Contact Extraterestru (vol. 2)

Recomandare carte – Contact Extraterestru (vol. 2)

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Contact Extraterestru vol. 2 - Dr. Steven M. Greer

Titlu original: Extraterrestrial contact: the evidence and implications
Titlu în limba română: Contact Extraterestru (vol. 2)
Autor: Dr. Steven M. Greer
Traducător: Ramona Bențe
Pagini: 320
Dimensiunea: 14.0×21.0 cm
Editura: Daksha
Data apariției: 1999 (în România, 2010 )
Categoria: OZN, Ufologie, Paranormal, Dezvăluiri, Spiritualitate
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro

Steven M. Greer s-a născut pe 28 iunie 1945, în Charlotte, Carolina de Nord. El este un ufolog american și medic – director al unei active secții de primiri urgențe-, care a fondat „Orion Project” și „The Disclosure Project„. Greer susține că el este un „contactat„. El a introdus termenul de „întâlnirea de gradul al cincilea” pentru a descrie contactul uman de inițiere cu extratereștrii.

În 2013 a fost realizat documentarul „Sirius„, inspirat din munca lui Greer. Acesta prezintă imagini cu umanoidul Atacama, un obiect având o formă umanoidă și o lungime de 150 mm despre care Greer susține că este o formă de viață care a fost găsită moartă în deșertul Atacama din Chile.

The Disclosure Project (cu sensul de „Proiectul Divulgarea„) este un proiect non-profit de cercetări care a fost inițiat în 1992 de către Greer. Proiectul pretinde că dezvăluie existența unei mușamalizări din partea guvernului american a informațiilor referitoare la obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri).

În volumul doi al cărții „Contact Extraterestru„, puteți citi subiecte precum: Relatări de necombătut despre aterizări ale unor nave extraterestre; Întâlniri de gradul 5 ale doctorului Greer și ale echipei de cercetare CSETI; O ipoteză provocatoare privind motivul pentru care extratereștrii sunt printre noi; Consecințele dezvăluirii publicului larg a acestor informații și modul în care acestea vor afecta opinia publică la nivel mondial; Informații din culise despre proiectul Starlight, primite de către directorii CIA, președintele Clinton, lideri ai O.N.U, oficiali de rang înalt de la Pentagon și alții aflați în funcții cheie.

Lasă un comentariu