire, elementalii, spiritele și emoțiile negative pot intra în corpul vostru eteric prin aceste cordoane. Acest lucru vă provoacă dezechilibre, blocaje, durere și boală în corpul fizic.

Tăierea acestor cordoane, nu diminuează în nici un fel relațiile cu alții. Pentru început,se poate seta numai intenția de tăiere numai a acelor cordoane care vă împiedică să experimentați cea mai mare bucurie, fericire și vitalitate.

Este important să se facă distincția între corzile benefice care sunt aliniate pozitiv cu adevăratul nostru sine, și corzile distructive, prejudicioase, care vă mențin în aliniament negativ cu egoul și conștiința parazitară a altora, care vă influențează negativ cu o gândire emoțională, dându-vă impresia că aceste gânduri negative sunt proprii.

Simptomele care atestă că dețineți corzi eterice negative

Anumite blocaje, că nu puteți trece peste ceva și nu puteți merge mai departe. Faptul că vă gândițimereu la o persoană anume sau obsesia pentru o persoană. Conversații pe care le purtați frecvent în minte cu cineva anume.

Amintirea în mod repetat a ceea ce au spus alții în trecut, simțindu-vă încă afectat de judecata sau de critica lor. Dacă deseori, în mintea dumneavoastră, tot aduceți argumente față de cineva sau față de o situație. Amintiri verbale sau emoționale care vă apar înmod constant.

Tentația de a vă întoarce într-o relație care nu vă e benefică. Urmăriți o persoană prin rețele sociale, compulsiv. Imposibilitatea de a dormi gândind fără sfârșit la trecut. Sentimente profunde de tristețe, furie și depresie gândind la trecut. Sentimente de răzbunare. Plângeți mult, sunteți o epavă emoțională. Refuzați noi oferte și invitații, sunteți blocați în trecut.

Aceste cordoane sunt de multe ori principalul motiv pentru care energia creatoare este blocată, energia de auto-exprimare reprimată, pierderea puterii personale, furie nerezolvată, frică sau durere, granițele interpersonale slabe și sănătate precară.

Beneficiile tăierii corzilor eterice

De unde știm că s-a reușit tăierea unei corzi eterice? Corzile au fost pe deplin tăiate când nu mai reapare imaginea, amintirea, gândul traumei și ați mutat complet mintea pe alte lucruri folositoare.

După această operație eterică veți avea senzația că vi s-a luat o povară grea de pe suflet.

Veți putea observa că atașamentul psihic a fost dizolvat. Mintea vă este mai liniștită. Toate acele emoții vechi asociate cu acea persoană se dizolvă. Dialogul interior cu ea, se termină. Vă veți simți liberi emoțional.

Toate corzile eterice pot fi tăiate?

În cazul în care o tăiere a cordonului eșuează, acest lucru indică faptul că nu sunteți, încă, dispuși să lăsați pe cineva cu adevărat să plece. Acest lucru este în regulă. Pur și simplu înseamnă că nu sunteți cu adevărat gata să mergeți mai departe. S-ar putea să fie o lecție în această relație care trebuie încă să vă „stăpânească”.

Dacă vă confruntați cu orice rezistență, înseamnă că nu este încă iertată persoana, situația, viciul, sau încă vă este frică de cineva cu care vă conectați prin legătură. Următoarea afirmație înlătură această rezistență: „Sunt gata să iert și să dau drumul la toată frica, de care știu sau nu știu, și cer ca durerea să fie înlocuită cu pace.

Puteți folosi, prin imaginație, o pereche de foarfece, un aspirator, un cuțit, topor, bardă, drujbă, orice vă îndrumă intuiția. Vă puteți, de asemenea, imagina cum acel cordon se dizolvă până se risipește de tot. Lăsați-vă ghidați de imaginație!

