Sincronicitatea este o „coinidență” semnificativă căreia nu-i găsim o explicație anume. Aceste sincronicități sfidează posibilitatea oricăror explicații datorită unei impecabile potriviri și modului în care ele coincid perfect cu alte aspecte ale vieții noastre. Dacă ați experimentat sincronicități le puteți interpreta ca pe un semn al Matrix-ului, al rețelei ce leagă toate lucrurile în Univers, că sunteți pe drumul cel bun, că sunteți în ritm cu fluxul Universul și că nu aveți decalaje.
Vă prezentăm aici șapte sincronicități banale care sigur vi se întâmplă dar pe care nu le luati în seamă. Data viitoare când veți observa că ați trăit o sincronicitate, puteți să vă felicitați: e un semn că sunteți aliniați, că sunteți umăr la umăr cu Spiritul Universului.

Top șapte sincronicități comune cărora nu le dăm importanță

Sincronicitatea se referă la un proces de înlănţuire a-cauzală a unor fenomene psiho-fizice. Prin sincronicități se explică fenomene din zona parapsihologiei, previziunii şi premoniţiei, din I Ching, din zona astrologiei şi din multe alte domenii de frontieră. Acest concept s-a născut pe domeniul psihoterapiei. Practic, Carl Gustav Jung a fost cel care a lansat acest termen, în urma unor fapte bizare petrecute în timpul terapiilor sale. Nu a fost singurul psihanalist care a observat aceste coincidenţe stranii în care pacienţii primeau pe căi extrasenzoriale informaţii despre terapeuți, informaţii care nu erau accesibile publicului larg. Despre un asemenea caz am vorbit chiar în articolul despre regresia în vieți anterioare. Ok, să trecem la top top tooop sin-cro-niii-ciii-tăăăă-ăăăă-ți!

1. Când vedeți numere ca acestea în mod repetat: 1111, 222 sau 333

Acesta este, probabil, cel mai frecvent semn pe care oamenii îl primesc de la Univers. Unii oameni cred că aceste sincronicități sunt semne ale ghizilor noștri, spirite sau îngeri, prin care vor să știm că ne îndreptăm în direcția cea bună. Ele pot si semnele că în acel moment ghizii ne ofera o îndrumare, sau ne veghează.

2. Când vă gândiți la cineva și imediat vă sună sau vă dă mesaj

Aceasta e una din cele mai comune sincronicități despre care cei mai mulți oameni cred că este pur și simplu o simplă coincidență. De fapt această sincronicitate ține de faptul că toți suntem legați unii de ceilalți la nivel energetic. Putem pătrunde pur și simplu gândurile și intențiile celorlalți oameni, indiferent de distanță. Numărul de minți care există în univers este…una! Uni-vers…

3. Când auziți câteva note sau versuri ale unei melodii chiar înainte de a fi difuzată la radio

Nu vi s-a întâmplat niciodată să fredonați în minte o melodie pe care să o și auziți imediat începând în magazinul, sau mașina, în care vă aflați? Eu cred că da. Iar asta li s-a întâmplat la atât de mulți oameni, încât e imposibil să o mai considerăm o simplă întâmplare. Când sunteți perfect acordați la momentul prezent, vă cresc și capacitățile psihice. Noi avem abilități care țin de precogniție, adică începem să răspundem la stimuli deși stimulii încă nu s-au produs. Oare ne spune asta ceva și despre natura timpului?

4. Când primiți ca de nicăieri răspunsuri clare cu privire la frământările pe care le aveți

Poate că voiați să știți cum va fi cu serviciul dumneavoastră, sau aveați nevoie de un sfat pentru proiectele în care erați implicat… Poate erați în așteptarea unui semn privitor la relația cu cineva… Și chiar când nu vă așteptați ați primit răspunsuri în cele mai neobișnuite situații, pe căi neașteptate.

