Recenzie de carte – Cei de lângă noi nu mor niciodată

In Comunitate by Lasă un comentariu

Cei de lângă noi nu mor niciodată DuBois

Titlu original: Don’t Kiss Them Good-bye
Titlu în limba română: Cei de lângă noi nu mor niciodată
Autor: Allison DuBois
Traducător: Laura Ciochină
Pagini: 216
Dimensiunea: 13.5×20.0 cm
Editura: Polirom
Data apariției: 2005 (în România, 2015)
Categoria: Paranormal, Parapsihologie, Dezvăluiri
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro

Allison DuBois s-a născut în 1972 în Phoenix, Arizona. Și-a obținut licența la Universitatea Arizona, fiind specializată în științe politice – istorie. A urmat un stagiu de pregătire în cadrul secției de criminalistică a unui birou de procuratură.

Unul dintre susținătorii ei este profesorul Gary Schwartz de la Universitatea Arizona. Acesta i-a evaluat abilitățile psihice la care Allison DuBois a obținut scoruri extrem de ridicate în privința acurateței informațiilor furnizate. Această confirmare a capacităților sale a fost motivul pentru care ea a renunțat la visul de a deveni procuror.

Astfel a devenit medium profesionist și în această calitate a colaborat cu diverse instituții de urmărire penală. A realizat mai bine de 1.200 de citiri individuale. Prin viziunile ei ea a participat la rezolvarea unor crime, ajutându-și clienții să depășească durerea provocată de moartea celor dragi. Aceste cazuri la care a lucrat au stat la baza celebrului serial „Mediumul„.

DuBois este adepta utilizării metodelor științifice în studierea vieții de după moarte, participând în ultimii ani la diverse cercetări realizate în cadrul Universității Arizona.

Allison DuBois și-a descoperit de mică abilitățile mediumnice. Pe când avea doar șase ani, străbunicul ei decedat i s-a arătat în noaptea de după înmormântare cu un mesaj pentru mama ei: „Sunt bine, sunt încă aici. Spune-i mamei tale că durerea a trecut”. Allison i-a transmis mamei mesajul străbunicului. Așa a început să-i pună pe oameni în legătură cu cei dragi plecați în lumea de dincolo.

Cei de lângă noi nu mor niciodată

Cei de lângă noi nu mor niciodată„, este un volum autobiografic, în care Allison DuBois povestește despre fascinantele ei întâlniri cu spiritele unor decedați și despre colaborarea cu diferite instituții de urmărire penală pentru soluționarea cazurilor infracționale.

Chiar dacă nu credeți în mediumi, acordați o șansă acestei cărți și lasați-vă ghidați de cuvinte!

Pentru cei mai febrili cititori, iată ceva care să vă ațâțe pofta de a citi cartea „Cei de lângă noi nu mor niciodată” – titlurile capitolelor: Un cantec premonitoriu; Prima întâlnire a unei fetițe cu lumea de dincolo; Îngerul meu păzitor; Dispăruți; Copii-medium; Empatie; Vieți zbuciumate, despărțiri liniștite; Înzestrați cu har; Dacă nu vei muri niciodată; Știința și lumea de dincolo.

Cireașa de pe tortul acestei recenzii, ar fi o selecție de pasaje din „Cei de lângă noi nu mor niciodată„:

„Când o persoană jeleşte moartea unei fiinţe dragi, spiritul vrea să îi fie alături.
Uneori, această situaţie se poate transforma într-un cerc vicios. Când energia unui spirit este în jurul nostru, o simţim. Ne este foarte dor de cei dragi pe care i-am pierdut şi nu ne dăm seama că, de fapt, sunt în continuare alături de noi, îşi petrec timpul împreună cu noi şi ne împărtăşesc suferinţa. Simţindu-ne tristeţea, spiritul va încerca şi mai mult să ne dea energie şi să ne consoleze, ceea ce poate duce la tot felul de reacţii din partea supravieţuitorului: imagini care apar dintr-odată în minte, o melodie auzită în cap, o senzaţie de frig, o atingere aproape ireală.
Câteodată, astfel de senzaţii îi pot face pe cei în viaţă să le fie şi mai dor de persoana decedată şi să sufere mai mult. Nu cred că spiritele îşi dau seama că prezenţa lor adânceşte durerea celor rămaşi în viaţă. Acelaşi efect poate fi resimţit când un spirit vrea să fie în preajma celor dragi, iar aceştia cred că s-au gândit dintr-o dată la persoana decedată”.

„Activitatea mediumică nu este ceva nou. Mulţi oameni îşi folosesc „al şaselea simţ” cu regularitate. În viaţa de zi cu zi ne auzim frecvent spunând că avem o presimţire în legătură cu ceva sau că în unele situaţii simţim nişte emoţii puternice inexplicabile. Gândiţi-vă la judecătorii, doctorii, mamele, taţii şi alţii asemenea lor care îşi folosesc al şaselea simţ în fiecare zi”.

„Care este sfatul meu pentru cei care îşi doresc să se simtă împliniţi? Să acţioneze pe cont propriu, astfel încât să poată privi în urma lor şi să spună:”Eu am făcut asta„.”

Lasă un comentariu