lesbiene alăptează

Bebeluș alăptat de un cuplu de lesbiene

In Bizar by Lasă un comentariu

Am văzut de curând filmul artistic „The Kids Are All Right” („Copiii sunt bine-mersi„), cu Julianne Moore, Annette Bening și Mark Ruffalo. A fost lansat în 2010, a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film, iar Annette Bening a fost premiată cu premiul pentru cea mai bună actriță tot la același concurs. Filmul are 4 nominalizări la Oscar, incluzând premiul pentru cel mai bun film.

În film, o doctoriță ginecolog de succes, Nic (Annette Bening) și arhitecta peisagistă Jules (Julianne Moore) formează un cuplu de lesbiene de aproximativ 20 de ani și sunt mamele a doi adolescenți pe nume Joni (Mia Wasikowska) și Laser (Josh Hutcherson), pe care i-au conceput prin înseminare artificială. Plecând de aic, vă puteți imagina de ce filmul a născut discuții aprinse.

Acum, probabil deloc întâmplător, iată peste ce știre dau: „un cuplu de lesbiene își alăptează bebelușul cu rândul„.

Sincer, sper să citiți acest articol fără idei preconcepute, fără să acuzați lumea de satanism sau de alte chestii dubioase.

Gândiți-vă câte personalități gay din toate domeniile și-au pus amprenta asupra lumii în care trăim: Cezar, Alexandru cel Mare, Platon, Leonardo da Vinci, Machiavelli, Goethe, Hans Christian Andersen, Oscar Wilde, Ceaikovski, matematicianul Alan Turing, scriitoarea George Sand etc.

Gândiți-vă la cazurile de homosexualitate din lumea animală care au fost observate la un numar de 1500 de specii de animale, iar la 500 dintre acestea a fost descrisă și studiată aprofundat.

Prejudecățile se nasc din teamă. Probabil teamă ce izvorăște din faptul că lumea este în continuă transformare și nu ține cont de cutume, pudibonderie și de conservatorismul nostru timorat.

Articolul nu este despre promovarea cuplurilor de același sex. Este despre performanța mămicii, despre capacitățile minunate ale corpului uman, despre puterea voinței și despre personalul medical care a făcut posibil acest lucru, fără să le judece.

Un cuplu de lesbiene își alăptează cu rândul fetița

Un cuplu australian de lesbiene a fost imortalizat alăptandu-si pe rând nou-născutul, într-o serie de fotografii uimitoare.lesbiene

Claire Eden-McIlroy, în vârstă de 29 ani, și Steph Eden-McIlroy, de 26 ani, au pozat pentru fotografi împreună cu fetița lor cu vârsta de o săptămână, LJ.

Fotografiile au fost realizate de fotograful din Melbourne, Lacey Barratt, cu scopul de a arăta normalitatea unui cuplu de lesbiene care dorește să împartă responsabilitatea pentru un copil.

Este foarte natural și plăcut, ceva ce facem zi de zi în căminul nostru și ne-am dori să fim un exemplu de conștientizare pentru cuplurile de același sex„, a declarat pentru Daily Mail Australia, Claire, care a dat naștere unui copil în luna ianuarie a acestui an.

Când au auzit că și Steph ar putea să alăpteze bebelușa, au fost foarte entuziasmate.

Pentru a face acest lucru, Steph a început la fiecare două ore să folosească o pompă pentru a-și stimula sânii. Ea făcea acest lucru de fiecare dată timp de 10 minute pentru a-și stimula sânii să producă lapte.

De asemenea, i-a fost recomandat să i-a suplimente din Schinduf, plantă despre care se știe că stimulează prolactina, hormonul care declanșează producția de lapte matern, precum și un alt medicament ce i-a fost prescris tot pentru a stimula lactația.

Chiar dacă nu ai purtat un copil în pântece, îl poți hrăni la sânul tău la fel ca o mamă naturală„, a spus Claire.

Este o minunată oportunitate ca Steph să formeze o legatură cu copilul, dar mă ajută și pe mine să mă odihnesc și să pot produce lapte.

