Cercurile din lanuri

Cercurile din lanuri

In Conspirație by A.B.BLasă un comentariu

Cercurile din lanuri mai sunt numite și „agroglife„. Ele reprezintă desene bizare și extrem de interesante care apar pe câmpurile de grâne din toată lumea. Ufologii cred că cercurile din lanuri ar fi realizate de extratereștri, care ne comunică diferite lucruri, folosind simboluri stranii. Unele simboluri au fost explicate de excentricul fizician Nassim Haramein în conferințele sale.

Se presupune că cercurile din lanuri ar fi apărut prima oară în anul 1678, la scurt timp după ce pelerinii au ajuns în Plymouth Rock. Dovada este pe o gravură din lemn, intitulată „Ştiri ciudate din Hartford-shire” pe care era gravat un eveniment bizar. Un fermier lacom ar fi refuzat să-şi plătească impozitul pe ovăz iar în dimineaţa următoare s-a trezit cu mai multe cercuri în culturile sale de ovăz. Fermierul ingrozit a crezut ca însuși diavolul a făcut acele cercuri pentru a-l pedepsi fiindcă a refuzat să-și achite taxele, așa că a refuzat să-şi mai treiere ovăzul.

În anul 1880 mai multe cercuri s-au descoperit în Anglia. John Rand Capron a consemnat că mai multe cercuri erau realizate în culturile de cereale de lângă Guildford în Surrey. La acea vreme s-a crezut ca cercurile au rămas în urma unei furtuni care tocmai se abătuse asupra zonei respective.

Primele agroglife moderne au aparut în Warminster, Anglia, la data de 12 august 1972. Se pare că Anglia este zona în care au apărut cele mai multe cercuri de-a lungul timpului. Evenimentul a fost relatat de Bryce Bond și Arthur Shuttlewood. Cercul avea un diametru de aproximativ 10 metri.

De atunci și până în prezent au fost semnalate în jur de 10.000 de asemenea „desene” în douăzeci și nouă de țări din întreaga lume. Unele desene sunt strict niște cercuri. Altele reprezintă simboluri complexe, modele, ilustrații etc. Dimensiunile lor variază de la un diametru de câțiva metri până la dimensiuni uriașe de 1.200 metri.

cercurile din lanuri

Cercurile din lanuri au fost uneori „contrafăcute” de indivizi puși pe farse, însa sunt imperfect realizate și se vede că sunt „operele” unor oameni. Însă cercurile din lanuri cu adevarat veritabile sunt de o perfecțiune geometrică dumnezeiască, iar intervalul de timp în care sunt create este foarte mic. Omului i-ar fi imposibil să realizeze așa ceva într-un timp atât de scurt (o noapte), nici măcar nu a fost inventată o tehnologie anume care să reproducă aceste agroglife. De asemenea, cercurile din lanuri realizate de oameni prezintă întotdeauna urme de scânduri sau de unelte folosite în trasarea lor, în timp ce acele cercuri realizate „nu se știe de cine” nu lasă nici o indicație despre zona din care s-a pornit desenul, sau instrumentele folosite. Cercurile din lanuri făcute de oameni sunt realizate prin ruperea plantelor, în schimb, cercurile autentice nu conțin plante distruse, tijele lor fiind doar torsionate.

De asemenea, în cercurile autentice s-au măsurat niveluri înalte de radiații electromagnetice ce bruiază aparatura din imediata lor apropiere. Unii oameni mai relatează că există o forţă tămăduitoare miraculoasă emanată de aceste cercuri. Au fost cazuri de bolnavi de cancer care au mers prin cercurile din lanuri şi la care a apărut o remisie a cancerului. De asemenea, cercurile din lanuri au un efect notabil asupra psihicului, creând un sentiment de pace interioară.

În ultimii ani, sfere mici de lumină au fost văzute în acele lanuri. Aceste sfere sunt asemuite cu luminile mlaștinilor descrise în legendele folclorice. Acestea nu numai că au fost semnalate de martori oculari, dar au și fost inregistrate de camere video. De asemenea, în acele zone s-a înregistrat un zgomot asemănător cu cântecul greierului. Aceste zgomote au fost analizate la Jet Propulsion Laboratory de la NASA și s-a declarat că frecvența lor este de 5,2 kHz și o pulsație are 100 de bătăi pe minut. Concluzia a fost că sunetul este de natură mecanică.

În orice caz, ideea este că cercurile din lanuri nu sunt realizate neaparat de o tehnologie materială, de un OZN care vine și trasează cu o rază desenele, cât ar putea fi vorba de realizarea lor prin energii superioare și materii subtile.

Lasă un comentariu