ClubEnigma.ro se vrea a fi un website de mister cu totul şi cu totul diferit, dincolo de superficial si de monden. Fascinați de persoana lui Charles Hoy Fort, cel care colecționa fapte neverosimile și totuși petrecute, încercăm să-l imităm întrucâtva, adunând laolaltă tot ceea ce dă lumii caracterul de insolit și enigmatic. Subiectele sunt foarte vaste, iar noi nu ne propunem a vă livra o informație exhaustivă. Dorim să vă familiarizăm cu domeniul, să vă stârnim curiozitatea și să declanșăm declicul în a porni dumneavoastră înșivă o cercetare pe cont propriu pe tărâmul alunecos al enigmaticului.

ClubEnigma.ro isi propune să abordeze subiecte cât se poate de serioase, mistere în adevăratul sens al cuvântului. Indiferent dacă este vorba despre marile secrete ale antichităţii sau misterele Universului, ne dorim să oferim vizitatorilor noştri o informaţie corectă şi cât mai completă. Fiecare articol este rezultatul multor ore de muncă, atât din partea echipei noastre de editori, cât şi din partea echipei care se ocupă cu colectarea de informaţii şi studierea subiectelor.

ClubEnigma.ro îşi propune să fie mai mult decât un simplu website de paranormal. Ne propunem să fim o comunitate. Vrem să existe o permanentă legătură între noi şi vizitatorii noştrii. Aveţi întrebări sau doriţi să ne sugeraţi subiecte interesante? O puteţi face folosind formularul nostru de contact. Doriţi să lăsaţi un comentariu? Puteţi face acest lucru direct pe pagina articolului preferat. Doriţi să socializaţi cu ceilalţi membrii ai comunităţii noastre? Puteţi face acest lucru vizitând paginile noastre sociale.