Alte categorii de corzi eterice

Dacă aveți corzi către o casă și doriți să o vindeți, veți întâmpina greutăți în a face acest lucru. La fel li se poate întâmpla și artiștilor sau meșteșugarilor care au creat ceva cu multă pasiune. Tăind stringurile casa/obiectele sevor vinde pe bani buni.

Legătura fiind tăiată, nu înseamnă că „nu-mi place sau nu îmi pasă de tine„. Aceasta înseamnă doar că dați drumul atașamentului. Amintiți-vă că opusul iubirii este frica, iar legăturile eterice (ca orice alt atașament) cheamă frica.

De exemplu se pot crea legături cu o persoană decedată. O doamnă avea multe stringuri eterice pe spate și legate de umeri (căra pe umeri greutatea unei relații dureroase). Legăturile erau extinse către tatăl decedat. Tăindu-și corzile în timp ce îi cerea iertare tatălui și spunându-i că îl iartă, a vizualizat că și tatăl își cerea iertare și o ierta, astfel amândoi au devenit liberi în drumul lor. Viața doamnei a avut o schimbare pozitivă uriașă în toate domeniile vieții: sănătate, iubire, financiar.

Corzile eterice se pot crea cu un membru bolnav al familiei. Persoana care beneficiază de ajutor devine dependentă de acest ajutor. Debranșarea nu înseamnă că îl părăsim pe celălalt, ci că se elimină frica, tristețea și se crează o relație de lucru sănătoasă și ajutor din iubire necondiționată, detașată.

Unii oameni sunt îngrijorați că taie legăturile cu o parte din sufletetul lor. Acest lucru este puțin probabil să se întâmple, dar pentru liniștire puteți cere să se taie doar acele legături, care vă împiedică să vă bucurați pe deplin și să fiți energici. Legăturile sufletești astfel rămân intacte. Sau, vizualizați aceste părți ale sufletului că fuzionează pe deplin și le puteți folosi.

Cordoanele între mamă și copil pe perioade prelungite de multe ori conduc la sentimente disfuncționale. Imaginați-vă că sunteți legați prin cordon de energie de către mama dumneavoastră timp de 30 de ani. Cablul va deveni gros și brut, cu emoții negative și durere emoțională. Vă mutați într-o altă țară, dar o veți simți aproape ca și cum ar fi acolo, ceea ce înseamnă că ea vă manipulează emoțional de departe. Nu știți exact ce se întâmplă, dar veți simți răninile și emoțiile mamei dumneavoastră.

Gândiți-vă la o persoană pe care o cunoașteți și apoi anunțați-vă dorința de a tăia toate legăturile care vă secătuiesc și puteți continua cu metoda de tăiere cu care rezonați.

Chirurgia eterică și tăierea cordoanelor

Înainte de a tăia corzile, trebuie să le înțelegeți. Puteți vizualiza corzile eterice ca pe un cordon care arată ca un tub chirurgical, rotund și gol la interior, prin care se mișcă energia negativă. Energia din aceste corzi se mișcă înainte și înapoi între persoanele atașate. Aceste legături sunt formate din frică și sunt nesănătoase. Aceste atașamente nu au nimic de-a face cu dragostea, respectul, angajamentul. Acestea sunt disfuncționale și sunt întotdeauna înrădăcinate în răni emoționale vechi.

Aceste corzi eterice sunt formate în mod natural, la un nivel subconștient, prin nevoia unei persoane pentru putere, manipulare, control.

Aceste cordoane pot crea probleme sub formă de dureri, depresie, furie, epuizare etc.

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceste cabluri de energie.

Există, de asemenea, o multitudine de falși guru/îndrumători sau zeloți religioși care folosesc șnururi să se atașeze de discipoli sau de clienți pentru a-i stoarce de bani.

Este normal ca părinții să formeze corzi eterice cu copiii lor, acest lucru este în același timp o necesitate și un lucru pozitiv, deoarece aceste corzi eterice ajută părinții să comunice și să înțeleagă nevoile copilului lor. Cordoanele sănătoase se dizolvă în mod natural într-o perioadă de timp, pe masură ce copilul crește. Cordoanele negative alimentează energia și emoțiile, atât pozitive, cât și negative, de la o persoană la alta, astfel încât s-ar putea să simțiți un sentiment de supărare sau senzația de depresie fără nici un motiv aparent.