5. Când sunteti extrem de „acordați”

Probabil vi s-a întâmplat să fiți într-un trafic infernal, dar totuși să vă puteți strecura cu o lejeritate suspectă printre mașini și să prindeți toate semafoarele pe verde exact la momentul potrivit… Sau vi s-a întâmplat să sosiți undeva chiar la momentul potrivit, să vi se deschidă o ușă, să vă apară persoana pe care o căutați… Când sincronizarea dumneavoastră este perfectă înseamnă că efectiv curgeți prin viață la unison cu fluxul Universului. Puteți fi sigur că în felul acesta veți primi și mai multe sincronicități. Când lucrați cu Universul, se pare că el vă răsplătește atenția și eforturile.

6. Când primiți un cadou un lucru pe care vi-l doreați în secret

Poate că există o carte pe care ați vrut să o cititi, sau un nou obiect pe care urmareați de mult să vi-l luați, dar nu ați spus nimănui despre asta. Pe neașteptate o rudă, un prieten, vă face un cadou, poate fără nici o ocazie specială: „uite, am văzut asta și mă gândeam că te-ar interesa!”.

7. Când întâlniți pe cineva total întâmplător, care vă ajută la ceva important pentru dumneavoastră

Acest spirit al Universului, pur și simplu conectează totul! Oamenii de care ai cea mai mare nevoie în viață, apar pur și simplu la momentul potrivit și vă aliniați perfect. Cineva despre care nici nu ai fi bănuit și cu care nu ai avut foarte mult contact, poate, este exact persoana care este capabilă sa te ajute cu ceva absolut vital.

O fotografie uimitoare de la unul dintre cititorii ClubEnigma

În cazul în care vreți să experimentați mai multe sincronicități în viață, cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este să vă întâlniți cu Universul la jumtea drumului. Mai simplu spus: dacă dai de la tine, dă și Universul de la el și vă întâlniți la jumate.

Dacă stați pe tușă și așteptați ca Universul să vă dea acadele, nu ați făcut nici o brânză. Dacă faceți un efort și creați prin atitudinea dumneavoastră o vibrație specifică lucrului pe care îl doriți, înseamnă că dați un semnal Universului. Asta e treaba care ține de dumneavoastră: să vă aliniați/conectați/mufați inima, mintea, spiritul pe vibrația care se potrivește cu realitatea pe care o doriți iar Universul vă va ghida prin sincronicități.

Acest articol este și pretextul de a vă prezenta o fotografie trimisă de unul dintre cititorii noștri fideli. Este dovada unei fantastice sincronicități pentru care îl invidiez un pic, nu o pot ascunde! Sincronicitățile sunt unele dintre cele mai faine și importante întâmplări din viață, sunt una dintre chestiile pentru care simți că viața e cu adevărat frumoasă și că merită trăită!

sincronicități

Fotografie de la un cititor.

Vedeți pe perete omul desenat care cântă la acordeon? Seamănă uluitor de bine cu tipul din stânga. Parcă este portretul lui! Dumnealui ne-a spus că a ieșit cu prietenii în acel loc pentru prima oară și că a rezonat din prima cu locul respectiv. Au fost peste zece persoane în grup, iar el a ales masa și să se așeze fix cu spatele la perete și nici nu observase desenele de pe el. Când a urcat fotografiile pe computer a rămas foarte plăcut mirat de asemănarea cu portretul din spate.
Ferice lui! A fost perfect aliniat cu Universul. Știți că pentru persoanele foarte spiritualizate nu există conceptul de punctualitate.Pentru că întotdeauna, prin sincronicități, Universul aranjează lucrurile atât de elegant, încât ești unde trebuie să fii exact la țanc. În rest, poți fi oricât de punctual. Dacă acea ocazie nu e să fie pentru tine, pur și simplu lucrurile nu se leagă și simți că ești din alt film.

Vă dorim fir întins la sincronicități! Asaltați-ne cu poveștile dumneavoastră despre cele mai bizare sincronicități pe care le-ați trăit!

Sursa:

  • http://thespiritscience.net/2015/04/14/7-of-the-most-common-synchronicities-we-dont-pay-attention-to/