Amityville

Casa care a inspirat Amityville Horror a fost pusă în vânzare

In Bizar by ErchLasă un comentariu

Faimoasa casă din Amityville, Statele Unite – casă care a inspirat romanul şi seria de filme horror cu acelaşi nume, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 850.000 de dolari.

Impresionantul conac, situat pe Ocean Avenue la numărul 112, era simbolul locuinţei perfecte pe care orice familie de americani şi-ar fi dorit să o deţină. Asta până în anul 1974, când într-o zi fatidică Ronald DeFeo – în vârstă de 23 de ani – şi-a ucis cu sălbăticie părinţii şi cei patru fraţi.

Iniţial, DeFeo a declarat în faţa poliţiştilor că responsabil pentru oribilele crime ar fi fost un asasin plătit. Însă toate dovezile strânse de investigatori îl indicau pe DeFeo ca fiind singurul suspect, iar în cele din urmă acesta a cedat presiunii şi a mărturisit oribilele fapte. Procesul a fost unul scurt în urma căruia Ronald a primit nu mai puţin de 6 condamnări pe viaţă, sentinţă pe care o ispăşeşte şi astăzi într-o închisoare de maximă siguranţă.

Povestea a ţinut prima pagină a ziarelor din Statele Unite, însă conacul a ajuns cu adevărat cunoscut abia după ce Jay Anson şi-a lansat romanul “The Amityville Horror”, roman care se concentra pe presupuse fenomene paranormale care ar fi avut loc pe proprietate. Romanul a fost urmat de o serie de filme horror care s-au bucurat de popularitate în rândurile iubitorilor de paranormal.

„Oricine” poate deţine conacul din Amityville

Acum, la mai bine de 40 de ani de la îngrozitoarele crime, proprietatea a fost scoasă la vânzare pentru incredibila sumă de 850.000 de dolari.

“Casa aparţine unui prieten de-al meu,” a declarat agentul imobiliar Jerry O’Neil, responsabil cu vânzarea proprietăţii. “În copilărie mi-am petrecut o mare parte din timp aici, este o proprietate extrem de frumoasă. Nici localinici nu cred povestea cu casa bântuită, ci consideră mai degrabă că totul nu a fost altceva decât o mare farsă. Singura tragedie care a avut loc cu adevărat a fost cea din 1974 când întreaga familie a fost ucisă. Nici vorba de manifestări paranormale.”

Manifestări paranormale sau nu, se va încumeta oare cineva să cumpere casa din Amityville?

Sursă

Lasă un comentariu