Contact Extraterestru (vol. 1)

Recomandare carte – Contact Extraterestru (vol. 1)

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Contact Extraterestru (vol. 1)

Titlu original: Extraterrestrial contact: the evidence and implications
Titlu în limba română: Contact Extraterestru (vol. 1)
Autor: Dr. Steven M. Greer
Traducător: Ramona Bențe
Pagini: 360
Dimensiunea: 13.0×20.0 cm
Editura: Daksha
Data apariției: 1999 (în România, 2010)
Categoria: OZN, Ufologie, Paranormal, Dezvăluiri, Spiritualitate
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro

Steven M. Greer s-a născut pe 28 iunie 1945, în Charlotte, Carolina de Nord. El este un ufolog american și medic – director al unei active secții de primiri urgențe-, care a fondat „Orion Project” și „The Disclosure Project„. Greer susține că el este un „contactat„. El a introdus termenul de „întâlnirea de gradul al cincilea” pentru a descrie contactul uman de inițiere cu extratereștrii.

În 2013 a fost realizat documentarul „Sirius„, inspirat din munca lui Greer. Acesta prezintă imagini cu umanoidul Atacama, un obiect având o formă umanoidă și o lungime de 150 mm despre care Greer susține că este o formă de viață care a fost găsită moartă în deșertul Atacama din Chile.

The Disclosure Project (cu sensul de „Proiectul Divulgarea„) este un proiect non-profit de cercetări care a fost inițiat în 1992 de către Greer. Proiectul pretinde că dezvăluie existența unei mușamalizări din partea guvernului american a informațiilor referitoare la obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri).

Apărută la editura Daksha în două volume, cartea „Contact Extraterestru„, abordează cele mai interesante cazuri de OZN și dovezile lor, documente oficiale secrete din SUA cu privire la extratereștri, întâlniri remarcabile de gradul 5, o imagine provocatoare, de ansamblu, despre motivul pentru care extratereștrii sunt printre noi.

Bazându-se pe informații autentice de primă mână din experiențele CSETI și din proiecte secrete, dr. Greer îmbogățește subiectul OZN/extratereștri cu o combinație unică de informații științifice, viziune proprie, umor și inspirație. Aveți de a face, probabil, cu cea mai temeinică lucrare în domeniu. „Contact Extraterestru (vol. 1)” este o carte pe care să o dăruiți copiilor dumneavoastră când vor atinge maturitatea, cu mențiunea că aceste volume îi vor introduce în realitatea tuturor posibilităților viitorului lor.

Lasă un comentariu