Recomandare carte Apel de urgență către univers

Recenzie de carte – Apel de Urgență către Univers

In Comunitate by A.B.BLasă un comentariu

Apel de urgență către univers

Titlu original: Celestial 911: Call with Your Right Brain for Answers!
Titlu în limba română: Apel de Urgență către Univers
Autor: Robert B. Stone
Traducător: George Radu Onică
Pagini: 195
Dimensiunea: 14.5×21.0 cm
Editura: ESP SYSTEM
Data apariției: 1997 (în România, 2011)
Categoria: Dezvoltare personală, Lecturi motivaționale, Spiritualitate
Disponibilă pe: eMAG.ro , Libris.ro

Autorul acestei cărți, Dr. Robert B. Stone, este autor și co-autor a mai bine de 80 de cărți, cu un tiraj de peste un milion de exemplare. Este absolvent al Massachusetts Institute of Technology, membru al MENSA (care a adunat 2% din toate persoanele cu cel mai mare Coeficient de Inteligență din lume), și a fost ales membru al Academiei de Știință din New York.

Cititorul este rugat să contacteze psihic un paradis nevăzut numit „Fairyland City„. Deși sună ridicol, nu renunțați la carte până când nu ați încercat măcar unele dintre exerciții. Încercați să faceți exercițiile cu credința că vor funcționa. Au funcționat deja pentru un număr mare de oameni. Acest volum depășește cu mult celelalte ghiduri obișnuite de autodezvoltare și se îndreaptă subtil către domeniul magiei.

Cartea „Apel de Urgență către Univers” vine ca un amestec între magie albă blândă și psihologia de tip New Age, însă combinația este extrem de eficace. Cititorul este forțat să se folosească de putereile combinate ale credinței și imaginației. Această carte este despre puterea imaginației și despre folosirea activă a acestei imaginații în scopul eliberării de sine. Este o carte interactivă, iar cititorului i se cere să se angajeze în exersarea diferitelor exerciții psihice. Aceste exerciții par ciudate însă pot fi foarte eficiente. Există exerciții pentru noroc, stimă de sine, purificare, iertare, prosperitate și multe altele. Această carte a ajutat o mulțime de oameni. Dacă aveți suficientă credință și imaginație pentru a pune aceste scurte exerciții în acțiune, vă puteți pricopsi cu o perspectivă mai bună asupra vieții.

Apel de Urgență către Univers

Deja este dovedit că oamenii de știință au descoperit puterea uluitoare a vizualizării relaxate, cunoscută în limbaj popular ca fiind „visarea cu ochii deschiși„. Această visare activează emisfera dreaptă a creierului. Emisfera dreaptă este esențială în vindecare, creativitate, rezolvarea problemelor etc. Emisfera dreaptă este portalul către sinele nostru spiritual.

Cartea „Apel de Urgență către Univers” vă face legătura cu o lume unde telefonul nu sună niciodată ocupat. Ghizii noștri spirituali așteapta să preia cererile noastre, 24 din 24, în fiecare zi a săptămânii.

Pentru cei mai curioși dintre cititori, iată și titlurile capitolelor:
Capitolul 1: Cum să contactezi zâna cea bună care îţi va îndeplini toate dorinţele; Capitolul 2: Cum să pierzi deghizarea ta de bestie urâtă şi să manifeşti eroul uimitor din interior; Capitolul 3: Secretul pentru a ieşi din labirintul întunecat al nevoilor în lumina strălucitoare a bunăstării; Capitolul 4: Cum să foloseşti Banca Universală pentru bogăţii grozave; Capitolul 5: Cum să foloseşti Staţiunea vieţii şi sănătăţii eterne; Capitolul 6: Cum să profiţi de Centrul de Comerţ Universal; Capitolul 7: Curtea Supremă din Oraşul Poveştilor; Capitolul 8: Geniul la care ai acces în Casa înţelepciunii; Capitolul 9: Cum să te protejezi de blesteme şi vrăji şi să fii învingător de fiecare dată; Capitolul 10: Cum să te pui bine cu celălalt nivel.

Lasă un comentariu