Alăptând se creaza cu adevărat legătura dintre mama și copil.lesbiene

Cuplul a lucrat cu o moașă privată pe tot parcursul sarcinii lui Claire. Aceasta le-a ajutat să înțeleagă pașii de urmat pentru ca Steph să poată produce lapte suficient pentru a alăpta.

Cum spuneam și mai sus, acest „antrenament” a inclus și trezirea la fiecare două ore chiar și în miez de noapte, pentru a pompa sânul timp de 10 minute.

Scopul lui Steph a fost să reușească să alăpteze de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara.

Cuplul a pozat după ce Ms. Barratt a postat pe rețelele de socializare un anunț prin care căuta voluntari pentru un proiect – „The Humans Uncensored Project” – pe care l-a creat în scopul de a imortaliza corpul uman așa cum este el, în toată intimitatea lui.

Aveam nevoie de nuduri pentru a fotografia iar aceste doamne s-au oferit benevol, permițându-mi să le fotografiez pentru acest proiect„, a declarat fotograful pentru Daily Mail Australia.lesbiene

Claire, care a rămas însărcinata prin intermediul inseminării artificiale, a născut cu 4 săptămâni înainte de termen, iar pe parcursul ședinței foto, discutând, inițiatorii proiectului au aflat cu uimire că cele două își alăptează copilul cu rândul. Lacey a întrebat dacă le poate fotografia alăptând.

Am simțit că ar fi important să arăt lumii pe cele două femei care își alăptează cu rândul fiica, pentru că multă lume nu știe că dacă nu ai dat naștere poți alăpta„, a spus fotograful.

Lacey a share-uit fotografia celor două mame pe pagina ei de Instagram, editând-o cam așa:

„Putem vorbi un pic despre alăptare în cuplurile de lesbiene? Putem vorbi despre cât de normal și corect este acest lucru? Dorința de a împărți responsabilitatea creșterii unui copil cu partenerul tău este cât se poate de normală. Doamnelor, știați că nu trebuie neapărat să naști ca să poți alăpta un copil? Mame adoptive, mame surogat, și voi vă puteți alăpta bebelușii! Voi, cupluri de gay, știați că puteți angaja o femeie care să vă alăpteze copilul, că există donatoare de lapte pentru copilul vostru? Ați auzit despre SNS? (n.tr.: SNS este prescurtarea de la „Sistem de Nutriție Suplimentară” (Supplemental Nursing System). Este un recipient din care pleacă un tubuleț subțire care se introduce în gura bebelușului în timp ce acesta e alăptat. În recipient se pune lapte matern sau lapte formulă. Se găsește în comerț. Se foloseste in special pentru declanșarea lactației la mamele care adoptă bebeluși. Pentru asta a fost inventat și apoi s-au găsit și alte moduri în care SNS-ul este de folos.)

Posibilitățile sunt infinite și ar terbui să respectăm cuplurile heterosexuale care fac asta… Toată lumea merită dreptul la egalitate.”

În încheiere

Alături de povestea bunicii nigeriene care își alăptează nepoata, și aceasta are ceva senin și motivant pentru cei care își depășesc prejudecățile. Este un exemplu că o dorință sinceră plus voință pot controla emoțiile și fiziologia.

Poate că aceste povești par stranii și vi se pare că nu ați mai auzit niciodată de așa ceva. Cum este posibil, vă puteți întreba intrigați… Însă amintiți-vă de basmele din copilărie unde se spunea că împărăteasa își lăsa nou-născutul în grija doicii care îl hrănea la sân.

Sau amintiți-vă de tema picturii „Caritas romana„, o tema care a inspirat mulți pictori pe parcursul a sute de ani.

lesbiene

Variante ale picturii „Caritas romana”

Această pictură înfățișează o tânără femeie care alapteaza un bătrân între zidurile unei temnițe. Tatăl ei fusese închis și condamnat la moarte prin înfometare. Straniu era că nu mai murea de foame. Fiica sa care cerea să îl viziteze zilnic, îl alăpta, menținându-l în viață.

Ei au fost descoperiți de un străjer. Povestea lor i-a impresionat pe mai marii vremii, ceea ce i-a determinat să îl elibereze pe tatăl fetei. La acea vreme, acest lucru a fost privit ca un măreț act de pietate și de onoare.

Lasă un comentariu