O persoană care trece printr-un divorț poate fi hrănită cu furie, stres, și gelozie de la cealaltă persoană și vice-versa. Fără să-și dea seama, părinții hrănesc aceste emoții pentru copii și partenerii lor, creând tot felul de probleme pentru toată lumea.

Dacă aveți un string atașat la cineva drag și acea persoană trece printr-o criză majoră, ea poate „trage” energie de la dumneavoastră, lăsându-vă sleiți de puteri, fără să știți de ce. În acest caz, anumite limite sănătoase trebuie să fie create.

Tăierea de corzi eterice, nu înseamnă că veți abandona sau renunța la cel/cea pe care îl/o iubiți.Îînseamnă pur și simplu că tăiați părțile disfuncționale ale relației, ceea ce vă permite mobilitatea, avansarea lină și crearea unei noi relații mult mai bune. Acest proces de tăiere deschide calea manifestării pentru noi relații sănătoase.

Tăierea acestor corzi eterice este destul de ușor de făcut, este nevoie doar de un efort sincer și de credință. Este un proces vizual și îl puteți face cu sau fără ajutorul îngerilor păzitori și al Arhanghelilor.

Lasă un comentariu

 

Comentarii

  1. Pingback: INTERVIU CU TERAPEUTA RALUCA ROTARU - Raluca Rotaru

  2. Foarte bun acest articol! Multumesc!
    MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL PENTRU VOI
    Protejati-va deoarece sunteti foarte sensibili la emotii si energii. Chiar daca imi cereti sa va protejez, este foarte important sa luati si voi masurile pnecesare. Evitati situatiile tensionate in care sunt exprimate mania, furia, frustrarea, ura, neiubirea, competitia, lacomia,evitati energiile de joasa frecventa sau abuzurile de orice fel; certati-va in soapta sau in gand, evitati locurile aglomerate, mergeti in natura sau in voi insiva, purtati un obsidian negru,fiti precauti , in general;rugati-va; rugaciunea va ajuta si va inalta frecventa; chiar daca ai senzatia ca nu ti se raspunde, mintea divina cunoaste Solutia perfecta pentru tine;invata respectul de sine, renunta la comportamente care nu-ti fac bine, nu te mai invinovati pentru ca ai procedat mereu exact cum era perfect pentru tine si binele tau suprem; invata sa te iubesti si sa te ierti ca sa poti aplica aceste lectii si asupra celor din jurul tau; elibereaza-te de trecut si de tot ceea ce este toxic in sufletul, mintea si viata ta;invata iubirea neconditionata; ingerii si arhanghelii asteapta sa ii rogi sa te sustina in asimilarea acestei experiente daruindu-ti iubirea lor neconditionata;este timpul sa iesi din orice situatie nesanatoasa, care iti provoaca neplacere, suferinta, frustrare, este un an greu dar nu trebuie sa mai faci compromisuri; invata sa negociezi si sa te bucuri de lumina ta interioara care a inceput iarasi sa straluceasca aratandu-ti ca esti parte din Dumnezeu.nu mai investi timp si energie in ceea ce este toxic si daunator pentru tine; invata sa te protejezi si sa evoluezi spre binele tau suprem; invata sa ai curaj si sa te eliberezi;sa crezi ca esti vindecat si ca totul are o rezolvare perfecta pentru tine; invata sa vezi partea plina a paharului si sa fii intelept; sa crezi ca totul este posibil si iti vor creste aripi ca ale noastre si vei cunoaste starea de gratie a libertatii creatoare; INVATA SA VISEZI, SA MATERIALIZEZI, SA IUBESTI, SA IERTI SI SA FII FERICIT